Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κάλεσμα της ΠΟΕΣΥ για συμμετοχή στην απεργία


Κάλεσμα της ΠΟΕΣΥ για συμμετοχή στην απεργίαΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καλεί τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης να πάρουν μαζικά και μαχητικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, στις 11 πμ στο Σύνταγμα.


Καλεί τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης να προβάλουν αντικειμενικά και με όλους τους δεοντολογικούς κανόνες, κάθε συγκέντρωση στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, αντιδρώντας σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της Ενημέρωσης από το εκδοτικό κατεστημένο.

Ιδιαίτερα η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους δημοσιογράφους να δώσουν αγωνιστικό παρών, στην παλλαϊκή συγκέντρωση την Κυριακή στις 17.00, έξω από τη Βουλή.

Σ’ όλες τις συγκεντρώσεις οι εργαζόμενοι στον Τύπο θα εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους στα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης που έλαβε κατ’ εντολή της Τρόικας.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοιτα ποιοι μιλάνε!Αυτοί που στηρίζουν ακόμα το μνημόνιο και τη κυβέρνηση!Ρε ουστ απο δω!Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες!

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ηλιθιος μπορεις να εισαι 9.43! Ποιοι βρε πανιβλακα στηριζουν το μνημονιο? Οι δημοσιογραφοι των 300 και 600 ευρώ? Εκτος αν θεωρεις πανηλιθιε οτι ολοι ειναι πρετεντερηδες και τρεμηδες

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου παλιοΜΑΛΑΚΑ 9:56 ποιος δημοσιογράφος αμοίβεται με 300 και 600 Ευρώ?Και κατα δεύτερο κωλογενίτσαρε Πανίβλακα δημοσιογράφε με πρώτη ευκαιρί όλοι τους θα γίνονταν πρετεντέρηδες!