Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

BINTEO: ΜΑΤ και ξύλο στην παρέλαση στα Ιωάννινα


BINTEO: ΜΑΤ και ξύλο στην παρέλαση στα ΙωάννιναΗ σημερινή παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον Τούρκικο Ζυγό είχε παρατράγουδα.



Οι μαθητές από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!! Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατές «Είστε Μαλ..ς»!!!

Μπήκαν στην κεντρική λεωφόρο οι κτηνοτρόφοι και προσπάθησαν να μοιράσουν γάλα στους πολίτες, για να διαμαρτυρηθούν για τα έσοδά τους, που όπως λένε μειώνονται διαρκώς.


πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσυ με την ασπιδα.προσεχε την γιαγια.ειναι μεγαλος κινδυνος.παιζει να εχει και κουκουλα κατω απο την βρακα της.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπω αυτά τα παιδιά των ΜΑΤ να επιδεικνύουν τέτοιο ζήλο...αναρωτιέμαι. Όλοι τους προέρχονται από το Κολωνάκι, την Εκάλη και τα λοιπά ευγενή προάστια των Ελληνικών πόλεων; Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η απέχθεια απέναντι στη λαϊκή μάνα και γιαγιά, και στον απλό πατέρα και παππού που κατέβηκε στο δρόμο να διαδηλώσει για το μέλλον του και των παιδιών του που ίσως να μην κατάφερε να μπει στα ΜΑΤ...λόγω της "λαϊκής" καταγωγής τους...Μα καλά δεν έχουν χωριό;Δεν έχουν γέρο πατέρα που του κόβουν τα φάρμακα;Τι στο διάβολο είναι αυτά τα μπλε ασπιδοφόρα όντα με τα λευκά κράνη;ΑΠΟΡΩ........!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια που μουτζωσαν τους επισημους συγχαρητηρια.Ετσι ολοι μαζι να τους αλλαξουμε τα φωτα.Ο καθενας με τον τροπο του.Την ΚΥΡΙΑΚΗ ολοι ΣΥνταγμα με τις μασκουλες μας τα γυαλακια μας τις κρεμουλες μας και με περισσιο θαρρος να τους δειξουμε ποιοι ειμαστε και ποιοι κανουν εδω κουμαντο.ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.........

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

http://vagelissiachalos.blogspot.com/2012/02/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

orea i aspida me ti xrisokitrini piramida e?

Ανώνυμος είπε...

άμα -λέω ο κουτός μια ιδέα ,μιας και ξύπνησα για κατούρημα-φορέσω κάπα και ζωστώ με εκρηκτικά. βαριέμαι μια μέρα ρε αδελφέ -που όλως τυχαίως έχει μια ακόμη περίφημη ογκώδης πορεία- ,οπότε κατεβαίνω μια βόλτα σύνταγμα με τη νέα μου εμφάνιση (είμαι επιδειξίας και δε πιάνουν γαμώτο τα φάρμακα ). με βλέπουν τα ματ , αρχίζω να γελώ σπασμωδικά χλευάζοντας τους.με πλησιάζουν εκνευρισμένοι.όταν έρθουν σε κατάλληλη απόσταση ανοίγω τη κάπα. με κοιτάνε έκπληκτοι .

λέω
έτοιμα 1 Άντε γαμηθείτε εσείς προσωπικά(?!)
έτοιμα 2 αφήστε το κόσμο που επιθυμεί να μπει στη βουλή
έτοιμα 3 διαλυθείτε οργανωμένα να μη θρηνήσουν και άλλες μάνες γιούς

συμπέρασμα των παραπάνω
Όταν ξυπνάτε για τσίσα το βράδυ να σβήνεται το λάπτοπ στο γραφείο πριν ξανακοιμηθήται
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ

μια ευγενική προσφορά μισοκοιμισμένης κουταμάρας και κάτι περίεργων ονείρων τώρα τελευταία.

άντε και καλών μου ύπνο