Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Χατζημαρκάκης στην Bild….η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ΟΝΟΜΑ !!!


Αυτό το “φρούτο” ο Χατζημαρκάκης Γερμανός Βουλευτής του FDP που έχει Ελληνικό όνομα και ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας, έδωσε συνέντευξη στην Bild και μεταξύ των άλλων έφθασε στο σημείο να δηλώσει ότι η Ελλάδα σανΟΝΟΜΑ… έχει “καεί” και πρέπει να...
πάψει να λέγεται πλέον έτσι. “Το όνομα Ελλάδα στην Ευρώπη για πολλούς σημαίνει ένα σπασμένο πολιτικό σύστημα μια, ευνοιοκρατία. Ως μέρος μιας έντιμης νέας αρχής, το ελληνικό Σύνταγμα πρέπει να ξαναγραφεί.Η χώρα χρειάζεται μια νέα εικόνα. “ Όπως γράφει η Bild ο Χατζημαρκάκης θέλει ακόμα και μετονομασία της χώρας. Η Ελλάδα δεν πρέπει πλέον να λέγεται Ελλάδα! Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούν τα ντόπια πολύχρωμα δημοσιογραφικά “παπαγαλάκια” που κάθε λίγο και λιγάκι τον φιλοξενούν και μάλιστα τον παρουσιάζουν και σαν φιλλέληνα!!!
 Δείτε την συνέντευξη του στην Bildστα Γερμανικά…ΕΔΩ και μεταφρασμένη από την Google σταΕλληνικάΕΔΩ
listonplace.blogspot.com
Το είδαμε στο olympia.gr

19 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

ΝΑΙ! ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ!!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΣ!!

ΕΛ-ΛΑΣ!!

ΕΛ= ΟΛΥΜΠΙΟΙ

ΛΑΣ=ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΓΗΣ

ΕΛ-ΛΑΣ=ΓΗ ΤΩΝ ΕΛ!

ΕΛ-ΛΗΝΕΣ=ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛ-ΛΗΝΙΔΕΣ!!

nikos kotsonis είπε...

Σύμφωνο τέρμα το creece Ελλάδα
Ολα σωστά τα λέει

Γεώργιος Διάφας είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ HELLAS.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ GREECE ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΕΚΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ HELLAS, ELLAS!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥς ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

HELLAS ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Ε ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΨΙΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ποιοι είναι καλοί και ποιοι κακοί κρατήστε το αυτό!...θα ανήξει η δεύτερη σφραγίδα της αποκαλύψεως και θα εξαφανιστούν όλοι αυτοί!!! και το όνομα θα ναι οκ μετά...yupi.. xD

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που εχω να του πω ειναι:να αλλαξει το δικο του ονομα γιατι δεν το αξιζει!!και κατα δευτερο τις προτασεις και ιδεες του στο Γερμανικο κοινοβουλιο Κ στη frau MERKEL

Polemistirios είπε...

Προς τον φίλο 10:50

ΟΧΙ με ΨΙΛΗ.
Η Ελλάς γράφεται με ΔΑΣΕΙΑ που όντως διαβάζονταν και προφερόταν ΧΕ όπως όλες οι δασυνόμενες λέξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ,ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ FRITZ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣΠΟΡΟΣ.

ΔΡ Νικος είπε...

ΕΛ-ΛΗΝ=Η ΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ

ΕΛ-ΛΑΣ=ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΟΦΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΛ ΛΑΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέει! Το όνομά μας ΚΑΚΩΣ είναι "GREECE" στη διεθνή ορολογία τόσα χρόνια. Από που προκύπτει αυτό παρακαλώ; ΕΛΛΑΣ είναι το όνομα της χώρας που γέννησε τον πολιτισμό. ΕΛΛΑΣ. Και όχι H-ELLAS. Διότι το "ΗELLAS" οι ξένοι το λαμβάνουν- υποσυνείδητα- ως HELL-ASS (o κώλος της κόλασης!) Ούτε βέβαια σε καμία περίπτωση GREECE από το GREEK-ΓΡΑΙΚΟΣ που σημαίνει στα φράγκικα "βρωμιάρης", "λιγδιάρης" (από κει και το grass- γράσσο,βρωμιά,γλίτσα). Με ποιο δικαίωμα μας ονομάτισαν έτσι οι ΑΠΛΥΤΟΙ δυτικοευρωπαίοι; Όταν ο Μίνωας κι ο Αγαμέμνονας αλλά και οι πρόγονοί τους πολλές χιλιάδες χρόνια πριν είχαν μπανιέρες και και δεξαμενές θερμαινόμενου νερού για να απολαμβάνουν το λουτρό τους και τουαλέτες με αποχετεύσεις όπως οι σύγχρονες, αυτοί ήταν ακόμα στις σπηλιές, για να μη πω στα δέντρα, και ξεψύριζε ο ένας τον άλλον σα τις μαϊμούδες.Ακόμα και μέχρι πολύ πρόσφατα, το 19ο και το μισό 20ό αιώνα παρακαλώ δεν είχαν τουαλέτα και μπάνιο στο σπίτι τους και έχεζαν στα χωράφια. Γιατί νομίζετε ότι οι Γάλλοι πχ έχουν τα καλύτερα αρώματα; Επειδή δεν πλένονταν και βάζαν άρωμα με το κιλό για να καλύπτεται η μπόχα τους. Και μας λένε λοιπόν αυτοί τώρα ΕΜΑΣ βρωμιάρηδες.
Πολύ ορθά λοιπόν να επανακτήσουμε το πραγματικό μας όνομα: ΕΛΛΑΣ. ΕΛ-ΛΑΣ γη των ΕΛ. Ευλογημένη γη του Θεού. Αν αυτό εννοούσε ο κύριος Χατζημαρκάκης, μαζί του. Του βγάζω το καπέλο. Αν βέβαια θέλει να ονομαζόμαστε με τη γραφή H-ELLAS και όχι ELLAS (που δε το νομίζω, λόγω μεταφρασης το γράφει έτσι στη συνέντευξη) τότε να παέι κι αυτός να αλλάξει όνομα του και να βγάλει το προσωνύμιο "Χατζής" από μπροστά γιατί αυτό πρέπει να το έχει μόνο άξιος Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ... HELLAS NA ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ?? ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ??

Ανώνυμος είπε...

καριολη εσυ να αλλάξεις όνομα κακος εχεις ελληνικο και το μ....ι της μ....ας σου οκ? άιντε στον αγύριστο , δεν ειναι μονο στο εξωτερικο αλλα και αυτοι που μας κυβερνουν ειναι ολλοι ξενοι απλα τυχαίνει να εχουν ελληνικο ονομα και να ξερουν ελληνικα .

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο 12:36
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.... ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ... ΑΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ... Π.Χ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ (ΝΟΜΙΖΩ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ) ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΔΑΦΟΥΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

prin paretai thesi diabastai ta koimena,den brisko tipota lathos to na onomazomaste ellas,episis leoi pos prepi na katastrafi to komatopiimeno kratos etsi oste na exoume ena neo ksekinima.