Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Bίντεο Καζάκη: Τα κομματόσκυλα του καναπέ βρίσκονται ακόμη στην βουλή!


Μια σοβαρή καταγγελία μετά το 2:38 λεπτό! Και στην συνέχεια μια καταπληκτική ένταση ενάντια σε ένα κομματόσκυλο



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο μπουμπουκος έκανε καλό στον καζάκη αφού του έμαθε να μην ελπίζει σε πολιτισμένους διαλόγους με το κάθε πληρωμένο κομματόσκυλο και το κάθε ξεπουλημένο γενιτσαράκι της εξουσίας. Ετσι και αλλιως ο χρονος για λογια και συζητήσεις εχει προ πολλου τελειώσει. Αντε να δούμε ποτε ο μαλάκας ο έλληνας ο πρασινοκιτρινοκοκκινοπλε ψηφοφόρος θα το παρει αυτό χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία μας ελπίδα είναι οι εκλογές. Αν πάλι καταφέρουν να μας εγκλωβίσουν θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!!

r3n0s είπε...

άρε είσαι μεγάλο αλάνι ρε Καζάκη!!και τσούζει πολλούς!

Ανώνυμος είπε...

O Καζάκης χαλάει την σούπα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό είναι επικίνδυνος για το σύστημα. Ξέρει ότι το τελευταίο τους ανάχωμα είναι τα "αριστερά" κόμματα της Βουλής. Αν ο κόσμος πάψει να εγκλωβίζεται στα κόμματα του συστήματος θα τους πάρει ο διάολος. Γι' αυτό και προσπαθούν πάση θυσία να τους ανεβάσουν στις δημοσκοπήσεις προκαλώντας μάλιστα άφθονο γέλιο με τα ποσοστά της Δημοκρατικής "Αριστεράς".
Καζάκη, είμαστε μαζί σου, πάμε να τους ανατρέψουμε.

Ανώνυμος είπε...

στην αρχη μου αρεσε οπως τα ελεγε.μετα αρχησε να τα χαλαει οταν μιλαγε για τις ιδεες του για τους μεταναστες και τα εδαφη της ελλαδας.ετσι ειπα να μην δω το βιντεο αλλα ειπε την μαγικη λεξη στην αρχη.(νιωθουμε μεταναστες στην ιδια μας την χωρα).τι λες ρε καζακη.εσυ τα λες αυτα.θα τρελαθω.

Ανώνυμος είπε...

ξερεις και εσυ Καζακη απο κολοτουμπες? Μραβο σου!

Ανώνυμος είπε...

ooo po megale...., paraligw na ton paiksw..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης αν δεν παρει αλλη θεση για τους λαθρομετανάστες το εχει χασει το παιχνίδι.Οταν θελεις να λέγεσαι πατριώτης πρεπει να το δείχνεις και να ερχεσαι αντιμέτωπος με αυτα που σου εμαθε να λες το κόμμα(ΚΚΕ) περι λαθραίων.
Ολοι εχουμε δει στο Σύνταγμα οτι τα Ματ χτυπούν και ριχνουν χημικά στους απλούς πολίτες γιατι αυτοι ειναι οι επικίνδυνοι και οχι το ΠΑΜΕ.Αυτοι για ακομη μια φορα πηγαν να διαλυθούν ηρεμα στην Ομόνοια οταν οι γιαγιάδες και οικογενειάρχες πολέμαγαν στο Σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας χέζετε με τους μετανάστες ψώνια; Σε λίγο θα παίρνουν τις αδελφάδες μας και τις γυναίκες μας οι γερμανοί και εσείς θα τα ρίχνετε στους πακιστανούς. Α και για να μην ξεχνιόμαστε, τα κατακάθια που δήθεν πλακώνονται με τους μπάτσους για να χαλάνε τις συγκεντρώσεις του απλού κόσμου, με τους μετανάστες τα χουν' κι αυτοί.