Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι πρακτορίσκοι anonymous...


Αφορά αυτό
Λαμόγια χτύπησαν τραπεζικούς λογαριασμούς και έκαναν ζημιά ενα δισεκατομμύριο δολάρια στο Ιράν αν μας αγαπούσαν θα μας έσβηναν τα χρέη. Έχουν ρημάξει όλες τις κυβερνητικές σελίδες της Ρωσίας και της Συριας και για ξεκαρφωμα αλλα και για να προωθηθεί η Acta έριξαν για μια μέρα τη σελίδα της CIA. Να πανε εκει που ανοίκουν τα λαμόγια δηλαδή στο δ..... όσο για τους δικούς μας hacker που συμμετέχουν στην ομάδα τους όσο πιο γρήγορα καταλάβουν ποιοι ειναι πισω απο τους τόσο το καλύτερο για αυτούς. Μπράβο για την ανάρτηση γιατι το κακο παράγινε. Μόνοι μας θα διώξουμε τους δικτακτορες απο την πατρίδα μας!
αναγνώστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ευστοχο σχολιο!και γενικα γυρω μας μονο πρακτορες και προβοκατορες ο καθε ενας στο ρολο του και καποιοι ανοητοι αφελεις!!!αναμεσα τους!

Ανώνυμος είπε...

Μοσσάντ καί ΣΙΑ έφτιαξαν τμήμα μέ τήν ονομασία ΑNONYMOUS γιά νά προλάβουν καί νά έχουν καπελώσει τυχόν αντίστοιχο κίνημα πού πιθανόν νά δημιουργηθεί από τίς υγειής πατριωτικές δυνάμεις.
Πρόλαβαν δηλαδή καί ....προκατέλαβαν τόν χώρο !!!

Ανώνυμος είπε...

Anonymous , ένα από τά χέρια τής εβραιομασωνίας στό διαδίκτυο .
Απειλούσαν θεούς καί δαίμονες πρίν ψηφιστεί τό μνημόνιο τήν Κυριακή 12/02/12 .... Δείτε έκαναν τίποτε ......;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε τι να κάνουν δηλαδη;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!!

Ανώνυμος είπε...

K'ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Eγω λεω οτι ολοι οι Χριστιανοι εισαστε παντογνωστες!!! Ξερετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ολους, μαθατε 2 λεξεις(χωρις να τις εχετε αναλυσει βεβαια) και βλεπετε παντου μασονους και νεοταξιτες!!! Μεχρι και οι ανωνυμοι(αυτοι δηλαδη που κανεις δεν γνωριζει ουτε το ονομα τους) ξερετε τι ειναι!!

Τι δηλαδη απο αυτα που εκαναν(που χακαραν το site του υπουργειου) ή που ειπαν στο video ειναι λαθος;;; Για να ξερω δηλαδη!!