Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη κόντρα Άδωνι – Anonymous!


Απίστευτη κόντρα Άδωνι – Anonymous!Ένας από τους διαχειριστές της σελίδα στο facebook των Ελλήνων Anonymous, έστειλε mail στον Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας του να καταψηφίσει τα νέα μέτρα.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας, έδωσε την εξής απάντηση:


«Μα ποιος σας είπε ότι έχετε το οποιοδήποτε Συνταγματικό δικαίωμα να Ανακαλείτε την ψήφό σας ή να απαιτείτε να ψηφίσει ο βουλευτής το αλφα ή το βήτα; Το Πολίτευμά μας είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, πραγμα που σημαίνει ότι ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία ψηφου. Δεν συγκυβερνούμε.

Όταν έρθει η ώρα λοιπόν θα ψηφίσω ό,τι νομίζω ορθό, όχι ό,τι νομίζετε εσείς».
anonymousadonis
πηγη

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To pswnio exei xazepsei teleiws!

Ανώνυμος είπε...

kybernaei ki o aδoνηs....που καταντήσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπουκο η προσγείωση σου στη πραγματικότητα θα είναι πολυ άσχημη καραγκιοζει /προδοτη

Ανώνυμος είπε...

Εχω βαρεθει να βλεπω κωλοτουμπες!!!Εχει γεμισει η ΧΩΡΑ μας κωλοτουμπες.Ειναι οι ιδιοι που τους λεγαμε προδοτες με λιγο πιο εξευγενισμενο επιθετο!!!Παλιομπουμπουκο.....

Ανώνυμος είπε...

κυβερνάει κι αυτός γιατί οι άλλοι δε μπορούσαν να ελέγχουν κανέναν βουλευτή τοσο χρόνια με τις λαμογιές τους

Πανος είπε...

Και δεν θα βγω ως ανωνυμος...Με λενε Πανο και αναφερομαι για το πιο πανω σχολιο..

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστεις οτι ψηφησα το κομμα του !!
τελικα οι χειροτεροι προδοτες ειναι αυτοι που επαγγελονται τον πατριωτισμο ,οχι ομως τοι ισχυει και το αντιθετο!ετσι για να συνενοουμαστε.
αλητακια απεδειχθησαν ολοι τους, αλητακια φτηνιαρικα κιολας ,με τις επιτυχιες τους στο Κοίνο ακολουθησαν τα ιχνη του αχιλλεα Κ. επισημου ξεπλυστρας της οικογενειας.
ενα ματσο σαβουρια

Ανώνυμος είπε...

Μεταφέρετε σας παρακαλώ στον κ Μπουμπούκο, πως βρίσκεται στη θέση αυτή για να εκφράζει τη βούληση του Ελληνικού Λαού!! Ο Λαός έχει δικαίωμα να του συστήσει τι να ψηφίσει και βέβαια, όχι μόνο να τον αποπέμψει από την θέση του, αλλά και να τον τιμωρήσει σε περίπτωση που δεν εκφράζει την λαική απαίτηση και το Εθνικό συμφέρον. Το τελευταίο ας το κρατήσει στο μυαλουδάκι του, γιατί πολύ σύντομα, θα το βρει μπροστά του....

Ανώνυμος είπε...

οταν ληξει η βουλευτικη του ασυλια ,τοτε να δεις τι περιμενει τον καθε μπουμπουκο και οχι μονο αυτον αλλα και ΟΛΟΥΣ οσοι ψηφησαν την εισοδο μας στην κολαση.
μπουμπουκο ,αγορινα μου μην νομιζεις οτι σε ξεχναμε,δεν προκυται να γινουν εξαιρεσεις , θα αμοιφθεις και εσυ αναλογα με τα πεπραγμενα σου ,αργα η΄γρηγορα.μην το ξεχνας ποτε αυτο.
εχεις την αμεριστη αγαπη μας

Ανώνυμος είπε...

« Όταν έρθει η ώρα λοιπόν θα ψηφίσω ό,τι νομίζω ορθό, όχι ό,τι νομίζετε εσείς ».

α) Δεν έχεις εκλεγεί.

β) η έπαρση είναι δείγμα ανοησίας.

γ) οι δημόσιοι υπάληλοι είναι εκτελέστες και υπάλληλοι των λευκών αυτοχθόνων ιδιοκτητών Ελλήνων.

δ) Η χώρα και οι φυσικοί πόροι ανήκουν στους παραπάνω, απο την Κύπρο μέχρι τα Ρύζια και απο το Ιόνιο μέχρι τον Πόντο.

ε) Καλύτερα να πας πουλάς τα βιβλία σου ....

PTOLIETHRON είπε...

Είναι όντως απίστευτο το που μπορεί να φτάσει η μαλακία κάποιου. Όσο και αν νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα από τους προδότες του ΛΑΟΣ θα βρουν κάτι να μας καραφλιάσουν περισσότερο.
Τι είπε ρε το άτομο?...
Όταν ήμουν μαθητής στην Ελληνική Αγωγή δεν ήταν έτσι. Αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει και τις συνέπειες αυτών.
Οπότε, όπως λέει και ο προηγούμενος φίλος, θα έχεις πάντα ξεχωριστή θέση στην μνήμη μας μπουμπούκε και όταν έρθει η ώρα θα ψάχνεις και συ για το ελικόπτερο...

Ανώνυμος είπε...

@10.37
Συμφωνω μαζι σου.
Ο εν λογω ΜΗ κύριος νομιζει οτι ανηγορευθη αυτοκράτωρ της Ελλάδος και απο την θεση αυτη μας βλεπει σαν ενοχλητικες μυγες. Εχει χάσει τον μπούσουλα απο την επαρση και λεει ο,τι του κατεβαινει, προκειμενου να μιλαει. Κυριως ομως εχει μεθυσει απο τα πολλα και ευκολα χιλιάδες ευρω που ρεουν στις τσεπες του κάθε 15νθημερο. Ενα και το αυτο με τον φιλο του τον Βελόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

δεν μασ λεσ ρε... α δ ω ν η εσεισ εχετε το δικαιωμα με ψεματα και σφετερισμο να καταστρεφετε τη χωρα μου ???μην ξεχνασ την καρτα των ιλουμινατι με το αυτοκινητο που ανατιναζεται (το μεταφορικο τουσ μεσον που ειστε εσεισ !!! οι υποτιθεμενοι εκλεγμενοι με ψεματα απο το ΛΑΟ..) ειστε πολυ γελασμενοι αν νομιζετε οτι θα εχετε καλυτερη αντιμετωπιση απο αυτουσ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΟΙ ..ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!!!!! ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΚΑΛΠΙΚΟ ΡΑΔΙΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΛΑ(Θ)ΟΣ του Γιωργου Καρατζαπερνει. Πως ενας προαγωγός θα μαζευε ατομα με υποσταση γυρω του??? Κατι κομπλεξικούς σαν τον Γεωργιαδη που φτυνει τη λαική κυριαρχια και οσους τον ψηφισαν στα μούτρα. ΥΒΡΙΣ_ΑΤΗ_ΝΕΜΕΣΙΣ μαλάκα μπουμπουκο. Θα πληρωσεις εντοκως.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ειχε αναγγηλει κοπη βασιλοπιτας σε καποιο ξενοδοχειο,θα παει; η φοβαται μηπως αντι την βασιλοπιτα κοψουν αυτον.Κυριοικαλως η κακως στης τελευταιες τρεις εκλογες δεν πηγα να ψηφησω απαξιονοντας πισρευα ετσι ολο το πολιτικο σηστημα,ΛΑΘΩΣ,σαυτες που θα γινουν τωρα θα παω και θα ψηφησω καποιο νεο κομμα,ακομα δεν εχω καταληξη ,παντως καποια ξεχωριζουν.Πιστευω ομως οτι δεν θα μας πανε ποτε σε εκλογες γιατι φοβουντε,ναβγουν στο μπαλκονι να μας πουν τι; καταρχην θα πεσει το κραξιμο της απκουδας,θα εχουν απο κατω καποιους δικους τους για να τους χειροκροτανε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ για να μην πω θα τους δερνουν.Φανταζεστε το τι εχει να γινει;Λενε οτι εχουν την λαικη εντολη,ναι την εχουν αλλα γιαυτα που ελεγαν για τα προγραμματα που εξηγγηλαν.Αυτοι πηραν πισω αυτα που ελεγαν λοιπον και εγω παιρνω πισω την ψηφο που δεν τους εδωσα .Δεν με εκποσωπουν καθοτι αποχη λευκα και ακυρα το ποσοστο ηταν περιπου 65%, αλλα και αυτοι που τους ψηφησαν οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι ζητουν την ψηφο τους πισω.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΒΙΒΛΙΕΜΠΟΡΑ, ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΝΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΑΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ 'Η ΟΧΙ).
ΕΚΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΓΚΑΛΟΥΝΤΑΝ, ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΨΗΦΟ. Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΣΑΝ 'ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ'...

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου είπε εσενα ρε αρχίδι άδωνι πως η κυβέρνηση που είσαι είναι εκλεγμένη από το λαό?

Ο τρόπος που απάντησες υποδηλώνει κατάφωρα ότι είσαι φασιστόμουτρο. Για δες ρε ένα σκατό που το παίζει εξουσία?

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπούκο μήπως ξέρεις που ήταν η μπουμπουκα πριν πέντε μέρες στις έξι με εννέα το απόγευμα? το ξέρεις το τραγούδι του Χατζηγιάννη? πόδια ψηλά......ωχ συγνώμη....χέρια ψηλά...για ρωτα αν της αρέσει ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΑΝΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΕ;; ΛΙΓΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΗΔΙΣΑΝΕ Κ ΤΟ ΠΕΡΣΕΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΤΑ ΣΤΕΝΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΕΤΣΙ Κ ΕΣΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΑΠΤΑ ΒΙΒΙΑ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ Κ ΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΣΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ. ΠΝΕΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ, ΕΙΘΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΕΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ 0% Κ ΞΥΛΟ. ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ο Αδωνις αγωνιζεται .....κανε και συ κατι...

Ανώνυμος είπε...

ποσο αρχιβλαμμενοι ειστε εσεις που γραφετε εδω.ΔΕΝ ειναι γηπεδο να βριζει ο καθενας οτι του κατεβει.Απο οτι καταλαβα εδω βρηκαν να σχολιαζουν ολα τα κουμμουνια και μονο στον Αδωνι βγαζουν ολο το κομπλεξ τους.Σας ποναει που ο Αδωνις λεει την αληθεια σκατοβολεμενοι τους συστηματος, σας χαλναει την σουπα που φτιαχνατε 38 χρονια και την μπουρδολογια που αναπτυξατε και για αυτο φτασαμε εδω.Εναλακτικες δεν ακουμε ομως.Δηλαδη οποιος απο εσας μπορουσε να ψηφισει τι θα ψηφιζε; και ενω θα ηξερε ακριβως τι θα επακολουθηση ποιος θα επαιρνε την ευθυνη να χρεοκοπηση η Ελλαδα με την υπογραφη του;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

2:12 π.μ. Μηπως εισαι ο ιδιος ο μπουμπουκος;;;...χαχαχαχα... Γουσταρω τα σχολεια των υπολοιπων και συμφωνω φυσικα. Ειδικα ορισμενοι ειναι πολυ που εκφραστικοι και ευστοχοι οπως ο φιλος 10:59 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Κακώς ή καλώς είναι από τους σοβαρότερους πολιτικούς που έχουμε σε αυτή την τραγική βουλή...
Τα εμπαθή σχόλια των αναρχοκομμουνιστών μάλλον τον καθιστούν περισσότερο συμπαθή.
Γ.Λ