Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ "ANONYMOUS" ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ GREEK HACKING SCENE


Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.

Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:

Κανείς δεν μπορούσε να τους ,,,,

σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.


Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
 Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.


Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο που κάνουν τα 2-3 τελευταία χρόνια, οι ανήλικοι μαθητές hackers της Greek Hacking Scene βρίσκονται τώρα υπόλογοι απέναντι στο ίδιο το "Ελληνικό" (κατ' όνομα) κράτος.

Που είναι η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους ανήλικους μαθητές τους;
Που είναι οι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου;

Οι τρεις ανήλικοι μαθητές ΔΕΝ πέταξαν πέτρες, ούτε έσπασαν μαγαζιά, ούτε πέταξαν μολότοφ ούτε στοχοποίησαν "μπάτσους" στο Indymedia.Αγωνίστηκαν για να προασπίσουν την πατρίδα τους από ντόπιους και ξένους επιβουλείς.

Ποιος όμως τους πρόδωσε;;;
Επιτρέψτε μας μερικούς συνειρμούς:
Απέκτησαν άραγε ξαφνικά τόσο αξιόλογα στελέχη στην ΕΛ.ΑΣ.;
-Μάλλον ΟΧΙ.

Οι Έλληνες hackers έκαναν ένα και μοναδικό λάθος.
Πίστεψαν στο παγκοσμιοποιημένο κίνημα των anonymous (στους οποίους απεύθηναν κάλεσμα για συστράτευση: http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/ghs.html ):

Κάποιος ρουφιάνος των anonymous έκανε τη δουλειά του...
Οι anonymous -πιθανόν σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ.- προέτρεψαν την GHS να κάνει το χτύπημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μάλιστα το χτύπημα να γίνει ως anonymous.

Στα 3 χρόνια παρουσίας της GHS με δεκάδες χτυπήματα παντού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε γίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναφορά από Ελληνικά ΜΜΕ στην Greek Hacking Scene.
Το χτύπημα όμως στο Υπ.Δικαιοσύνης ως anonymous, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ παντού και ήταν η 1η φορά που ΟΛΑ τα κανάλια έπαιζαν το χτύπημα τους ΔΙΑΡΚΩΣ. Σύμπτωση;;;

 Και στη συνέχεια υπήρξε η δημόσια "αποκήρυξη" των anonymous εναντίον της παρουσίας Ελληνικής σημαίας!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα, κύριοι. Ντροπή σας.

Από τα γραφόμενά σας και μόνο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι δεν έχετε ιδέα από ίντερνετ, δεν έχετε ιδέα από κινήματα και είστε προβοκάτορες εθνικιστές, που ήρθατε εδώ να κάνετε εθνικιστική προπαγάνδα.

Είστε ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!
Λυπάμαι για εσάς και για όσους σας διαβάζουν και σας πιστεύουν.

Ανώνυμος είπε...

ante re gamousou malaka pou esi ta xeris ola ides ti anevasane afti sto telefteo plokarisma pou kanane xekola kai des ligo pio makria....

Ανώνυμος είπε...

Εθνικιστική προπαγάνδα για το τίποτα; ΕΛΕΟΣ με τα φασισταριά στο μπλογκ. Είμαστε εργαζόμενοι πατριώτες που παλεύουμε για την ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και όχι για φασισταριά και νεφελίμ.

Στηρίζω το μπλόγκ μέχρι τα μπούνια αλλά άρθρα εθνικιστικά πρέπει να τα καταγγέλουμε. Είναι με την άλλη πλευρά. Πουλάνε εθνικισμό για να διαιωνίσουν τον καπιταλισμό, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σου αρέσει να μην διαβάζεις ρε καραγκιόζη 5:17 αυτό το block.

PTOLIETHRON είπε...

Και τι κακό έχει ο εθνικισμός ρε σεις? Ανοίξτε το λεξικό του Δημητράκου που είναι από τα καλύτερα και δείτε τον ορισμό του εθνικισμού. Αλλά έχετε υιοθετήσει τον ορισμό του ανθέλληνα Μπαμπινιώτη που προσδίδει χαρακτηριστικά σωβινισμού και είναι λάθος διότι οπουδήποτε καλλιεργείται προπαγάνδα δημιουργούνται αντιλήψεις που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση. Άντε διαβάστε λίγο και αφήστε αυτή την καραμέλα περί κακού εθνικισμού.

Ανώνυμος είπε...

και οι ανωνυμους του συστηματος ειναι και το αντι νεα ωρες ωρες γραφει και καλα αρθρα αναλογως ομως οταν δεν γραφει μαλακιες ετσι ειναι οταν γραφεις για πολλα θεματα καπου τα μπερδευεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6060557 Μπροστά στην παγκοσμιοποίηση ο πατριωτισμός είναι μονόδρομος.

Αξιόλογο κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς από την αρχή ήμασταν σίγουροι για το ποιοί κρύβονται από πίσω αφού όλο το σκηνικό και το στήσιμο, βρωμούσε από μακριά περί τίνος πρόκειται και ποιοι κρύβονται από πίσω, όπως και με το διεθνές κίνημα των αγανακτισμένων.
Είναι κοινώς "δολώματα" για εξεύρεση των ικανών και άρα επικίνδυνων ατόμων για την Ν.Τ.Π.….
Απλώς δεν περιμέναμε να την πατήσει κανένα από τα εκπληκτικά Ελληνόπουλα της GREEK HACKING SCENE γιατί πιστεύαμε ότι είχαν αντιληφθεί την παγίδα, αλλά και γιατί δεν υπήρχε και λόγος να έρθουν σε επαφή μαζί τους, τη στιγμή που σαφώς δεν είχε ανάγκη η Ελλάδα τους "Anonymous" για να μάθει την αλήθεια….

Πονηροί οι καιροί αδέλφια...να προσέχουμε περισσότερο χρειάζεται...

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε τώρα ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι γνήσιοι Έλληνες στα υψηλά κλιμάκια της Δικαστικής και της Πολιτικής Εξουσίας, της Αστυνομίας και των Μυστικών Υπηρεσιών μας που θα προστατέψουν και θα αποτρέψουν την οποιαδήποτε τιμωρία των τολμηρών αυτών εφήβων μας και δεν θα κάνουν την εγκληματική ενέργεια να αφήσουν ανεκμετάλλευτες τις εξαιρετικές ικανότητες των παιδιών μας προς όφελος της Πατρίδας μας.

Ας ελπίσουμε…

Οι Ανώνυμοι

Ανώνυμος είπε...

to anti-ntp egine pastebin

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι σκεεψεις παντελώς ατεκμηρίωτες(ή από κάποιον που έχει γνωση) οτι κάποιοςαπότους anonymous τους έδωσαν οι anonymous απο που συνάγεται
ή απλως γκεμπελίζετε??

και εσείς τι ζητάτε να κλείσειη ΕΛ.ΑΣ το indymedia??μπράβο να δούμε μετά που θα σταματήσει η μπάλα..μην είστε εσείς οι επόμενοι..
αλλά τόσο μυαλό έχετε τόσα λέτε
και είστε λέει και ενάντια στην ACTA
αυτά δεν τα θέλεις ούτε για τον εχθρό σου
αλλιώς παίζετε και σεις το νεοταξικό παιχνίδι

ααα γιατί ο ένας έδωσε συνέντευξη συο omoiaTV των αναρχικών??

Ανώνυμος είπε...

Simfono apolita me to 6:00 mm Oi anonymous einai prodotes, pos alloste tha eixan simvolo tous mia evraiki tainia??? (To V for Vendetta apo tin evraiki warner bros)!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρουφιανόνυμους οι νεοταξίτες.

Ανώνυμος είπε...

αν ο καθε ελληνας αντιδρουσε τοσο ειρηνικα αλλα και εκφοβιστικα για τα καριολια που μας κυβερνουν,οπως οι μαθητες αυτοι,τοτε θα αξιζαμε μια αλλη Ελλαδα...τωρα ας φαμε το σανο που μας ταιζουν....αυτα τα παιδια σε καποια αλλη χωρα θα ειχαν μια αλλη τυχη...αλλη τυχη θα ειχαμε κι εμεις αν γινομασταν για λιγο ΕΛΛΗΝΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

σήμερα, μετά την ανακοίνωση των ανώνυμους, έχετε να πείτε κάτι άλλο ή συνεχίζετε αυτή τη φασιστική προπαγάνδα περί ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ που τοτυς κρέμασαν οι ξένοι???

Ανώνυμος είπε...

Βγηκαν οι γκεμπελισκοι του διεθνισμου και του νεοεποχιτισμου να κατηγορησουν τους ελληνες πατριωτες για φασιστικη προπαγανδα!!!! Ρε δεν πατε στο διαολο και ακομα παραπερα και εσεις και ο ψευτο-σοσιαλλισμος σας απατριδες νεοταξικα γουρουνια!!! Τωρα που αποκαλυφθηκαν και οι ψευτο-ανονυμους ποιοι ειναι και τι ρολο βαραγανε -ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο- βγηκατε να μαζεψετε τα ασυμαζευτα τσιρακια της νεας ταξης!!! Αντινεοταξικοι ανονυμους και τριχες κατσαρες οργανα των νεοταξιστων ητανε παντα αλλα επεσαν οι μασκες και τωρα τρεχετε και δεν φτανετε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 5.43...
ΣΥΜΦΩΝΩ...
Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε σεις, Χαλαρώστε!!!
Εγώ έχω πληροφορίες οτι τους έδωσε ο συγχωρεμένος Γέροντας Παϊσιος!!!
Βγήκε από τον τάφο του, κάλεσε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και είπε: Ούφ πλήτω εδώ μέσα!!! Διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εκεί??? Είδα σε όραμα ποιά κωλοπαίδια ρίξανε την σελίδα του υπ. Δικ.
Σοβαρευτείτε συντάκτες του blog και μην γίνεστε προβοκάτορες και γελοίοι με φθηνές δικαιολογίες περί διεθνιστών και σιωνιστών Anonymous κτλ.!!!
Και μπράβο στα παιδιά της GHS αν ήταν αυτά για την επίθεση στη σελίδα του υπουργείου!!!
Τώρα που κολλάει το ότι οι Anonymous τους δώσανε στην αστυνομία αυτό είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε???
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!
ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

οσοι μιλάτε για σοσιαλισμό και αδελφοποίηση και άλλες μ..λ..κιες , βγείτε και καμιά βόλτα από το καβούκι σας, δε χρειάζεται πλέον να πάτε καμιά βόλτα σε καμιά ξένη χώρα, να θαυμάσεις την κουλτούρα τους, και την αγάπη που τρέφουν για το κωλαράκι σου(γιατι μόνο αυτό θα ζαχαρώνουν- και όχι το πνεύμα σας βλάκες)- έχεις πλέον όλες τις ζωόδες φυλές κοντά στο σπίτι σου...βάλτες λοιπόν και μες στο σπίτι σου, γιατι εγώ δε τους θέλω στο δικό μου.....μήπως και ξεχαρμανιάσουν με το δικό σας κώλο...ηλίθιοι