Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τα τελευταία καυτά νέα από το “ΡΑΔΙΟ 9″


Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημ. Καζάκη, ο οικονομολόγος διαφώνησε με τη νέα γραμμή του σταθμού που είναι:“Xτυπάτε τους Έλληνες πολιτικούς αλλά όχι τη Τρόικα. Το Μνημόνιο πρέπει να περάσει…”


Το επιχείρημα ότι ο Καζάκης κάνει εφημερίδα η είναι αρχηγός κόμματος δεν μπορεί να σταθεί: και η Κανέλλη έχει εκπομπή παρότι βουλευτής. Η Πέμυ Ζούνη που παραιτήθηκε σήμερα κάνει τα σποτάκια του Mega. Ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Καρατζαφέρης έχουν εφημερίδες και κάνουν εκπομπές.

Πράγματι Καζάκης και Κακλαμάνος-ο οποίος αποχαιρετά τη Δευτέρα τον κουμπάρο Κοντομηνά-θα ετοιμάσουν εφημερίδα με τον Γιώργο Χριστοφορίδη που συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά μέσα του Γιαννακόπουλου.

Εκτός από τους Κακλαμάνο και Καζάκη εγκαταλείπει το “ΡΑΔΙΟ 9″ και ο Βασίλης Μπόνιος (η μοναδική φωνή που σίγουρα δεν εξυπηρετούσε κανένα συμφέρον).
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση της απόλυσης Κακλαμάνου-Καζάκη από τον Κοντομηνά, αποδεικνύει το ότι οι δημοσιογράφοι είναι ενεργούμενα των αφεντικών τους. Δεν έχουν καμμία ελευθερία στην άσκηση του επαγγέλματός τους. Αυτό ο κόσμος πρέπει να το έχει υπόψη του.
Οσο για τον Καζάκη, από την αρχή μιλούσε εναντίον της τρόικας και του μνημονίου. Γιατί τον έδιωξε τώρα ; Δηλαδή τη μεθεπομένη από την αντιπαράθεσή του με το Γεωργιάρδη ;

Ανώνυμος είπε...

τελικα με τον Αντ1 τι γινεται? Ειναι καθημερινα στον Παπαδακη? ο Κυριακου δεν δεχεται πιεσεις?

Ανώνυμος είπε...

O Kυριακού και όλοι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων Μ.Μ.Ε. δε δέχονται πιέσεις, ασκούν πιέσεις στους δημοσιογράφους και στο πολιτικό προσωπικό της χώρας. Είναι τα πραγματικά αφεντικά αυτού του τόπου και οι πολιτικοί είναι οι φιλιππινέζες τους. Τους ενδιαφέρει η τηλεθέαση που φέρνει χρήμα και ο αποπροσανατολισμός του κόσμου, ώστε να διαμορφώνουν το πολιτικό τοπίο παρασκηνιακά.
Ο Παπαδάκης στον Αντέννα έχει εντολή να μιλάει για λάιτ αντιμνημονιακή γραμμή. Οταν ο Καζάκης προσκαλείται εκεί, δεν πληρώνεται από τον Κυριακού, όπως συνέβαινε με τον Κοντομηνά.
Ο ανωτέρω δέχθηκε να δίνει μισθό στον Καζάκη, αλλά όχι και να αποκαλύψει ξεκάθαρα πού το πάει πολιτικά και να εισπράξει ήττα από έναν ακροδεξιό.
Για τον 3.05

crash είπε...

http://www.livestream.com/epamwebtv ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ