Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Καζάκης - κακλαμάνος 9/2 ...... (σχολιασμός μετά την εκπομπή Γεωργιάδη)


Kαζάκης: "Μετάνιωσα που κάθησα στο ίδιο τραπέζι μαζί του... Για αυτό και είχα αρνηθεί την συνέντευξη μαζί του στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"
Κακλαμάνος: "Την εκπομπή μας την ακούει.. Η εκπομπή μας ακούγεται και έχει γίνει έκφραση της κοινωνίας. Γνωρίζοντας το αυτό ήθελε να παρέμβει στην ...
εκπομπή. Βλέπει το δικό του στάδιο να αδειάζει και θέλει να νομιμοποιήσει την δική του άποψη. Η εκπομπής μας έχει γίνει ένα με την φωνή της κοινωνίας:"



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

OΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΤΕ..


2012 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ..
ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
Δ.ιεθνους Ν.ομιμοτητας Τ.οκογλυφους


Σειριος

Ανώνυμος είπε...

Τον είχα για πιο γενναίο τον Καζάκη.Τόσο πολύ τον ενόχλησαν αυτά που είπε ο Γεωργιάδης;Φαί νεται προτιμάει τους μονολόγους και αυτός σαν το Λαζόπουλο.Οσο για αυτά που λέει ότι δεν τον αφηνε να μιλήσει είναι αστεία δικαιολογία.Αν είναι μάγκας ας κανονίσει και άλλες συναντήσεις κκαι ας αφήσει τα ψόφια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OKBs73MzWFY

deite to oloi sas

sto 33 o kazakis proteinei auto pou proteine o gap 2 xronia prin!!!!!!!!

poly wraio kolpo gia na thn pathoume xana!!! oxi alla skoufakia kai trigwnakia!!!!! (deite kala to logo tou empam!!!!
ta idia elege kai o gap gia ilektronikes kartoules kai ilektroniko xrima........ auto pou proteinei sa metabatikh lysh apo to euro sto epomeno ethniko nomisma (oneira therinis nyktos)
, pou de tha erthei pote!!!!!!!!
giati den ta elege auta o kazakis 2 xronia prin otan ebgaine stis plateies edw kai ekei kai exigouse proteine tis lyseis????? twra allaxe idea????? i apla glikathike me ta dwra twn dosilogwn?????? kai mh mou peite pws den yparxoun alloi tropoigia th metavash apo to euro sto ethniko nomisma giati tha x....!!! prin deka xronia otan kykloforhse to euro tous, pws egine??? gia thymitheite?????htan poly nwris gia na mas proteinoun kartoules tote........
twra, mas pairnoun ta lefta, th gh mas, kai ti allo menei??? emeis .... pou me tis kartoules tha einai kai to teleiwtiko.... de meneei kai tipot allo....

sokratis

Ανώνυμος είπε...

8:50 προσπαθησε λιγο να συνελθεις !!
( αν δεν εισαι ο ιδιος ο Γεωργιαδης, οποτε δεν προκειται να συνελθεις ποτε !)

Ανώνυμος είπε...

tha katanoisete ton symbolismo tou epam..... frygikos skoufos sal leri tipota?????
galliki epanastash???

deite to.... ta symperasmata dika sas...
apla na eimaste eilikrineis kai na vlepoume ta pragmata, meta as apofasisoume...
agrypneite ellines!!!!!!!


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/video_9634.html

h
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CcUEvIqblI8

einai to idio

sokratis

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΔΙΚA ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!
ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ Ο ΜΑΣΟΝΑΚΟΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ(ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ)

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ:

Η κυβέρνηση έχει ήδη προμηθευτεί 9 εκ. μικροεπεξεργαστές RFID(Κάρτα του Πολίτη), είναι αποθηκευμένοι στα ΜΑΤ της Καισαριανής.

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΗΔΗ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ(ΠΛΗΝ ΦΩΤIΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΩΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ.

ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ!ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣOΝΟΥΠΩ

Ανώνυμος είπε...

9.58 to mynima pou thelw na perasw eiani otiprepei na eimaste xagrypnoi, na koitame gyrw mas kai na mhn trwme oti mas servirei o kathe kazakis.....den exw para na moirastw th gnwmh sou oson afora kartoules ktl.... fovamai poly oti kati tetoi tha ginei


p.s enelws pliroforiaka, mpeite sto site tou dikou tous neou nomismatos pou toso epithymoun na epivalloun...

http://www.futureworldcurrency.com/

xazepste etsi gia na perasei h wra

sokratis

Ανώνυμος είπε...

sokratis ellinara me ta greeklish, mas ta prikses me tis saxlamares sou.

Ανώνυμος είπε...

NAI RE SY KATSE ANETA STON KANAPE SOU KAI PERIMENE ......
XYPNAAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

epistroifh sthn dramxh theloume einai h monh swthria.........dhmhtrh eimaste mazi sou...

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh eisai o monos pou oti exeis pei edw kai xronia exeis pesei mesa 100 ths ekato...gia auto kai se empistevomaste....

Ανώνυμος είπε...

Ναι είναι μασώνος ο Καζάκης και δεν είναι οι τραπεζίτες που κυβερνούν την Ε.Ε.

Η βλακεία τελικά είναι ανίκητη

Ανώνυμος είπε...

Καζακη οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.Τι δουλεια εχεις εσυ να συζητας με εναν επαγγελματια φασιστα και προδοτη εναν πατριδοκαπηλο που θυματε την πατριδα μονο οταν ειναι να πουλαει τα βιβλια του.Ασε που οι τσιριδες του σου σπανε τα νευρα.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανθρωπος που τρεχει καθε μερα απο γειτονια σε γειτονια είναι μασόνος; Ένας ανθρωπος που θυσιαζει την προσωπικη του ζωη για την ενημερωση του κόσμου είναι ανθρωπος του συστηματος; Ένας άνθρωπος που μιλάει για τις βρωμιές της ελληνικης και ξενης πολιτικης είναι μαζί τους; Και όλοι οι υπόλοιποι που είναι απέναντι του είναι οι σωστοί και αυτοί που θα μας σωσουν; Αυτοί που πραγματικά ενδιαφερονται για μας; Αδέρφια να ψάξουμε ο καθένας μέσα μας και θα βρούμε την άκρη. Δε χρειάζεται να μιμούμαστε τις απόψεις που ακούμε από εδώ και από εκεί...

Φοίβος είπε...

Αν σε κάποιους από εμάς έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σημασια αυτά που λεγόντουσαν στην εκπομπή, θα πρέπει να κετέβουμε την Κυριακη στο άγαλμα Κολοκοτρώνη. Αλλιώς φοβάμαι πως θα είμαστε άξιοι των φοβιών μας...