Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ 60%


putin_ekloges-1-naiΟ Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να νικήσει από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου με αποτέλεσμα σχεδόν 60%. Τη δεύτερη θέση θα καταλάβει ο ηγέτης του ΚΚ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ. Σ’ αυτά τα συμπεράσματα κατέληξαν οι ειδικοί του Πανρωσικού Κέντρου Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VCIOM).
O επικεφαλής του VCIOM Βαλέρι Φιόντοροφ σχολίασε τα αποτελέσματα: «Η πρόγνωση έγινε στη...
βάση των δεδομένων πανρωσικής δημοσκόπησης. Βάσει των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης μπορεί να εκτιμηθεί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα συγκεντρώσει 58,6 % των ψήφων στις εκλογές.
Στη δεύτερη θέση θα είναι ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ με αποτέλεσμα 14,8 %, στην τρίτη ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι με αποτέλεσμα 9,4 %. Ο Μιχαήλ Πρόχοροφ λαμβάνει 8,7% των ψήφων και ο Σεργκέι Μιρόνοφ το 7,7%». Ο Βαλέρι Φιόντοροφ διευκρίνισε ότι η δημοτικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν τον τελευταίο καιρό αυξάνεται.
«Αυξάνει ρυθμούς» και ο Μιχαήλ Πρόχοροφ: βελτίωσε το Φεβρουάριο τη θέση του από το 4 στο 6 %. Μάλιστα ο επιχειρηματίας μπορεί να ξεπεράσει τον Γκενάντι Ζιουγκάνοφ και να καταλάβει τη δεύτερη θέση στις μεγαλύτερες ρωσικές πόλεις, τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη με αποτελέσματα 17,2 και 16 % αντιστοίχως.
Κρίμα τα λεφτά που ξόδεψαν οι Αμερικάνοι για να ρίξουν την δημοτικότητά του.
Έμπαινε Πούτιν!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λιγα του δινουν. Αξιζει πολυ περισσοτερα.
Μεγαλη γατα ο κοντος. Γατα με πεταλα.........

HUNDER είπε...

βαλτε σε μια ζυγαρια απο την μια μερια ολους τους αλους ηγετες του κοσμου μαζι και απο την αλλη μονο τον βλαδιμηρο μονο με τα α......α του ζυγιζει περισσοτερο

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ