Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Β. Μεϊμαράκης: Μακάρι να πάρει 40% η Αριστερά


Β. Μεϊμαράκης: Μακάρι να πάρει 40% η Αριστεράanti-ntp: Aυτή η δήλωση αποδεικνύει το πόσο φοβάται την αριστερά το σύστημα...
Μια αμφίσημη τοποθέτηση έκανε σε πηγαδάκι δημοσιογράφων ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λίγο μετά την αποστροφή Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πως η πολυδιασπασμένη Αριστερά παρουσιάζει εφήμερη άνοδο, που αγγίζει το 45%.«Μην φοβάστε την Αριστερά, μακάρι να πάει 40%, θα αυξηθεί και η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας. Θα πάμε, δηλαδή, σε λογικές φόβου του κομμουνισμού; Η Κύπρος τι έπαθε δηλαδή με το Χριστόφια;», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιό του για την κομματική πειθαρχία: «Από τη στιγμή που ετέθη θέμα κομματικής πειθαρχίας, ο κάθε βουλευτής οφείλει να πειθαρχήσει. Αν πας τώρα συγκροτημένα ως ομάδα, είναι άλλο πράγμα», σχολίασε.
newsbomb

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ) ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Άκου Μεϊμαράκη και κάθε Μεϊμαράκη που "φοβάται" την κομματική γραμμή: όταν γίνεστε βουλευτές ορκίζεστε ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε νομικό επίπεδο!!! ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! Ο λαός αγνοεί τι είδους όρκους έχετε δώσει στα κόμματά σας...ΧΕΣΤΗΚΕ! Από εσάς περιμένει να υπηρετήσετε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Predator,θα μας τρελάνουνε..συν ότι το Σύνταγμα μιλάει για την ελεύθερη βούληση των βουλευτών..έχουν κάνει το άσπρο μάυρο,είναι επαγγελματίες σε αυτό οι άνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

Αλλα αν παρουν 40% τα πατριωτικα σχηματα(λεμε τωρα) θα σου καθοτανε στον λαιμο...

Ανώνυμος είπε...

Να παρουν 40% να ενωθουν και να βγουν στην ηγεσια ρε αλητες νεοδημοκρατες.Τροικανοι του κερατα.

Modestus είπε...

Το μόνο κόμμα που φοβάται το σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα τους γαμίσει ότι έχουν και δεν έχουν. Για αυτό κάνουν μόκο, λοιδορούν αβέρτα μιλώντας για φασίστες μόνο και μόνο γιατί χέζονται από το φόβο τους.