Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Βαξεβάνης προς βουλευτές: Ζήστε με 4.000 ευρώ για να ζήσουν οι άλλοι με 500


Βαξεβάνης προς βουλευτές: Ζήστε με 4.000 ευρώ για να ζήσουν οι άλλοι με 500Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΝΕΤ, με αφορμή το μνημόνιο, τα νέα μέτρα και τις σκληρές περικοπές έγραψε στο Twitter του το παρακάτω σχόλιο:

Κόψτε 30% βουλευτικούς μισθούς, 30% έξοδα, παραιτηθείτε από αποζημιώσεις επιτροπών. Ζήστε εσείς με 4.000 για να ζήσουν οι άλλοι με 500 ευρώ.
vaxevanis
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI ΛΕΣ ΡΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΤΕΝΕΚΕ.4000 ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ?? ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι!Ναι!Ζήστε με 4000€ ώστε να πέρνω και εγώ 3500...και γαμήστε τους άλλους με τα 500!!!(Πομηρός ο βλάχος: Διότι άμα συνεχίσετε να πέρνετε 10000 ο λαός θα σας πηδήξει στο τέλος και μαζί με σας πάνε και τα δικά μου...). Ρε δε μπας μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο νεκροί θα πάψουν να προδίνουνε

Και όσοι νομίζουνε από αυτούς ότι δεν θα υπάρξει κοινωνικός εμφύλιος είναι μαλάκας ,αν περάσουνε αυτά τα μέτρα ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΠΛΑ κανονικά ΟΠΛΑ όχι αριστερών η δεξιών αλλά ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ..

Σιχαίνομαι τους αριστερούς γιατί θέλουν να δείχνουν ότι έχουν πάντα δίκιο όταν έπεσε το ανατολικό μπλοκ φάνηκε η γύμνια τους και τα γκούλακ τους η χειρότερες φυλακές της Σοβιετικής Ένωσης , αναφέρεται ότι εκεί σκοτώθηκαν γύρω στα 40 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΑΔΕΣ !!!!.

Τώρα σιχαίνομαι εσάς προδότες ,φασίστες , τομάρια, σκυφτούλιδες του κεφαλαίου , των Καρτέλ , της Μαφίας , τι δουλειά έχετε εσείς με την δημοκρατία ΜΩΡΕ παλιό πουτσαράδες;
ΛΥΣΗ υπάρχει ναι χρωστάμε θα πληρώσουμε ΟΤΑΝ ΕΧΟΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , όταν ο Λαός θα αρχίσει να αναπτύσσετε, αν όχι με δημοκρατικές διαδικασίες θα γίνει το ξεκαθάρισμα , από ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ …

Δεν θέλετε την συντεταγμένη χρεοκοπία για να μην πληρώσουν τα ασφάλιστρα οι τραπεζίτες και οι 20-30- οικογένειες πατρώνοι σας που τρώνε την Ελλάδα χρόνια τώρα..

Και 300 δις να πάρομε πια δεν θα τα ΔΟΥΜΕ ούτε ένα ευρω σε κανένα χρηματοκιβώτιο , θα πάνε από τον έναν υπολογιστή στον άλλο των Δανειστών + τοκογλύφων μας.

Αν δεν τα υπογράψετε όλα αυτά τι θα πάρουν; Αν θέλουν να τους πληρώσουμε θα πληρώσουμε σε διάρκεια 100-150 χρονών, αλλιώς θα πάρουν τα αρχίδια μας.

Και θέλω να δω ΗΛΙΘΙΟΙ πως θα υποδεχτούν τους Ευρωπαίους τουρίστες το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ιδικά τους Γερμανούς οι Έλληνες του μισθού των 500 ευρω, υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να σφαχτούμε σαν τα αρνιά μεταξύ μας ρε ηλίθιοι τα έχετε σκεφτεί αυτά ;
Ποίος θα ελέγξει τότες τους εξαθλιωμένους από την πείνα Έλληνες ; έτσι και ο τουρισμός μας θα πάει στα τάρταρα , ο πεινασμένος ΟΧΛΟΣ δεν έχει λογική να λειτουργήσει κύριοι τα έχετε σκεφτεί αυτά εσείς που θα πείτε ΝΑΙ την Κυριακή στην Βουλή ..

Αν ψηφίσετε όλα αυτά που ακούμε , αν μας δέσουν στο αγγλοσαξονικό δίκαιο, είστε σίγουροι ότι σωθήκαμε; και ότι δεν θα μας πετάξουνε έξω οι ίδιοι από το ευρω , η θα βγείτε και θα μας πείτε, η εγχειρίσει πέτυχε, αλλά ο ασθενής ΠΕΘΑΝΕ…

Ακουστέ κύριοι ξέρομε πόσοι είστε, πόσους κολαούζους έχετε, ποίοι είναι, δεν θα σας σώζει ακόμα ούτε το ποδόσφαιρο ώστε να απροσανατολίζετε τον ΛΑΟ, δεν το λέω τυχαία, μέχρι τον κ. Βουρος είδα να θέλει να σώσει την ΑΕΚ ..

ΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ …

Μπούτζουκας Θ. Τ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ 3800 ΕΠΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ 800....ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ....ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ....ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ....ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΚΟΛΑΣΗ.....ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ....ΑΥΤΟΥΣ....ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ...Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 500....ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 1450.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ....ΑΥΤΕΣ ΒΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ....ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΕΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ.....ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΟΚΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Ολο το ΠΑΣΟΚ πήρε μεταγραφή για τον Κούβελα. Μήπως και σωθούνε. Κάτι βουλευτο-γλύφτες, (Λιτζερηδες κλπ. μιάσματα.) ¨οπου και αν πάτε θα σας βρεί ο θυμωμένος λαός.

beetle είπε...

Ασε μας ρε! Θέλεις να μας βγεις κ εθνοσωτηρας! Να ζήσουν κ αυτοί με 500€! Άκου 4000€!!!! Αλλα τι ασχολούμαστε μαζι σου...Στη ΝΕΤ δε δουλεύεις???? παπαγαλακι της κυβέρνησης κ σε πληρώνουμε όλοι εμείς!!!!