Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΥΣΗΣ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΕΦΡΑΙΜ



Anti-ntp:Μετά κάτι αναίσχυντοι γραικύλοι, μας λέτε τι στηρίζουμε έναν παπά που τα έφαγε!Καταλαβατε γιατί φωνάζουμε ότι το βατοπαίδι το έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ για να ανέβει ο Γιωργάκης στην καρέκλα;
Αποφυλακίζεται, με βούλευμα του Συμβουλίου... Πλημμελειοδικών Αμφισσας, ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών, Ευάγγελος Καλούσης, έχοντας εκτίσει τα τρία πέμπτα της ποινής του. Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στο λεγόμενο «παραδικαστικό»...
κύκλωμα. Πρωτοδίκως, του είχε επιβληθεί κάθειρξη 20 ετών και δύο μηνών. Όμως η ποινή του μειώθηκε από το Εφετείο σε κάθειρξη 12 ετών. Tην ίδια στιγμή, απορρίφθηκε με διάταξη της ανακρίτριας κ. Ειρήνης Καλού που ερευνά την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών η αίτηση του αρχιμανδρίτη Εφραιμ για αποφυλάκιση του.



Μετά την εξέλιξη αυτή ο ηγούμενος αναμένεται να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Υπενθυμίζεται πως η ανακρίτρια είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του Εφραιμ καθώς τον θεωρεί ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo paidi tsapa magas sths rosides zhlepsan thn kormostasia tou

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ ξέρω ένα καλό παιδί που διδάσκει Ελληνικά και κάνει και καλές τιμές... θέλεις να του μιλήσω; δεν ξέρεις ποτέ !... το φαντάζεσαι να μπορείς κι εσύ να επικοινωνείς ΚΑΙ γραπτώς με όλο τον κόσμο στα Ελληνικά;;!!