Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κουκούλωμα για το έλλειμμα του 2009


Η Βουλή αποφάσισε, λέει, κατά πλειοψηφία, τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με το έλλειμμα του 2009. Κατά τη συζήτηση της σχετικής πρότασης υπήρξε, διαβάζω, έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού

Οικονομικών Ευάγγελου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν Δ Νικολάου ΔΕΝΔΙΑ. Στην πρόταση του κυρίου ΔΕΝΔΙΑ για παραπομπή του θέματος στην επόμενη Βουλή,πρόταση που μου φαίνεται λογική, αφού η προσφυγή στις κάλπες δεν αργεί και,αναμφίβολα,άλλοι τότε θα προκύψουν πολιτικοί συσχετισμοί, ο κύριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ επιμόνως υποστήριξε την άποψη: "ή τώρα ή ποτέ". Το γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας. Κουκούλωμα παιδιά κουκούλωμα και άγριο-κατά τα ειωθότα-του λαού δούλεμα από τους έχοντες σήμερα την πλειοψηφία. Πιστεύει κανείς πια ότι αναζητείται η αλήθεια;

Δε νομίζω.Τελικά, και οι Εξεταστικές της Βουλής Επιτροπές δεν έμειναν έξω από σκοπιμότητες πολιτικές και καιροσκοπικές κομματικές επιλογές. Από τη γενική του πολιτικού συστήματος απαξίωση παρασύρθηκαν και αυτές.

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί την θέλετε την εξεταστική, αφού το ξέρουμε το αποτέλεσμα, ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ. Τώρα που έχετε την πλειοψηφία τρέχετε και προτείνεται την εξεταστική για να πάρετε και με την βούλα της βουλής ΣΑΣ το συγχωροχάρτι και να το επιδυκνύετε, ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ. Πέρασε όμως ο καιρός που μας ρίχνατε στάχτη στα μάτια με τέτοιες μεθόδους, αλλάξτε κόλπα. Αν είσαστε όντως αθώοι να πάτε στην φυσική δικαιοσύνη και όχι στον βουλευτή του κόματός σας.

Ανώνυμος είπε...

H ώρα πλησιάζει. Στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού έχουν καταγραφεί ήδη οι πουλημένοι προδότες της Ελλάδας ΜΑΣ. Μετο νέο κατόρθωμα τους απλώς επιχείρησαν να κερδίσουν χρόνο για τα τομάρια τους, να οργανώσουν τη διαφυγή τους με πιο φουσκωμένους λογαριασμούς(στην Ελβετία φυσικά)και ακίνητα (Λονδίνο κλπ)αυτό είναι το αντίτιμο των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ. Δεν θα προλάβουν όμως, ή εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ή αυτοί. Ένοια σας, υπάρχουν ακόμα "Μαύροι Καβαλάρηδες" που δεν μασάνε και οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πλέον ώριμοι να επιβάλλουν λύσεις με όποιο κόστος χρειαστεί. Πάνο Καμμένε, καλή δύναμη και αν μου επιτρέπεται : προσοχή στους "φίλους". Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι γραφτό να φυλάνε Θερμοπύλες.