Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κοντά σε ευρύ ανασχηματισμό! - Η τράπουλα στα χέρια Παπαδήμου - Κρίσιμο υπουργικό στις 18.00


Παραιτήθηκαν αλλά θα υπερψηφίσουν τα μέτρα οι Γεωργιάδης και Βορίδης
- Παραιτήθηκε νωρίτερα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριος Ροντούλης - Θα καταψηφίσει
- Μαξίμου: "Όποιος διαφωνεί μπορεί να θέσει τον εαυτό του εκτός κυβέρνησης"
- Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι....
καταψηφίζει τα μέτρα
- Υπουργοί και βουλευτές παραιτούνται ή δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν
- Ραγδαία πτώση του ευρώ και των χρηματιστηρίων
- Όλο και περισσότεροι στην ΕΕ ζητούν να αφεθούμε στην χρεοκοπία



Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλα αλλάζουν ώρα με την ώρα και ταυτόχρονα η Ελλάδα και η σωτηρία της κρέμονται από μια κλωστή.
Από την ώρα που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Καρατζαφέρη μια επιστολή εστάλη στον πρωθυπουργό όπου ο Προεδρος του ΛΑΟΣ έθετε στην διάθεσή του τις παραιτήσεις των υπουργών του.

Από εκείνη την στιγμή και λίγο πριν αρχίσει το υπουργικού συμβούλιο (18.00) έχουν υποβάλλει ήδη επισήμως τις παραιτήσεις τους ο υφυπουργός Αγρότικής Ανάπτυξης, Αστέριος Ροντούλης και ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης και υφυπουργός Ναυτιλίας Αδωνις Γεωργιάδης.
Μάλιστα οι δυο τελευταίοι δηλώνουν ότι παρότι παραιτήθηκαν υπερψηφίζουν τα μέτρα.

Την ίδια ώρα υπάρχει κύμα δηλώσεων και παραιτήσεων σε όλα τα κόμματα από βουλευτές που δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα, ενώ ο αντίκτυπος είναι μεγάλος και στην αγορά αφού το χρηματιστήριο καταποντίζεται. (διαβαστε την είδηση)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, o πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις για ανασχηματισμό ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και όλα είναι ανοικτά. Ακόμα και ο σχηματισμός κυβέρνησης τεχνοκρατών. Επίσης, το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει σε όσους έχουν θέση στο υπουργικό συμβούλιο ότι "όποιος διαφωνεί μπορεί να θέσει τον εαυτό του εκτός κυβέρνησης".

Η ουσία είναι ότι όλοι όσοι διαχειρίζονται το μέλλον αυτής της χώρας παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια αυτή την κρίσιμη στιγμή που όλα τα βλέματα είναι στραμένα επάνω μας. Και την ώρα που κάποιοι στο εξωτερικό περιμένουν το επόμενο στραβοπάτημα για να μας οδηγήσουν στην χρεοκοπία και να μας χρεώσουν ακόμα και την ίδια μας την καταστροφή.

Υπενθυμίζεται ότι:

Για να μην χρεοκοπήσει η χώρα μας πρέπει έως την Δευτέρα να έχουν ψηφιστεί τα μέτρα και με αυτά ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πάει στο Eurogroup της Τετάρτης ώστε οι δανειστές και εταίροι μας να πειστούν ότι θα εφαρμόσουμε αυτα που μας ζητούν για να πάρουμε τα χρήματα.
ΠΗΓΉ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ΠΗΓΗ... εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες οτι καλύτερα τώρα στη δραχμή? Αλλαξες και έγινες μνημουνάκιας? Αντε και...