Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: «Στα 160% του ΑΕΠ το χρέος το 2020. Δεν είναι βιώσιμο, σύμφωνα με τη μυστική έκθεση των Ελεγκτών»


από το Γραφείο Τύπου
Σχετικά με τα όσα αποφασίστηκαν στο Eurogroup, από τον Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση...

Οι αριθμοί, δεν βγαίνουν, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ και όμως ζητούνται ξανά και ξανά όλο και πιο μεγάλες, όλο και πιο άχρηστες θυσίες από ΑΥΤΟΥΣ ακριβώς που ΔΕΝ συμμετείχαν στο πάρτι. Τις θυσίες ζητούν ακριβώς αυτοί, που έστησαν το πάρτι, αυτοί που έχουν βγάλει εκτός Ελλάδος τα κεφάλαιά τους που μένουν αφορολόγητα και ΔΕΝ συμμετέχουν στις θυσίες.

Αυτά είναι τα τρία απλά συμπεράσματα, από την ανάγνωση του θέματος που παρουσίασαν συνοπτικά και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι Financial Times. Η νέα μυστική έκθεση των ελεγκτών για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, πριν ληφθεί η απόφαση για νέο δανεισμό της Ελλάδας, αποκαλύπτει ότι, το χρέος δεν είναι βιώσιμο!!!

Αποκαλύπτει επίσης, δικαιώνοντας τις θέσεις μας, σύμφωνα με σενάριο των ελεγκτών του ελληνικού χρέους, ότι θα ξεπεράσει το 160% του ΑΕΠ και θα χρειασθεί ΤΡΙΤΟ δάνειο 245 δις ευρώ. Και ενώ τα ξέρουν αυτά, ζητούν θυσίες και περικοπές για να πέσουμε τάχα στα 120,5% του ΑΕΠ.

Αποφάσισαν «ναι», παρόλο που η 10σέλιδη ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους, την οποία κρύβουν από τον Ελληνικό Λαό-αναφέρει ξεκάθαρα πως, η ύφεση που προκαλεί η πολιτική λιτότητας είναι τόσο βαθιά, που δεν θα επιτρέψει την έξοδο της Ελλάδας από την παγίδα του χρέους τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. Και βέβαια, η έκθεση καταλήγει, ότι θα χρειαστεί ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΑΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!!

Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Λαού!