Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ


Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του, είχε, στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, ο πρόεδρος της ΝΔ Μπέν Χιράμ, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμἰο.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του κόμματος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

Καθώς συνεχίζεται η ουσιαστική διαπραγμάτευση για το πακέτο των μέτρων, από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ λένε ότι υπάρχουν δύο ακόμη σημαντικά θέματα για τα οποία γίνεται συζήτηση.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν "δίνεται μάχη να μην μειωθεί το εφάπαξ των επικουρικών ταμείων, καθώς επίσης να μην αυξηθεί η τιμή του ρεύματος", δηλαδή να μην περάσει τελικά στα τιμολόγια η αύξηση του 11,5%.
Για το θέμα των τραπεζών η ΝΔ παραπέμπει στην δήλωση του πρωθυπουργού ότι διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον αλλά και η επιχειρηματική αυτονομία τους. Πάντως από τη ΝΔ επιμένουν ότι "ο κ. χιράμ πάλεψε και πέτυχε να μην κοπούν ο 13ος και 14ος μισθός".
πηγη

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...μπέν χούρ, μπέν ρουμπί, μπέν χιράμ, μπέντζαμιν ιζεκεήλ, γαμαληήλ καί ολα τα βρομοήλ ..βρομίσαμε από μπέν καί ήλ. Απροκάλυπτα πλέον προκαλούν καί τήν νοημοσύνη μας εκτός τής υπομονής καί τού Φιλότιμου.. αϊ σιχτίρ ρέ κοπροσκύλ...βαμπίρια, μιάσματα, καρκινώματα καί σιχάματα τής ανθρωπότητος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα ξέρει τι κάνει ο άνθρωπος.
Με όλους αυτούς τους φόρους, τα χαράτσια, τα τέλη, και τις αυξήσεις που θα περάσουν, κάποιοι θα έπρεπε να πληρώσουν.
Ο 13 και 14 μισθός, θα πηγαίνουν μόνο για φόρους.
Αν τους έκοβε, ποιός θα πλήρωνε? Κανείς.
Ετσι όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Τα μυρμηγκάκια που θα έχουν το δωράκι αλώβητο, και η χούντα που θα τα τσιμπάει από δέκα μεριές.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 5.55,

Αφού αν κάνει εκλογές, θα τις χάσει.
Για να ακριβολογώ, όλοι θα τις χάσουν τις εκλογές.
Ξέρουν τα καθάρματα ότι ο λαός ξύπνησε, και προσπαθούν πάσει θυσία να γαντζωθούν στην καρέκλα.
Αλλά είναι τραγικό το που κατάντησε η Ελλάδα.
Να φοβούνται να κάνουν εκλογές, για να μην υποστούν τη λαική ετυμηγορία.

Κουράγιο αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

6:14
ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.14,

Εχεις δίκιο. Δεν κάνουμε τίποτα. Ακόμα και εμείς όλοι εδώ ή σε άλλα blogs-sites, που καταλαβαίναμε τι γίνεται, δεν κάναμε κάτι.
Διαίρει και βασίλευε σε όλο του το μεγαλείο.
Χώρια τα ζώα που κοιμούνται ακόμα, στην νιρβάνα της τηλεόρασης, των χάμπουργκερ, του ποδόσφαιρου, και της καφετέριας.
Και αναρωτιέμαι, μήπως είναι καλύτερα να κοιμάσαι και να μην έχεις καμμία γνώση?

Δεν ξέρω ρε φίλε. Νιώθω τόσο στρεσαρισμένος και απογοητευμένος.
Πόσο θα ήθελα να ξαναπήγαινα φαντάρος για κανένα εξάμηνο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι λοιπον να μην οργανωθουμε να τους καθαρισουμε. Μας επνιξε η βρομα των παρασιτοειδων, ερπετοειδων δοσιλογων.

Η Σουλιωτισσα είπε...

Προσεχε μην ματωσεις Μασονοσαμαρα στην μαχη που θα δωσεις για να σωσεις τουσ μισθους και το εφαπαξ.Που να μην σε βρει το ξημερωμα που να σε βρουν 827 αρρωστιες ψωφοσκυλο και σενα και ολο σου το σοι .Μαριονετα του κερατα τιποτενιο σκουλικι ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΨΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ????????????

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΑΠΑ ΠΑ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΑ ΠΙΠΕΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ

stantart είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ; ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ; ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ; ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ! ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TI PERIMENOUME ALLO PREPI NA XESIKOTOUME KAI NA TOUS GAMISOUME OLOUS KAI TIS OIKOGENIES TOUS MAZI

Ανώνυμος είπε...

απο τα αρχειδια θα σας κρεμασουμε σε πλατειες ολους παλιοπουστες

Ανώνυμος είπε...

Επιστράτευση, να πάρουμε τα όπλα μας. Αυτή είναι η νέα θητεία.

Η πραγματική Ελλάδα θα σφάξει στο γόνατο,
τα ΑΝΕΡΑΣΤΑ (100% αποδεδειγμένο) τέκνα του ΧΡΗΜΑΤΟΣ και των ΣΤΟΩΝ.

Σαμαρά Μπεν Χιραμ εκ της Σαμάρειας (;)

ή

Σαμαράς εκ του Μούλος Γαίδαρος με Σαμάρι Μασονικό (;)

Ανώνυμος είπε...

Η Σουλιωτισσα
εχω αηδιασει μαζι σου αυτο δεν ειναι στομα ειναι βοθρος.Εχεις ξεπερασει ολους τους αντρες σχολιαστες συμορφωσου εκτρωμα.γιατι αν δεν μαθεις να σχολιαζεις σωστα θα σε ξεφτιλιζω.

Ανώνυμος είπε...

9 31 αν η Σουλιωτισσα ηταν αντρας ολα οκ ?? Τι σε πειραξε ακριβως απ αυτα που ειπε ? Το μασονος,το να μη σε βρει το ξημερωμα η το κωλος ? Σε ενοχλουν οι λεξεις της κ δεν σ ενοχλουν αυτα που κανουν αυτα τα τρια πουσταρια που παρανομα κυβερνουν κ αποφασιζουν για μας χωρις εμας ?? Δε σ ενοχλει το θεατρο που παιζουν στα πορνοκαναλα με τ αλλο το μουνοπανο τον Παπαδημο κ σε κοροιδευουν καταμουτρα ?? Κ ο στρατηγος Καραισκακης αθυροστομος ηταν ρε καριολη αλλα εδωσε την ζωη του για την πατριδα.Που ξερεις ? Μπορει κ αυτη μια μερα να του μοιασει. Ο Σουλιωτης.

Ανώνυμος είπε...

. Ο Σουλιωτης.
δεν θα πιασουμε συζητηση
γενικα με ενοχλει και με προσβαλει η χυδαιολογια μπαινω να ενημερωθω και γιατι οχι να δω και την αποψη τπυ αλλου απλα στην προκειμενη περιπτωση βγαινει με το αρθρο η που χαρακτηριζει το γενος.
και επειδη δεν με γνωριζεις πορνοκαναλα εγω χρονια δεν βλεπω για τον καθε παπαδημο πιστεψεμε γνωριζω πολυ καλα κανεις δεν με κοροιδευει γιατι φροντισα πετωντας την τηλ.ξοδευοντας χρηματα σε βιβλια να αποκτησω γνωση ο καθενας μπορει να το κανει και μια ζωη με αγωνες γιατι εγω δεν γεννηθηκα χθες.δεν εχω προθεση να καβγαδιζω απλα μενοχλει το βρυσιμο και αυτο το ονομα οπου το συναντω μιλαει ασχημα τελος και αν θελεις να ξερεις εγω ειμαι γυναικα θηλυκο καταλαβες;

Μπεν Γαμάν είπε...

Ποιος Μπεν Χιράμ ρε ζώα; Αντώνης Σαμαράς λέγεται και είναι ακραιφνής Έλλην πατριώτης όπως ακριβώς Έλληνες πατριώτες είναι και τα ζώα που τον ψήφισαν. Μάθατε το κόλπο τώρα και όλα τα σκατά που βγάζει η Ελλάδα τα φορτώνετε στους εβραίους. Καμιά ευθύνη δεν έχουν οι Εβραίοι ούτε για το Σαμαρά ούτε για κανένα έλληνα ξεφτίλα.

pelias είπε...

Η ΟΡΓΉ για αυτό το τρίο των πολιτικών καθικιών που σήμερα μας κυβερνούν, έχει ξεπεράσει ακόμα και το γελοίο, ή το στάδιο της συχαμάρας και της απίστευτης βρωμιάς και δυσωδίας.
Συχαμερόν όλο το πολιτικό πάνελ της χώρας μας, και πιό συχαμερό το σημερινό κυβερνητικό τρίο.
Κανένα τουφέκι στο Γουδή, ή καμία κρεμάλα στο Σύνταγμα δεν είναι αρκετά για να αποδώσουν το Δίκαιο σ αυτά τα καθάρματα, και μόνον ο νόμος του Λίντς θα απέδιδε κάποια δικαιοσύνη.