Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στις 11:30 μην χάσετε...


Ποιος Έλληνας τραγουδιστής λατρεύει τον "Καλό"¨Εωσφόρο;;;;

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poios?

Ανώνυμος είπε...

11.30 na to vgalete omws paidia na pame gia ypno!

Ανώνυμος είπε...

sfakianakis

nikolas είπε...

11:30 θα βγει... ένα ερασιτεχνικό βιντεάκι που λέει πολλα...

Ανώνυμος είπε...

o 10.41 to mantepse!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εωσφόρος σημαίνει αυτός που φέρνει το φως και όχι όπως το εννοεί ο χριστιανισμός(εβραισμός).Οι χριστιανοι πήραν ότι πιο αγνό υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα και το μετέτρεψαν στο ακριβως αντίθετο.Αλλά ο κόσμος ξύπνησε.Βλέπετε να πατάει κανένας στις εκκλησίες?

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί, αν πήγαινες θα το διαπίστωνες και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχααχχααχαα θεος ο 1107

Ανώνυμος είπε...

O Αδωνης πρεπει να ειναι που το παιζει θρησκιος.

Ανώνυμος είπε...

11:06 μ.μ.
Διάβασε πρώτα κάνα βιβλίο του Michael W. Ford και όχι μόνο και μετά κάνε μας μαθήματα τη σημαίνει Εωσφόρος..
Luciferian Witchcraft
Michael Ford
http://books.google.gr/books?id=Jv_gilqk-pwC&dq=lucifer%20withcraf&hl=el&source=gbs_book_other_versions

Ανώνυμος είπε...

ολο και περισσοτεροι πανε εκκλησια ειτε σας αρεσει ειτε οχι
και εωσφορος λεγοταν ο λεγαμενος ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ μετα αλλαξε ονομα ή μαλλον φουσκωσε ονοματα.
αντε που θα μας τον βγαλετε και καλο φωτοκουβαλητη τον εξαποδω.

Ανώνυμος είπε...

εχετε πηξει στην προπαγανδα μερικοι εδω μεσα.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ και ειστε και σιγουροι οτι δεν παταει κανεις.το παιζετε αθεοι αλλα στην ουσια απλα ΑΝΤΙΘΕΟΙ ειστε και παπαγαλιζετε οτι σας σερβιρουν.Κοροιδευετε τους χριστιανους με τον αερα του προοδευτικου εσεις και καλα και του ψαγμενου που ''το ΕΡΕΥΝΑ'' πολυ και καλα και δεν μπαινει σε μαντρια ως προβατο και καλουπια αλλα στην ουσια αν κοιταξτε στην ψυχη σας εχετε πιστεψει και υιοθετησει οτι μπουρδα σας εχουν σερβιροι οι ταγοι της παγκοσμιοποιησης και της ΜΑΣΟΝΙΑΣ.Δεν εχετε στρεψει ουτε εκατστο το κεφαλι σας πιο περα να δειτε οτιδηποτε αλλο!!Σας ενοχλει πολυ η χριστιανικη ζωη και σας καιει σαν φωτια οταν την αντιληφθητε σε καποιους.ψαξτε το εσεις οι ψαγμενοι γιατι αραγε???

Ανώνυμος είπε...

10:48 δεν μαντεψα τιποτε απλως ειναι γνωστο για αυτον.Ενα ειναι σιγουρο οτι οσο θα πλησιαζει ο καιρος θα αποκαλυπτονται κ αλλοι.Επιτελους πεφτουν οι μασκες......

Ανώνυμος είπε...

http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page.html

Ανώνυμος είπε...

-Εντάξει,εντάξει!!! εάν εκλείψει ο Εωσφόρος {ο Φέρων τό Φώς} (λέμε τώρα!)ρέ παπάδες καί παπάρες τού κάθε ιερατείου τί δουλειά θά κάνετε; Δέν χορτάσατε (από τό 392μ.χ.χ)νά σπέρνετε φόβο, ζόφο, τρόμο,αίματα, ολοκαυτώματα,απανθρωπιές,καί άλλα τέτοια χριστιανικά!!!καί ιδιαίτερα στούς Ελ-ληνες. Λίγη ντροπή δέν έχετε. Δηλαδή όποιος δέν είναι μέ εσάς είναι μασώνος; Εσείς τί είστε ρέ γομάρια; μήπως ροταριανοί, λαϊονιστές, οδηγιστές, προσκοπιστές,λυκειαϊστές (άκου λύκεια τών ελληνίδων;;;;) καί τό κακό σας συναπάντημα;

Ανώνυμος είπε...

-Ποιά χριστιανική ζωή ρέ 11:41 υποκριτή;ρέ φαρισαίε;πού θεωρείς αγία γραφή καί θεόπνευστη τίς μπούρδες της καί θεωρείς προπάτορές σου τόν αβρααααάμ καί τό ισααααακ τήν σαααααάρα καί τήν ρεβεεεεέκα;δέν μασάω ρέτίς ανοησίες σας, ενώ εσύ φάε καί τά παρακάτω τώρα πού θά ξεκινήσει καί η σαρακοστή σου.καλή σου όρεξη!!!
"Ο Πανάγαθος Γιαχβέ, μισεί όλους τους ξένους και αλλοδαπούς που κατοικούν εντός των ορίων της πόλεως, και δίδει στον εκλεκτό λαό του (τον Ισραήλ) την ελεεινότερη εντολή που μπορεί να διανοηθεί η ανθρώπινη δεοντολογία σε όλη την ιστορία της:

“Δεν θα φάτε κανένα θνησιμαίο (πτώμα ή ψοφίμι). Όσα ο νόμος ορίζει για σας ακάθαρτα, μπορείτε να τα πουλάτε σε αλλογενή (μη Ισραηλίτη). Σεις όμως δεν πρέπει να τρώγετε από τα ακάθαρτα, διότι είστε λαός άγιος αφιερωμένος στον Κύριο (Γιαχβέ).” (Δευτερονόμιο 14 :21)
Αυτά είναι τα λόγια του καλού και πανάγαθου θεού της μυθικής βίβλου των Εβραίων, που κατόπιν Παυλιανικής επεξεργασίας, τον αποδέχθηκαν οι χριστιανοί ως θεό τους. Για αυτά τα λόγια οι πιστοί χριστιανοί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Δεν τα άκουσαν, ούτε και ερεύνησαν ποτέ τους την βίβλο.
Το μόνο που έμαθαν – να πιπιλούν- στερεότυπα από τα παμπόνηρα ιερατεία τους και από την δια βίου “δωρεάν” δημοσία χριστιανική α-παιδεία τους, είναι το σεκταριστικό “αγαπάτε αλλήλους”, που σημαίνει να αγαπάτε τους δικού σας, δηλαδή την φάρα σας.
Αυτό που θα έδινε στην πραγματικότητα πανανθρώπινη διάσταση, θα ήταν το “να αγαπάτε τους πάντες”, και τους μη Ισραηλίτες. Εδώ, στο εδάφιο αυτό του Δευτερονόμιου, ο Πατήρ του Ναζωραίου (του περιβόητου : “αγαπάτε αλλήλους”) , για τους άλλους τους μη ομοεθνείς του, προστάζει να τους πωλούνται προς τροφή τους …τα ψοφίμια!