Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

"Το Αγγλικό δίκαιο είναι γλυκαντικό για το psi μην φοβάστε!


Οικονομολόγοι αμφιβόλου γνώσης και ταυτότητας μας πλασάρουν το κούρεμα ως κάτι θετικό και μας καθησυχάζουν για το αγγλικό δίκαιο που είναι πάντα υπερ του δανειστή.
Από το mega και τους δημοσιογράφους που το απαρτίζουν πολλά μπορεί να περιμένει κανείς.
Όμως το σημερινό φρούτο που μας παρουσιάστηκε στην εκπομπή megaΣαββατοκύριακο αν...
και το είχαμε ξαναδεί, δεν είχαμε ανακαλύψει τις αρετές του.
Πρόκειτε για οικονομολόγο της πλάκας, αγνώστους προέλευσης που υποστηρίζει οτι το αγγλικό δίκαιο δεν αποτελεί κίνδυνο για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της....Ελλάδος, αλλά είναι ένα γλυκαντικό για να προχωρήσουν σε κούρεμα οι πιστωτές της Ελλάδος αλλά και να προσελκύσει περισσότερους ιδιώτες στην διαδικασία του κουρέματος του Ελληνικού χρέους. Το ζήτημα είναι όμως οτι το κούρεμα δεν είναι κούρεμα καθώς μας "κουρεύουν" 100 και μας δανείζουν (με αγγλικό δίκαιο) 130.
Άρα χρεωμένοι με 30 δις θα βγούμε απο αυτή την υπόθεση. Ας πει κάποιος στον οικονομολόγο της πλάκας να συντονιστεί λίγο με το ράδιο9 και να ακούσει λίγο Καζάκη. Οικονομολόγοι αμφιβόλου γνώσης, μας πλασάρουν το κούρεμα ως κάτι θετικό και μας καθησυχάζουν για το αγγλικό δίκαιο που είναι πάντα υπερ του δανειστή. Ένα άλλο ζήτημα είναι οτι το κούρεμα θα γίνει στα ασφαλιστικά ταμεία των Ελληνων πολιτών... αλλά αυτό φυσικά δεν το αναφέρει κανένας τους.
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ,ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να φροντίσουμε να μην ξεχάσουμε τα καλόπαιδα τους δημοσιογράφους ΟΤΑΝ θα βγούμε στους δρόμους με τα όπλα. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"