Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αναρχικοί και ΣΥΡΙΖΑίοι αναπολούν τα χαμένα μεγαλεία της… Oθωμανικής αυτοκρατορίας!


Οι Αναρχικοί και οι συνιστάμενοι του ΣΥΡΙΖΑ «αυτομορφώνονται», καλώντας τους Τούρκους Σωβινιστές για να τους διδάξουν για το πόσο τραγικό ιστορικό γεγονός ήταν η κατάρρευση της οθωμανικής....
αυτοκρατορίας.
Διαβάστε περισσότερα
Καλεσμένοι ο γνωστός Τούρκος ανθέλληνας Ντεντε που μιλάει για αυτόνομη Θράκη. Επίσης, την 28η Οκτωβρίου 2011 (βλέπετε μέρα που διαλέξανε όχι τυχαία μάλλον) είχε παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο το “Ελληνο-Μακεδονικό” λεξικό με ομιλητές τον Βοσκόπουλο του Ουράνιου τόξου.
Σήμερα το πρωί ο κος Τσίπρας μιλούσε στον ΑΝΤ1 για την ανάγκη ισχυροποίησης της Πατριωτικής συνείδησης. Μήπως δεν εννοούσε της Ελληνικής;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι που έχουν την πληοψηφία και το λαικό ρεύμα των επομένων εκλογών. Ο θεός να μας φυλάει.
Οι Ελληνες ψηφοφόροι είναι έτοιμοι να εγληματήσουν για ακόμα μία φορά πάνω στην ασχετοσύνη τους καιτην απελπισία τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΚΑΪ
Αποσπάσματα ανάρτησης,
ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ
από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (20-1-2012)

"Η Οθωμανική Αυτοκρατορία & οι τραγικές για τους κατοίκους της συνέπειες της καταρευσής της".
...
Δεν θα ασχολούμασταν με το νοσότρος αν ήταν ένα περιθωριακό στέκι στην άκρη του πουθενά που το διαχειρίζεται μια απομονωμένη σέχτα ανθρώπων μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.Όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Το νοσότρος βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας,δίπλα στην πλατεία Εξαρχείων και καθημερινά περνάνε από αυτό το στέκι δεκάδες άνθρωποι και πραγματοποιεί εκδηλώσεις και ομιλίες σχεδόν σε καθημερινή βάση, άρα το θέμα δεν είναι απλά η λόξα και η παράνοια κάποιων γραφικών.

Από τον τίτλο της εκδήλωσης προκύπτουν κάποια ερωτήματα.Το νοσότρος αυτοπροσδιορίζεται ως ''ελεύθερος κοινωνικός χώρος'' και υποτίθεται ότι είναι αριστερών και αναρχικών πεποιθήσεων από πότε λοιπόν το γκρέμισμα των μοναρχιών και μάλιστα θεοκρατικού τύπου και η αντικαταστασή τους από αστικές δημοκρατίες θεωρείται αντιδραστική εξέλιξη και τραγική για τους λαούς από την ''αριστερά'' κάθε απόχρωσης από ''ρόζ'' μέχρι κατάμαυρης ;Ποιός κλασικός του αναρχισμού ή του μαρξισμού έχει κάνει κάποια ανάλυση που να καταλήγει σε ανάλογα συμπεράσματα ;Για να μην μιλήσουμε για αυτοδιάθεση των εθνών και μας πουν και εθνικιστές. Εμείς όσους ξέρουμε όλοι καταλήγουν στα ακριβώς αντίθετα συμπεράσματα,όποιος μπορεί να βοηθήσει και να συμπληρώσει τις ελειπείς γνώσεις μας είμαστε ανοικτοί σε κάθε υπόδειξη.

Εμείς μόνο έναν γνωρίζουμε την αντίδραση προσωποποιημένη,τον δημιουργό της Ιεράς Συμμαχίας τον ....Κλέμενς φον Μέτερνιχ που μάλλον δεν είναι κλασικός του αναρχισμού.
Όμως τα παράδοξα δεν σταματούν εδώ.Επειδή το ζήτημα μας κέντρισε την περιέργεια αναζητήσαμε τα ονόματα των ομιλητών της εκδήλωσης για να διαπιστώσουμε ποιοι είναι τελοσπάντων αυτοί οι διανοούμενοι με αυτές τις ''καινοφανείς'' ιδέες.
Πάλι ξαναπέσαμε σε νέα αντίφαση.Ο Αμπντουλχαλίμ Ντέντε μέγας διεθνιστής αγωνιστής,στο παρακάτω βίντεο σε μία έκρηξη διεθνιστικού ενθουσιασμού καλεί σε προεκλογική συγκέντρωση στην Ξάνθη τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με κριτήριο την εθνικότητα και όχι την ιδεολογία τους Τούρκους υποψήφιους μαινόμενος μάλιστα επειδή κάποιοι ψηφίζουν τους γκιαούρηδες(έτσι αποκαλεί τους Ελληνές).Το διεθνιστικό παραλλήρημα ΕΔΩ.
Θα σας απογοητεύσω ''σύντροφοι'' αλλά στο τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης μάλλον δεν τραγούδησαν τη διεθνή αλλά τον ύμνο των γκρίζων λύκων.Τώρα πως γίνεται τέτοια άτομα να είναι ομιλητές σε στέκια της ''αριστεράς και της προόδου'' είναι άλλη μία αντίφαση της υπόθεσης.
Στο site του νοσότρος διαβάζουμε ότι... τους κύκλους αυτομόρφωσης διοργανώνει η αντιεθνικιστική κίνηση στο site της οποίας διαβάζουμε στο εισαγωγικό σημείωμα του μανιφέστου της κίνησης την εξής βαθιά υλιστική και διαλεκτική ανάλυση : ''Ο εθνικισμός και η παπαδοκρατία, που ενώ στη Δυτική Ευρώπη θεωρούνται ότι ανήκουν πια στην ιστορία, στην χώρα μας ανθούν. Συνέπεια της διαπίστωσης αυτής είναι η χώρα μας ιδεολογικά να μην εμφανίζεται προς τα έξω ως μια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ως μια μεσαιωνική ιδεολογική καρικατούρα.'' Θα παρακάμψουμε για την οικονομία της συζήτησης τον ευρωλιγουρισμό τους αλλά από πότε ο εθνικισμός εξαφανίστηκε από την πεφωτισμένη Εσπερία και κατοικεί ως είδος προς εξαφάνιση στην ψωροκώσταινα ;
…..
Για το τέλος σας φυλάξαμε ένα άλλο 'μαργαριτάρι' του νοσότρος : με διοργανωτή την αντιεθνικιστική κίνηση με θέμα τον Φαλμεράυερ και την αποκαταστασή του ως αδικημένου από τους Έλληνες ενώ τέλος για τις 26/1/2012, η αντιεθνικιστική κίνηση έχει εκδήλωση με θέμα: H Ιστορία της Ελλάδας από Εβραϊκή σκοπιά
….

Όσοι είναι άπιστοι Θωμάδες μπορούν να μπουν στο http://www.nosotros.gr/nosotros-blog/ για να να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι την πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΑΝΤΙ ΝΕΑ μήπως το παρατραβάς τελευταία εναντίον του σύριζα λέω εγώ ο άσχετος? αν λένε αυτοκίνητο και εσύ προσπαθείς με προπαγανδα να το μετατρέψεις σε αεροπλάνο μάλλον κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα ο νοών νοείτω...