Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

H οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής


Αν δεν ξυπνήσουμε μόνοι μας, θα μας ξυπνήσουν οι ίδιες καταστάσεις σύντομα.....

Aναγνώστης

























25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοκληρο το ντοκιμαντερ εδω
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=a-oNTejiezs
Ένα ντοκιμαντέρ για την πολιτική και οικονομική πορεία της Αργεντινής, που οδήγησε στην χρεοκοπία και την αιματηρή εξέγερση του 2001.
Παρουσιάζει με άμεσο και μεστό τρόπο η δράση του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου καθώς και ο εγκληματικός ρόλος του ΔΝΤ και της Παγκόσμια Τράπεζας στη πολύπαθη χωρα.
Τα «τσακάλια» και οι ντόπιοι πολιτικάντηδες κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσουν εναν λαο στην απόλυτη ενδοια και εξαθλίωση. Ένα λαό περήφανο που τέλος βρήκε το κουράγιο να εξεγερθεί και να πει «φτάνει πια»!

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρήσατε;"Βγήκε ο λαός χωρίς καθοδήγηση απο κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι",λέει στην αρχή του ντοκυμανταίρ.Η αυθόρμητη εξέγερση "απρόσωπων" ανθρώπων,μετά απο πολλά χρόνια απάθειας.Με λίγα λόγια:εξέγερση χωρίς ταμπέλα τύπου ΠΑΜΕ κι ΕΡΧΟΜΑΙ.Χωρίς αναρχοφασιστοκουκουλοφόρους.Γιατί εκείνη την ημέρα ο λαός θα στραφεί επάνω σε όποιον τολμήσει να χρωματίσει την κίνηση,σε όποιον τολμήσει να φορέσει κουκούλα ή κράνος.Σε όποιον τολμήσει να μιλήσει για ιμπεριαλισμό και κεφάλαιο,λές και δε ξέρουμε τι στ'αλήθεια φταίει...Προσέξτε καλά κομματικές και ιδεολογικές σαπιοκοιλιές,γιατί χαμπάρι δεν θα πάρετε απο που θα σας έρθει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ....ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΝΕ....ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΔΕΣ...ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ....ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΛΙΔΕΣ....ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΕΣ....ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ....ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ......ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.......ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.....ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΑΜΑΤΤΑ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Νέα τάξη φαρμάκων - Ντοκιμαντέρ
http://documentarygr.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html

Ανώνυμος είπε...

1:39 ωραια τα λες περι κουκουλας και κρανους αλλα μηπος δεν θες να φοραμε και μασκες για τα δακρυγονα? γιατι αν νομιζεις οτι θα αντεξεις 5 λεπτα χωρις μασκα σε περιοχη με δακρυγονο παει να πει οτι δεν εχεις νιωσει ποτε στη ζωη σου

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι,πολλοι απο εμας μεχρι τωρα βρισκαμε δικαιολογιες για να μην σηκωθουμε απο την βολη μας και βγουμε στους δρομους της εξεγερσης.δικαιολογιες που αλλοτε ενειχαν αληθειες και αλλοτε ηταν προσχηματικες γιατι πολυ απλα,ενω μας ενοχλουσαν αυτα που βλεπαμε,δεν μας ειχαν ακουμπησει ακομα σε προσωπικο επιπεδο.στη τελευταια 24ωρη απεργεια των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ δεν ηταν λιγοι εκεινοι που ισχυρίστηκαν οτι μια απεργεια 24ωρη μπροστα στον αρμαγεδδωνα ειναι απλα προσχηματικη-ισως οχι και αδικα- και εξυπηρετει μονο ως βαλβιδα εκτονωσης της κοινωνικης πιεσης!πολλοι απο εμας ζηταμε καθημερινα πλεον αφορμη για να βγουμε στον δρομο και να διεκδικησουμε αυτα που μας ανήκουν περιμενοντας μια δραση χωρις προσχηματικο χαραχτηρα με διαρκεια και ενταση!κυριοι ηρθε η ωρα,απο αυριο oi εργατοπατερες,που λιγο με ενδιαφερει για ποιον λογο,αποφασισαν συνεχόμενες 48ωρες απεργιες,πιθανοτατα για προσωπικους ιδιοτελεις λογους,αλλα αυτο δεν παυει να ειναι κατι το οποιο ασχετα απο την ιδιοτελεια του, δινει την αφορμη που ψαχναμε!δεν υπαρχει δικαιολογια,απο αυριο ας συνταχθουμε με οποιον εχει κοινο στοχο σταματωντας την ωρα της μαχης να αναλυουμε τον λογο που εξυπηρετει!απο αυριο ολοι στην μαχη στις επαναλαμβανομενες απεργιες που θα κρινουν το μελλον το δικο μας των παιδιων μας της πατριδας μας!ας συστρατευθουμε και ας παραμερισουμε τις ιδεολογικες μας διαφορες εμπρος στον κοινο στοχο που δεν μπορει να ειναι αλλος παρα η λευτερια της πατριδας απο την ξενοφερτη χουντα και την κυβερνηση των υποτελών!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΔΙΑ ....ΜΟΣΧΑΡΙΑ ....ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ...ΗΠΙΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ ΣΑΣ ....ΑΙΝΤΕ ΣΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ......ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ουτε και με παλαμακια γινεται

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!ΓΤ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΙΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΑΣ ΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ; ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

deste ke afto!!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BuCMasB5YV0

Ανώνυμος είπε...

9 Φεβρουαρίου 2012 3:25 μ.μ. ....και συ παπαρα στον υπολογιστη δεν εισαι???

Unknown είπε...

Μας δουλευετε; Οχι πειτε μου! τι μπορειτε να κανετε απεναντι στα λαμογια που ξεπουλανε την πατριδα μας;
Ολο λογια ειμαστε και τιποτα παραπανω! Καποιος εκ'θεου να μας βοηθησει δεν υπαρχει ακομη.
Ολοι μας περιμενουμε απο τους αλλους να μας σωσουν!
Λοιπον βουλωστε το ολοι σας! Μαζι και γω!
Η λυση θα επελθει μονη της! Αυθορμητα! Οταν το νιωσουμε πως δεν παει αλλο,οταν τελειωσει η υπομονη μας! Δεν γινονται ετσι αυτα τα πραγματα απο την μια μερα στην αλλη!
Οταν ειμαστε ολοι μας τοσο πιεσμενοι,τοσο αδικημενοι,τοσο ατιμασμενοι, οσο να ειμαστε και νιωσουμε ετοιμοι να πολεμησουμε με τα οπλα, και οχι με τις κατσαρολες και τις σημαιες,τοτε ολα θ'αλλαξουν στην ελλαδα.
Προσωπικα,γνωμη μου,ακομη θα φαμε πολλες καρπαζιες, μεχρι να συνελθουμε.
Εδω σας πειραζουν την γκομενα, και εσεις τρεχετε να κρυφτειτε ρεεεε!!!!!!!
Και θελετε να αλλαξετε το εβραικο καθεστως στην ελλαδα;;;;

Ανώνυμος είπε...

πεστα ρε μορφεα

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

OΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΤΕ..


2012 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ..
ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
Δ.ιεθνους Ν.ομιμοτητας Τ.οκογλυφους


Σειριος

Ανώνυμος είπε...

χωρις κραυγες

Μονο του δεν γινεται τιποτα αλλα οπου και νασαι οταν δηλωνεις την αντιθεση σου το κουβαρι ξετυλιγεται..

Οι δρομοι απεδειξαν οτι ειναι παγιδες του ιδιου του συστηματος που τους χρησιμοποιει για να αποπροσανατολιζει..

οι παρορμητικες αντιδρασεις σε ενα καλα οργανωμενο σχεδιο οπως αυτο δεν εξυπηρετουν παντα

θελει προσοχη και να αντιληφθει ολο και περισσοτερος κοσμος τι παιζεται..

δεν ειμαστε ανευθυνοι αυτης της καταστασης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το παιχνιδι εχει χαθει..

απο το ιντερνετ θα μπορουσε να ξεκινησει κατευθυνση αντιδρασης που δεν ειναι καπελωμενη απο τους γνωστους κυκλους

καθε τοπος αντιδρασης εχει το νοημα του και χτιζει την Νικη.. ο πολεμος κρινεται απο πολλες μαχες.. ενιοτε και απο διαφορετικα μερη..

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ LIDL σε πρωτη φασι και στις τραπεζες. ποτε περμενετε.

Ανώνυμος είπε...

3:42 μ.μ.
οτι εγραψες ειναι ακριβως ετσι.

δεν ειμαστε ολοι στην ιδια οικονομικη κατασταση.

παραδειγμα εγω γραφω ακομα στο ιντερνετ γιατι ακομα εχω ρευμα, αρα και χρηματα να το πληρωσω.

καποια στιγμη ομως ο διακοπτης θα κλεισει και τοτε θα σκεφτω τι μαλακια που εκανα να μην αντιδρασω νωριτερα....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, συγγνώμη, αν μου επιτρέπετε, όταν ακούσω ότι είναι ένα εκατομμύριο κάτω με λοστούς και σιδεροσωλήνες στα χέρια, θα κατέβω κι εγώ για πολλοστή φορά. Μέχρι τότε, σας γράφω στ' αρχίδια μου γιατί αρκετά σκατά εισέπνευσα όσο εσείς τον παίζατε. άντε γαμηθείτε όλοι

Ανώνυμος είπε...

Πριν να είναι αργά!
http://amwmos.wordpress.com/2012/02/09/prin-na-einai-arga/

Ανώνυμος είπε...

η ημερομηνια τα σπαει

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΡΕ
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ.
"ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ" ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΟΤ ΡΕ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΙΜΑ.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ MORGELLONS. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ GOOGLE ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MORGELLONS ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, χρεοκοπούν εν ψυχρώ τους Έλληνες πολίτες, εξαφανίζουν κάθε προοπτική να ζήσει μια νέα ελληνική οικογένεια στην Ελλάδα, σπρώχνουν τους νέους επιστήμονές μας στο εξωτερικό..., καταργούν τα επιδόματα γάμου και πολυτέκνων (!), διαλύουν όσες ελληνικές οικογένειες αντέχουν ακόμη, βυθίζουν τους πάντες στη φτώχεια και τον μαρασμό, απολύου...ν, εξαθλιώνουν, τρομοκρατούν, σπέρνουν την κατάθλιψη και τις αυτοκτονίες ολόγυρά μας, πρέπει να τους σταματήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Όλα είναι νόμιμα πια βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος. Αυτοί είναι παράνομοι εκτροπείς του πολιτεύματος, φονιάδες του λαού μας και προδότες της χώρας, επομένως, ό,τι κι αν συμβεί ξαφνικά, από εδώ και στο εξής, μπορεί να θεωρηθεί νόμιμο και εντός των πλαισίων του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας.......

Ανώνυμος είπε...

Η λύση στο πρόβλημα ειναι να σταματήσουμε να είμαστε πελάτες τους και να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε.
1.ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
2.ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
3.ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ
Εαν τα παραπάνω σας φαίνονται δύσκολα, τότε ακολουθήστε την παλιά τακτική που βολεύει την εξουσία ΔΗΛΑΔΗ:
Να κατέβουμε όλοι στους δρόμους και στις πλατείες, να φωνάξουμε, να συγκινηθούμε, να νιώσουμε ότι κάτι κάνουμε και μετά να πάμε για ύπνο, με ήσυχη την συνείδηση μας ότι αγωνιστήκαμε. Και βέβαια αν το παρακάνουμε και δεν μας φτάνει αυτή η εκτόνωση,συνεχίζοντας τις διαδηλώσεις, τότε η εξουσία θα χρησιμοποιήσει την δοκιμασμένη συνταγή με τους γνωστούς-αγνωστους για να μας στείλει για ύπνο.
Και φυσικα στο μέλλον θα πούμε στα παιδιά μας που θα μας κατηγορούν για αδράνεια, ότι αγωνιστήκαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΛΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.