Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κυριακή πάμε Σύνταγμα…


Πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ...
ΕΣΥ???????
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.....

π² είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

εχει καταντησει βαρετο πλεον να μαζευτουμε συνταγμα να διαμαρτυρηθουμε ειρηνικα. εγω πλεον δεν ξαναπαταω... να μπει καποιος μπροστα να οργανωθει μια κατασταση κ να χυθει αιμα..κι ας ειναι το δικο μου!!!! το λεω κ το εννοω..τελος πια με τις ειρηνικες διαμαρτυριες, πρεπει επιτελους ολοι να καταλαβουν οτι ειμαστε σε πολεμο!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 6:24..ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ,,ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΓΚΛΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΠΤ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ,ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ,ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μοναδικη λυση, ειναι τα οπλα .
Πουθενα άοπλος. Στόχευσε οποιονδηπουε απο τον αθλειο συρφετο τής πουτανοβουλής.
Οπου τον βρείς. Μόνος σου ή σε μικρες ομαδες.
Μην λυπάσαι ούτε την οικογενειά του.
Είναι κρίμα να αυτοκτονείς.
Επειδή αν δεν έφθασες στα όρια θα φτασεις, μην περιμενεις να στερεψουν οι δυναμεις σου.
Αν δείτε τετοιο καθαρμα μνημονιακό να κυκλοφορεί στόν δρόμο, όλοι μαζί με ξύλα και πέτρες, μέ ότι βρεθεί μπροστά ,ας να τον αποτελειωνουμε σαν οχια που έρπει και χυνει δηλιτήριο.