Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Aυτό ελπίζουν: Ίσως στο τέλος οι Έλληνες εξοικειωθούν με την ιδέα..


Ακούστε τι είπε στο SPIEGEL, ο Φόλκερ Κάουντερ επικεφαλής του CDU και μέλος της κυβέρνησης Μέρκελ. Ίσως στο τέλος οι Έλληνες εξοικειωθούν με την ιδέα.. Με ποια ιδέα ;;; Δείτε στο...
βίντεο... «Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να υπάρξουν χρήματα παρά μόνο αν η χώρα διοικηθεί με αυστηρότερο τρόπο», ... «στην ανάγκη από έναν επίτροπο που θα διοριστεί από την ΕΕ ή τις χώρες της ευρωζώνης» .

Πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν παει να δει αν ερχομαι ο σκατοφλορος.

ΕΥΡΟ-ΠΑΙΟΣ είπε...

Βλακεία Βίντεο είναι αυτό; Όλο με κάτι τετειες Μαλακίες δείχνουν οι Έλληνες ότι είναι Βλήματα! Δεν φταίνε οι Γερμανοί για αυτά που γίνονται μόνο εμείς οι Έλληνες φταίμε διότι με τα Ρουσφέτια και τα Φακελάκια έχουμε φτιάξη έναν κόσμο ώστε να μην μπορεί να λειτουργεί όχι μόνο εκτός αλλά ούτε και μέσα στην Ελλάδα και μετά Παραπονούμαστε.Ο Ελληνας είναι καλός να βρίσκει τα λάθη των άλλων αλλά όχι τα δικά του! Ποιος ποιναει στην Ευρωζωνη;Ο Ελληνας; Γιατι;Δεν θέλει και πολύ σκέψη! Ποιοι μας Κυβερνάνε; Ποιοι τα Φάγανε παρέα και ακόμα τρώνε εφόσον είναι ακόμα στην εξουσία; Ποιοι Φταίνε που η εξουσία είναι ακόμα επάνω παρόλο τα στραβά που συνεχίζουν να κάνουν;... Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη κάνουν άπλα την Δουλειά τους όπως θα έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα. Εφόσον η Ελλάδα θέλει να τα Δίνει όλα τζάμπα και να ξεπουλάει γιατί να μην πάρουν οι έτεροι της ΕΕ; Δεν καταλαβαίνω;!

Ανώνυμος είπε...

ευρω-πέε
Σου γαμώ τη μάνα, το πατέρα, τα παιδιά σου, γεννημένα και αγέννητα και το σπίτι που σε πέταξε ανάμεσα μας.
Τώρα κατάλαβες μουνόπανο; Σε λίγο που θα ξεκινήσει ο εμφύλιος θα καταλάβεις ότι η ζωή και η οικογένεια καθαρμάτων σαν και σένα δεν αξίζει μία;
Με την απορία θα πας αρχίδι, με την απορία.

Ανώνυμος είπε...

Eferan tin Ellada ekei pou einai, kai tora tolmoun na miloun gia afstirotita.An oi Ellines ekanan kapoio lathos sto parelthon, einai to oti empisteftikan tous politikous kai tin e.e. pou tous yposxethikan tosa kai tosa...Kai na ta apotelesmata.Exoun to thrasos oi voreioevropaioi na miloun gia afstirotita. Ellines, an apofasisete kapote na dexteite tin aftirotita,ginete polu afstiroi kata afto pou sas eferan se aftin ti thesi kai kata tis neas taksis, tis e.e. Oi misanthropoi, tora zitoun kai ta resta.