Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ του καθεστώτος της Αιγύπτου εις βάρος των εθνικών μας θεμάτων


Γράφει η Ευδοκία

Ο Αιγύπτιος Υπουργός πετρελαίων παραβαίνοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα, αψηφώντας κάθε διπλωματική δεοντολογία και σεβασμό διεθνών συνθηκών ¨αποφάσισε¨ να καθορίσει και να ανακηρύξει ΑΟΖ στην ΑΝ. Μεσόγειο και συγκεκριμένα στο....
 δικό μας οικόπεδο της Αφροδίτης μεταξύ της Αιγύπτου, Κύπρου και φυσικά Τουρκίας.

Με θράσος δήλωσε ότι η Αιγυπτιακή κυβέρνηση εργάζεται προς την κατεύθυνση καθορισμού των συνόρων μεταξύ Αιγύπτου, Κύπρου και Τουρκίας, διαγράφοντας από τον ¨ δικό του χάρτη¨ το ενοχλητικό Καστελόριζο και την συνακόλουθη ΑΟΖ του των 200 νμ, που μας καθιστά όμορους με την Κύπρο φυσικά και συμμέτοχους ενεργειακά στο οικόπεδο της Αφροδίτης.
Αυτουργός του ¨μαγειρέματος¨ ο άοκνος κος Νταβούτογλου, τον οποίο εμετικά καλοπιάνει ο δικός μας Υπουργός Άμυνας κος Αβραμόπουλος , αντί να ασχολείται με τα ελληνικά δίκαια και τα δικαιώματα του Καστελόριζου, το οποίο τακτικά επισκέπτεται και συντρώγει μετά άλλων διπλοματών , γιατί άραγε;
Ανεξαρτήτως ελληνικής επίσημης διπλωματίας και ανακλαστικών μιας παράνομης, μη εκλεγμένης κυβέρνησης, ο ελληνικός κυρίαρχος ΛΑΟΣ δεν επιτρέπει επέμβαση ξένων κρατών στα εσωτερικά του, στις σχέσεις του με τρίτες χώρες και στις διευθετήσεις των νόμιμων δικαιωμάτων του.
πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατσε στους καναπεδες Ελληνα και ψηφισε παλι πασοκ και Νδ.Αντι να βγεις απο τα σπιτια και να κανεις ντου στη βουλη.Και στις εκλογες θα πανε να δωσουν 45% με 50 παλι στα δυο κομματα.ΧΥΠΝΗΣΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ..