Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

“Κρησφύγετο των Νεοναζί οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες”


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας (BND) η οποία εγγυάται το γερμανικό Σύνταγμα, είναι γνώστης από το 2000 των γεγονότων των δολοφονιών των μεταναστών- καταστηματαρχών τους οποίους είχαν ως...

στόχο οι τοπικές ομάδες των νεοναζί στις περιοχές της Θουριγγίας και της Σαξονίας, η οποία υπηρεσία (BND) γνωρίζει το κρησφύγετο των τρομοκρατών. Τα παραπάνω αναφέρει τη τουρκική εφημερίδα Τούμ Χαμπέρ και τονίζει ότι με τις ρατσιστικές δολοφονίες οι οποίες συγκλόνισαν τη Γερμανία, έχουν αποκαλυφθεί νέα στοιχεία που συνεχίζουν να κλυδωνίζουν τη γερμανική κοινωνία.

Αποκαλυπτικά είναι τα δημοσιεύματα γνωστών πολιτικών περιοδικών όπως το Der Spiegel-γράφει το τουρκικό δημοσίευμα- ότι η υπηρεσία η οποία εγγυάται το γερμανικό σύνταγμα είναι γνώστης των δραστών των δολοφονιών των Τούρκων καταστηματαρχών στην πόλη Chmenitz, οι οποίοι συνεχίζονται να καλύπτονται από τις γερμανικές αρχές.
Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται σε ονόματα νεοναζιστών Γερμανών οι οποίοι με την ανοχή των γερμανικών αρχών δρούν ανεξέλεγκτα.
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος