Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Για τα χαράτσια και τους φόρους


Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) είναι όντως τέλος, έχει δηλαδή ανταποδοτικό χαρακτήρα και αφορά την αγορά του δικαιώματος στην ηλεκτροδότηση. Εξού και η διακοπή της παροχής σε...

περίπτωση μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.

Δηλαδή πρόκειται για τέλος ηλεκτροδότησης και όχι για τέλος ή φόρο ακινήτου ή ακίνητης περιουσίας, όπως κάποιοι λένε.

Καταλάβατε; Στον 21ο αιώνα, οι κάτοικοι της Ελλάδας για να έχουν ρεύμα, πρέπει να αγοράζουν πρώτα από το κράτος το σχετικό δικαίωμα!

Πάμε παρακάτω:

Για να κυκλοφορούμε στους ελληνικούς δρόμους, πρέπει να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, διόδια, φόρους και ΦΠΑ στη βενζίνη και μερικοί από εμάς έκτακτο τέλος εάν το αμάξι μας τυχαίνει να έχει "πολλά" (!) κυβικά.

Για να μορφώνουμε τα παιδιά μας, πρέπει να πληρώνουμε φροντιστήρια. Από φέτος, φαίνεται ότι πρέπει να έχουμε και ηλεκτρονικό υπολογιστή να κατεβάζουμε τα σχολικά βιβλία και χρήματα να τα τυπώσουμε.

Για να έχουμε πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας, πρέπει αρχικά να πληρώνουμε ασφάλεια στο ταμείο που το κράτος μας επιβάλλει, υπό τους όρους που αυτό επιβάλλει. Έπειτα, πρέπει κατά κανόνα να συνεισφέρουμε στην αγορά των φαρμάκων, στα έξοδα του νοσοκομείου και στην αμοιβή του ιατρού. Άμα λάχει, πρέπει να δώσουμε και φακελάκι…

Για να έχουμε το δικαίωμα σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή σε άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος, πρέπει να πληρώνουμε τέλος επιτηδεύματος.
Πρέπει να αγοράζουμε δηλαδή το δικαίωμα πληρωμής φόρου εισοδήματος αλλά και το δικαίωμα στην εργασία!

Για να πίνουμε νερό και να συντηρηθούμε έτσι στη ζωή, οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να το αγοράζουμε από το εμπόριο, καθώς το νερό του δικτύου το οποίο αγοράζουμε από το κράτος δεν είναι πόσιμο.

Για να έχουμε πρόσβαση στη δικαιοσύνη, πρέπει να πληρώνουμε τέλη χαρτοσήμου, παράβολο μήνυσης (150 ευρώ !), τέλος πολιτικής αγωγής και δεν συμμαζεύεται.

Για να αισθανθούμε κάπως ασφαλείς στα σπίτια μας, πρέπει να τοποθετήσουμε συναγερμούς, κάμερες κλπ.

Για τη συλλογή σκουπιδιών, το δημόσιο φωτισμό, τη δημόσια τηλεόραση κλπ , πληρώνουμε.

Και έχω μια απορία:

ΤΕΛΙΚΑ, ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

Ποιά είναι τα δημόσια βάρη, στα οποία έχουμε δεν έχουμε δυνάμεις πρέπει να συνεισφέρουμε για να μη φυλακιστούμε;

Αφού για το κάθε τι πληρώνουμε, ποιά ακριβώς δημόσια έξοδα καλύπτουν τα χρήματα της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας;

Τις μίζες, τους μισθούς των υπουργών, των βουλευτών και λίγων δημοσίων υπάλληλων της κεντρικής δημόσιας διοίκησης που φροντίζουν να υπάρχει πάντα έλλειμμα στο προϋπολογισμό, να μας δυσφημίζουν, να μας απειλούν και να μας ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση;

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ευχαριστώ. Χριστίνα Σαλεμή

ΥΓ: το κείμενο έχει κοινοποιηθεί και στούς αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών minister@minfin.gr, alternate.minister@minfin.gr, alterminister@minfin.gr, iam@minfin.gr
πηγή

8 σχόλια:

ΝΕΟΕΛ είπε...

Μπραβο ρε Χριστινά πέστα!!!!
Συμφωνώ μαζί σου.

Ομως να σου πώ και κάτι ίσως δεν το γνωρίζεις οτι γίνετε, γίνετε γιατί υπάρχη συγκεκριμένο σχέδιο απο εξω για να μας εξαθλιώσουν και να μας τα πάρουν όλα
ωστε να δεχτουμε με ευκολία και χωρίς αντίδραση πρώτα τον νεο τρόπο οικονομικής διακυβέρνησης δεύτερον την νέα παγκόσμια κυβέρνηση και στο τέλος την νέα παγκόσμια θρησκεία.

Ουτε τα λεφτά τους νοιάζουν να μαζέψουν όυτε και καλά να αποπληρωθούν τα υποτιθέμενα χρέη αύτα είναι προσχήματα για να μην αντιδρουμε.

Το μόνο που θέλουν είναι να είσαι παμπτωχή και εξαθλιωμένη._

styldan είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΕΜΗ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΩΣΟΥΝ),ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΑΡΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.ΕΥΓΕ, ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΣΔ.

styldan είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ BLOGGER,10:57.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ,ΕΠΙΣΗΣ,ΕΥΓΕ ΦΙΛΤΑΤΕ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ,ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΣΔ.

xristina είπε...

NEOEL, για δες εδώ :

……. " Λοιπόν,
οι κατά το πιο πάνω πράξεις του εγκαλούμενου - μηνυόμενου συνιστούν αδικήματα προβλεπόμενα και τιμωρούμενα από το νόμο ( ΠΚ, αρθ. 134 παρ. 2, 134Α β και γ, 135,141,150,151,157,162, 256, 259, 362, 363, 385, 386 )

Επειδή σύμφωνα με όλα τα προαναφερόμενα αποδείχτηκε ότι ο εγκαλούμενος μηνυόμενος είναι ένας άκρως επικίνδυνος εγκληματίας, ο οποίος έριξε δύο κυβερνήσεις, μία του κόμματός του το 2004 και μία της ΝΔ το 2009 για να αναλάβει αυτός με παράνομο τρόπο πρώτα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και μετά τα ηνία της Ελλάδας, με μοναδικό σκοπό την καταστροφή της χώρας και του Λαού και συνεπώς και τη δική μου, έχετε υποχρέωση να τον σταματήσετε επί τόπου, πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο και πριν δημιουργήσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην Ελλάδα και σε όλους μας. Και πρέπει αυτό να το κάνετε εσείς οι δικαστικοί λειτουργοί, χωρίς καμία άδεια από τη Βουλή ή από άλλού, όχι μόνο επειδή ο εγκαλούμενος μηνυόμενος τέλεσε τα περισσότερα εγκλήματά του με την ιδιότητα του απλού πολίτη και διότι ασκεί καθήκοντα πρωθυπουργού παράνομα και άκυρα, αλλά και προς εκπλήρωση των Συνταγματικών διατάξεων, που επιβάλλουν την ισονομία και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος. Κάθε άλλο μάλιστα. ( Σύνταγμα αρθ. 1, 4.1, 20, 26, 87.1και2, 88.1, 89.1, 96.1, 97.1 και 120.2) Τέλος, υπενθυμίζω ότι εξαιτίας του εγκαλούμενου μηνυόμενου η παρούσα σύνθεση της βουλής δεν είναι νόμιμη, υπογραμμίζω ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος διαφυγής του στο εξωτερικό και σας ενημερώνω ότι κατόπιν σχετικού αιτήματος μου και ενός άλλου πολίτη, ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για την τέλεση έσχατης προδοσίας λόγω θεσμοθέτησης της υπουργικής ασυλίας ( αρθ. 86 Σ και τον εκτελεστικό του νόμο)

Για τους λόγους αυτούς

Εγκαλώ - Μηνύω τον Γ. Παπανδρέου και
Ζητώ την αμεσότατη ποινική δίωξη και παραδειγματική τιμωρία του ,
έτσι ώστε αφενός να μου προσφερθεί η έννομη προστασία που δικαιούμαι και αφετέρου να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 120 του Συντάγματος
Ζητώ να τον υποχρεώσετε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από εμένα και τον Ελληνικό λαό με τρόπο που θα διευκρινίσω σύντομα και τέλος
Ζητώ να τον υποχρεώσετε να επιστρέψει έντοκα όλες τις αμοιβές που εισέπραξε ως πολιτικός από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι σήμερα και να δεσμεύσετε αμέσως όλη την περιουσία του
Ζητώ να μου καταβάλει όλα τα δικαστικά έξοδα, τα οποία μέχρι τώρα είναι 200 ευρώ (150 ευρώ παράβολο 50 γραφική ύλη και αντίγραφα)
Δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τις αξιόποινες πράξεις του (για 44 εύρω, υπό την επιφύλαξη για επιπλέον)
Επιφυλάσσομαι να προτείνω και άλλους μάρτυρες, να προσκομίσω και άλλα έγραφα, να υποβάλλω υπόμνημα, όποτε και αν χρειαστεί, και γενικά να κάνω χρήση όποιου άλλου δικαιώματός μου .


Η Μηνύτρια , Χριστίνα Σαλεμή , 18.06.2011 "

http://troktiko-blog.blogspot.com/2011/06/blog-post_6887.html

xristina είπε...

styldan , είμαι παντρεμένη αλλά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Νομίζω όμως ότι υπερβάλεις λίγο … Λίγο :)

Ανώνυμος είπε...

μπραβο xristina

ΝΕΟΕΛ είπε...

ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.....

ουδεν σχολιον...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. (δεύτερο μέρος)

http://koukfamily.blogspot.com/2012/01/blog-post_1317.html