Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κατάρρευση της συνωμοσίας για τα "χουντοσταγονίδια": Απαλλάχθηκε ο Εύελπις!


Απαλλάχθηκε από το πειθαρχικό της Σχολής με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά ο Εύελπις ο οποίος είχε κατηγορηθεί για υποτιθέμενη κατήχηση υπέρ της Χούντας στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Το Πειθαρχικό της Σχολής που εξέταζε τη υπόθεσή του από την Τρίτη έως και σήμερα αποφάνθηκε τελικά πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για τιμωρία του ...
και απόταξή του, καθώς δεν υπήρξε απολύτως καμία ουσιαστική παραβατική συμπεριφορά.

Τον Εύελπι υπερασπίστηκαν δύο καθηγητές της Σχολής , τέσσερις απόστρατοι στρατηγοί κι ένας ιερέας.
Η υπόθεση πάντως είναι δυνατό να πάει σε Δευτεροβάθμιο πειθαρχικό πλην όμως για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται η προσφυγή της Σχολής και είναι αμφίβολο εάν κάτι τέτοιο γίνει τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Επειδή το defencenet.gr εξ αρχής γνωριζε τα πραγματικά περιστατικά, αλλά πάνω απ'όλα γνώριζε ότι πρόκειται περί συνωμοσίας με στόχο το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, αισθανόμαστε δικαιωμένοι όχι τόσο για την γραμμή που ακολουθήσαμε, όσο για το γεγονός ότι συμβάλαμε μόνοι απ'όλο τον ελληνικό Τύπο και ειδικά από τα διαδικτυακά ΜΜΕ στη κατάρρευση της συνωμοσίας.

Όταν ένα τεράστιο δημοσιογραφικό συγκρότημα μιλούσε για δήθεν "πραξικόπημα" (είμαστε βέβαιοι ότι παρασύρθηκαν από συγκεκριμένο άτομο), όταν ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, εξέδιδε ανακοίνωση κόλαφο που θα αρκούσε να στείλει εκτός Σχολής έναν κορυφαίο Εύελπι, τον Αρχηγό της Σχολής, όταν όλοι αναμασούσαν τις διάφορες ανοησίες περί "χουντοσταγονιδίων", εμείς μόνοι εναντίον όλων, σταθήκαμε όχι δίπλα στον Εύελπι, τον οποίο δεν γνωρίζουμε καν, αλλά δίπλα στον Ελληνικό Στρατό και δίπλα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν ζητούμε να μας πουν "Μπράβο" το καθήκον μας κάναμε. Αλλά να ξέρουν οι πάντες ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν μπορεί να μιλήσει, έχει φωνή μέσα από το defencenet.gr και κάθε ημέρα θα ακούγεται και πιο δυνατά με πάνω από ένα εκατομμύριο αναγνώστες, πλέον το μήνα!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑΣΟΙ Ο θεος!!!
παντων ενεκεν!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΨΙΦΙΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΙΘΟΥΝΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ