Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ


Μας εχουν γινει παρα πολλες καταγγελιες για τροχονομους-φαντασματα που βεβαιωνουν μετα απο μηνες παραβασεις της ντροπολογιας Ρεππα σε διερχομενους της Αττικης οδου. Και παραγγελνουν στα οικεια αστυνομικα τμηματα του "παραβατη" να πληρωσει προστιμο και να παραδωσει πινακιδες, διπλωμα και αδεια κυκλοφοριας.
Σε προφορικη διαμαρτυρια μας προς τον διοικητη της τροχαιας Αττικης οδου ακούσαμε την.... εξωφρενικα αιτιολογια, οτι υπηρχε τροχονομος αλλα ηταν κρυμενος μεσα στα κουβουκλια της ιδιωτικης εταιριας , δηλαδη τα γκισε εισπραξης διοδιων!!! Περαν της αφελους αιτιολογησης, καθοτι ο νομος επιβαλει την αυτοπροσωπη βεβαιωση της "παραβασης" του ΚΟΚ, ο απλος και αθωος πολιτης αναρωταται: Τι στο καλο κανει ενα οργανο της ταξης μεσα στο κουβουκλιο μιας ιδιωτικης εταιρίας; Και πως γινεται η δουλεια; Περναει η κλουβα και αραδιαζει καθε βαρδια, απο εναν τροχαιο (που βεβαιως πληρωνει ο λαος με το υστερημα του) μεσα στα κουβουκλια; Και μετα το 8ωρο τους ξαναμαζευει; Και γιατι δεν καθεται εξω απο τα κουβουκλια; Μηπως λογω κακων καιρικων συνθηκων; Τοτε γιατι εχουν ερθει και κλησεις σε ημερες απολυτης καλοκαιριας , απο τροχονομους - φαντασματα; Χωρανε μαζι με τον ή την υπαλληλο μεσα στο κουβουκλιο; Ή μηπως καθονται στα κενα κουβουκλια; Και ποιος τους ξεκλειδωνει;
Περαν του γελοιου των δικαιολογιων το ποτηρι ξεχειλισε:
Η ομαδα νομικης στηριξης του κινηματος προτιθεται να προβει σε αγωγες και οτι αλλο νομικο μεσο ενδεικνυται προκειμενου να υπερασπισει τον "ανεγκεφαλο ιθαγενη" συμφωνα παντα με τα μετρα των "προστατων" μας. Οσοι εχετε υποστει τετοιου ειδους ή παρομοια αδικια και επιθυμειτε να μην σκυψετε το κεφαλι και να μην σας περνανε κοροϊδα και ραγιαδες ελατε σε επικοινωνια μαζι μας προκειμενου να αντιδρασουμε ομαδικα και συλλογικα.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.kinimadenplirono.gr
epitropes2010@gmail.com
τηλεφωνα:6945426178- 6932251011- 6947441050