Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΜΒΑ: Ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης ζητά από τη Βουλή να διερευνήσει τυχόν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου!


Πριν από λίγο ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησε από τη Βουλή να διερευνήσει αν ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν ΥΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρουν τυχόν ευθύνες.

Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στα χέρια του αρκετές καίριες υποθέσεις, όπως αυτή των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το φούσκωμα του ελληνικού χρέους, που με τη διπλή αναθεώρησή του οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την επαχθή παράνομη δανειακή σύμβαση Νο1!

Λέτε να ξεκινάει το πάρτι;
olympia
Και το έλεγε σήμερα ο Καμμένος: Πάνος Καμμένος: Θάβετε τα σκάνδαλα των CDS και της ΕΛΣΤΑΤ, έχετε σχέδιο εκποίησης της χώρας. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.....μεταξυ τους βρε παλι θα τα συγκαλυψουν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΗΜΩΡΗΤΟΣ ΑΠΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΟΥΔΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΕΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.
ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ' ΑΝ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ, ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΜΕ.
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΦΩΤΕΡΟΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;ΡΕ ΕΝΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον εισαγγελεα πεπονη

Ανώνυμος είπε...

καλα καλα..περιμενετε...στο τελος θα του κανουν και μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση του πεπονη

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καποιος κοινος θνητος θα εχει μπλεχτει και θα τα πληρωσει ολα! Οχι πως δε θα φταιει αλλα βλεπε Βατοπεδι...
Ο Ευφραιμ φταιει για ολα!

Ανώνυμος είπε...

Το άδικο δεν το θέλει ο ΘΕΟΣ...!!!!!Μπορεί να έχουμε αμαρτίες και να τις πληρώνουμε αλλά μη γελιέστε...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ!!!Και όσοι σας λένε το αντίθετο, είτε από όφελος, είτε από πεσιμισμό, είτε από συνήθεια, είτε από αφέλεια...ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΜΕ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ..............ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

papanreou tha pethaneis....erxetai i wra sou paliopoustara!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρέ παιδιά γιά εξηγήστε μου κάτι'η επιθυμία πού έχω νά περάσω τό σχοινί τής αγχόνης γύρω από τόν λαιμό τού παπανδρέου καί τού παπακωνσταντίνου είναι υγιές η άρρωστο?

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να γινει κατι.......αλλα απ οτι βλεπω θα το καταπιουν και αυτο οπως παντα......ποιος θα υπογραψει για ν παραπεφθουν?θελει 30 υπογραφες απο τουλαχιστον 30 βουλευτες.....σιγα μην υπογραψουν και καταδικασουν τα τσιρακια τους......ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι θα γίνει,αν θα κρύψει κάτι το σύστημά τους πάλι ή θα το κουκουλώσουν είτε το ένα είτε το άλλο με τον οποιοδήποτε τρόπο τους που έχουν.Η συνείδηση μου και η ψυχή όλων μας πιστεύω λέει ότι έχει αρχίσει η τιμωρία τους και θα το πληρώσουν οι αλήτες οι Προδόταροι.Το απόστημα σπάει και εύχομαι ο Θεός να λυπηθεί τη Μαφία τους και το κακό συναπάντημα που μας τρώει τη ψυχή!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΥ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

maria είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩ Σ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 30 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ,ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ?Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΓΑΡΓΑΡΕΣ Μ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ 2 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.