Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου Θα Γίνει με Face Control και Σικέ Κοινό!


Όπως στα μεγάλα νυχτερινά Club της Ευρώπης!

Τα έκτροπα που σημειώθηκαν στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, με αποκορύφωμα το περιστατικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, χτύπησαν «καμπανάκι» στο στρατιωτικό επιτελείο.

Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, σχεδόν...
δύο μήνες πριν από τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση!

Mε κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους.

Το έγγραφο που αποκαλύπτει το onalert.gr, με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011, εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει:

1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.).

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης – Δελτίου Ταυτότητας – και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ».

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).

defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τότε οσοι παρελάσουν, μα ΟΛΟΙ, ειτε μαθητες ειτε σώματα ασφαλειας περνώντας μπροστα απο τους "επισήμους" να σηκωσουν το χέρι και να τους μουτζώσουν. Μόνο γι αυτο τον λογο να παρελασουν και υστερα αυτο να βγει σε ολα τα παγκοσμια ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει και η αλλη λυση!!
Να μην πατησει κανενας αλλος στην παρελαση...Μπροστα στα 300 κοπρομουμουλα οπως τους λεει και ο χαρρυ κλιν και σε οσους ανεγκεφαλους στρατιωτικους αποφασισουν να παραστουν.
Αν ειναι δυνατον. Φτασαμε να βαζουν μπροστα τα γυναικοπαιδα για να προστατευτουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΠΤ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!