Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 2012


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Σε λίγες ώρες, το 2011 μας τελειώνει, το 2012 έρχεται. Ο χρόνος που φεύγει μας αφήνει για άλλη μια φορά την πικρή γεύση, ότι οι θυσίες μας δεν έπιασαν τόπο, αλλά παράλληλα βάζει και τα θεμέλια της οριστικής εξαθλίωσης της χώρας, αν συνεχισθεί να κυβερνούν οι ήδη αποτυχημένοι κυβερνητικοί συνασπισμοί, συνεχίζοντας αυτήν την αποτυχημένη ...
πολιτική κατά γενική ομολογία.
Το 2012 έρχεται και παραλαμβάνει από το 2012 όλα τα εργαλεία που θα οδηγήσουν όχι μόνο στην εξαθλίωση μας αλλά και το ξεπούλημα της χώρας.
Ο νέο χρόνο έχει σαν προίκα έχει μια σειρά από μέτρα που θα κάνουν κόλαση την ζωή μας.
Η αβάσταχτη και άδικη φορολογία, θα πλήξει για ακόμη φόρα τα κουτσουρεμένα ήδη εισοδήματα της μεσαίας τάξης αλλά και των πιο κάτω. Οι φτωχοί θα γίνουν ακόμη φτωχότεροι και ήδη εξαθλιωμένοι θα οδηγηθούν, που;
Το αφορολόγητο των 5000, θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις εισοδημάτων, τα οποία πλέον αν δεν έχουν περάσει την κόκκινη γραμμή, τώρα θα την περάσουν με δυσάρεστες συνέπειες στη καθημερινότητα του εργαζόμενου.
Η αλήτεια που λέγεται εφεδρεία, θα εντατικοποιηθεί, διότι η πρώτη φάση απέτυχε, θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την αύξηση της ανεργίας αλλά θα βάλει στο περιθώριο ανθρώπους που ακόμη έχουν πολλά να προσφέρουν αλλά έκαναν το λάθος ή να ζήσουν ακόμη ή να εργαζότανε 33 χρόνια συνεχόμενα.
Η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου θα μετατρέψουν τους μισθού στο δημόσιο σε φιλοδώρημα. Και όσο αν αρκετοί ευχαριστιούνται γι αυτό, έχουμε και αυτό το κουσούρι σαν λαός, οι επιπτώσεις θα είναι πολύπλευρες.
Η σταδιακή μείωση των επικουρικών συντάξεων μέχρι να καταργηθούν οριστικά, με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν λεφτά, προχωρά σχεδιασμένα. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με χρήματα των εργαζομένων και όχι των πολιτικών που τα κακοδιαχιερίστηκαν. Τι θα γίνει τελικά θα κάνουμε κατι γι αυτό ή θα το καταπιούμε όπως τόσα άλλα;

Τα χαράτσια θα συνεχισθούν αλλά και θα αυξηθούν με κάποιο Βενιζελικό κόλπο.
Η αύξηση αντικειμενικών αξιών αλλά και των τεκμηρίων θα οδηγήσει σε νέους φόρους.
Η νοσοκομειακή περίθαλψη που ήξερες από 1.1. 2012 ξέχασε την. Θα παρακαλάς να μην αρρωστήσεις.
Αυτά και άλλα που προφανώς γνωρίζεται θα μας κάνουν την ζωή μας κόλαση.
Τι να περιμένουμε από το 2012. Προφανώς τίποτα παρά μιζέρια και τίποτε άλλο.
Αλλά το 2012 θα φέρει και ένα γεγονός που όσο να προσπαθούν όλοι οι πολιτικοί να το τρενάρουν δεν θα το γλυτώσουν. Τις εκλογές.
Να, ι αυτές δεν θέλουν. Και δεν τις θέλουν γιατί πρέπει να πετύχει το αίσχος που λέγεται συγκυβερνήση αλλά και διότι γνωρίζουν, ότι το 70-80%, θα πάνε όχι μόνο σπίτια τους αλλά θα και ότι θα λογοδοτήσουν στον λάο για τα εγκλημάτα που του έχουν κάνει. Το τελευταίο τρέμουν πιο πολύ από όλα.
Το 2011 φεύγει χωρίς να προλάβει να τα ισοπεδώση όλα παραδίδει το όπλο του γεμισμένο στο 2012 να πυροβολήσει.
Αλλά κάτι τελευταίο. Το 2012 έρχεται με ευρώ αλλά δεν ξέρει με τι νόμισμα θα φύγει!
Υ.Γ. Επιτέλους θα αντιδράσουμε;
πηγή

1 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ;