Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

18χρονη σκότωσε εισβολέα, προστατεύοντας την Εστία της και το 3 μηνών βρέφος της. Δεν θα τις απαγγελθούν κατηγορίες.


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/01/mum050112.jpg?w=380&h=209
Σύντομα και στην γειτονιά σας…
Ήταν μόλις μια βδομάδα αφότου η 18χρονη Σάρα Μακ Κίνλεϊ από την Οκλαχόμα έχασε το σύζυγό της από καρκίνο στο πνεύμονα και έμεινε μόνη να ...
φροντίζει τον μόλις τριών μηνών γιο τους.
Ωστόσο σα να μην έφτανε όλο αυτό, τη πρωτοχρονιά έζησε το τρόμο καθώς δύο οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν.
Η νεαρή μητέρα κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και “φράκαρε” τη πόρτα με τον καναπέ του σπιτιού ενώ πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση.
Μάλιστα έδωσε στον γιο της το μπιμπερό για να τον κάνει να σωπάσει.
Ο ένας δράστης χτυπούσε επίμονα την εξώπορτα, κρατώντας ένα μαχαίρι καλώντας την να του ανοίξει, ενώ ο άλλοςχτυπούσε την πόρτα της κουζίνας.
Η γυναίκα ανέφερε τι συνέβαινε, και ζήτησε άδεια από το κέντρο να πυροβολήσει εάν δεν προλάβουν να έρθουν οι αστυνομικοί.

“Κρατάω δύο όπλα στα χέρια μου, μπορώ να πυροβολήσω εάν παραβιάσει το σπίτι μου;”, ρώτησε χαρακτηριστικά.
Το κέντρο της απάντησε πως πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της.
“Δεν μπορώ να σας πω ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό (να πυροβολήσετε), αλλά κάντε ό,τι πρέπει για να προστατεύσετε το μωρό σας”, είπαν από το κέντρο.
Έτσι όταν ο ένας από τους δύο άνδρες έσπασε τη πόρτα δέχτηκε τα πυρά της 18χρονη, η οποία τον πυροβόλησε στο στήθος και πέθανε ακαριαία. Ο δεύτερος άνδρας έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε τον πυροβολισμό και λίγες ώρες μετά παραδόθηκε.
Η αστυνομία ανέφερε πως η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα και δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες.
Σημειώνεται ότι μια βδομάδα πριν, μετά τη κηδεία του άντρα της, ένας άνδρας είχε επισκεφτεί πάλι το σπίτι της, ισχυριζόμενος ότι είναι κάποιος γείτονας που απλά ήθελε να τη γνωρίσει αλλά εκείνη δεν άνοιξε. Φαίνεται πως εκείνος ξαναγύρισε με παρέα αλλά δεν φαντάστηκε τι θα επακολουθούσε.
Το είδαμε στο News247 και πολλά άλλα.