Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πάνω από 1.000.000 απλήρωτοι λογαρισμοί της ΔΕΗ !!!


Πάνω από 1.000.000 απλήρωτοι λογαρισμοί της ΔΕΗ με το ειδικό χαράτσι για τα ακίνητα. Με μείον 27 βαθμούς στη Φλώρινα και θα μας κόψουν το ρεύμα για το κωλοχαράτσι τους; ΕΛΛΑΔΑ 2012 μ.Χ.Μας τα είπε χθες ο γνωστός `εργατοπατέρας` της ΔΕΗ(βλέπε Φωτόπουλος): `Πάνω από 1.000.000 απλήρωτοι λογαρισμοί της ΔΕΗ με το ειδικό χαράτσι για τα ακίνητα. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι...
ο συνταξιούχος... ο άνεργος... κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ. `` ..
Την ίδια ώρα, το Υπουργείο Οικονομικών παίζει το δικό του παιχνίδι υποστηρίζοντας πως το 85% έχει πληρώσει το (κωλο)χαράτσι τους.
Κι όμως, το Υπουργείο Οικονομικών ψεύδεται, και συνάμα με το δικό του τρόπο τρομάζει όλους τους ιδιοκτήτες να πάνε άμεσα στη ΔΕΗ για να πληρώσουν!
Πληροφορίες καφενειακού τύπου μας ενημερώνουν πως από την πρώτη παρτίδα λογαριασμών της ΔΕΗ(περίπου 450.000 λογαριασμοί), έχει δοθεί εντολή για διακοπή ρεύματος σε περίπου 40.000 ακίνητα(άλλοι μιλάνε για 50.000 ακίνητα.)
Η πλάκα της υπόθεσης είναι πως οι πρώτοι λογαρισμοί πήγαν σε ιδιοκτήτες με ακίνητα μεγάλης αντικειμενικής αξίας.
Και μιλάμε για 40 με 50 χιλ. ακίνητα!
Τι έχει να γίνει δηλαδή όταν φτάσουμε στην κατηγορία συνταξιούχων & ανέργων με τα 50 τ.μ... κ.ο.κ.
Και την ίδια ώρα... Δε φτάνει που έχουμε στο κεφάλι μας χίλια δύο προβλήματα οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά πάσης φύσεως τλπ προβλήματα, φέτος μας ξέχασε και ο θεός!ε πολλές περιοχές της χώρας επικρατεί πολικό ψύχος, με τις θερμοκρασίες να μας ταξιδεύουν προς Σιβηρία πλευρά.
Σήμερα το πρωί η Φλώρινα θα έχει -27 βαθμούς κελσίου, το Νευροκόπι της Δράμας -16, η Πτολεμαίδα -14 κ.ο.κ.
Όταν οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν φτάσει σήμερα στην πατρίδα μας στα όρια της απόλυτης εξαθλίωσης, έχουν το θράσος κάποιοι `κύριοι` εκεί στο Υπουργείο Οικονομικών να εκβιάζουν τη ΔΕΗ για να μας κόψει το ρεύμα επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι ;
Πάτε καλέ ρε ; http://originalmakedon.blogspot.com/2012/01/1000000.html
Ανάρτηση Από OI ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ