Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ακριβότερα έως 120 ευρώ τα τέλη κυκλοφορίας


Από 2 έως 120 ευρώ περισσότερα θα πρέπει να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, έτσι ώστε να προμηθευτούν το ειδικό σήμα... τελών κυκλοφορίας για το 2012.

Τα 3 λεπτά που προκαλούν τόσα συναισθήματα, όσα δεν μπορεί μία ταινία του Χόλιγουντ σε 2 ώρες


Πρόκειται για το φιλμ μικρού μήκους , "Porcelain Revised Score” , που κέρδισε το προηγούμενο Καλοκαίρι στον διεθνή διαγωνισμό “Parallel Lines”.Οι υποψήφιοι είχαν απεριόριστη ελευθερία έκφρασης αλλά έπρεπε να ακολουθήσουν τους εξής δύο κανόνες: Ο διάλογος θα έπρεπε να είναι ακριβώς έξι γραμμές και η διάρκεια δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα τρία λεπτά.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣτΕ


Γράφει η (εξαιρετική) Όλγα Γ. Γεριτσίδου

Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 που εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του νόμου για το χαράτσι της ΔΕΗ παρευρεθήκαμε εγώ και η κόρη μου, μαζί με πολλούς άλλους συνΈλληνες, κυρίως για να ακούσουμε τις αιτιάσεις του δημοσίου, αφού οι πολύ βάσιμες και ουσιαστικά ακατάρριπτες θέσεις των προσφευγόντων ήταν ήδη γνωστές.

Η Τουρκία ετοιμάζεται για εισβολή στη Συρία


Η Τουρκία ετοιμάζεται για εισβολή στη ΣυρίαΗ Τουρκία και οι δυτικοί σύμμαχοί της ετοιμάζονται να μεταφέρουν στη Συρία τους Λίβυους μαχητές, τους οποίους εκπαίδευσαν και εξόπλισαν για να ανατρέψουν τον Καντάφι.

Περίπου 600 τέτοιοι μαχητές έχουν ήδη καταφτάσει στη Συρία.

Η εφημερίδα Daily Telegraph αναφέρει πως την Παρασκευή που μας πέρασε διεξήχθησαν μυστικές συναντήσεις στην Κων/πολη μεταξύ Τούρκων αξιωματούχων και Σύριων αντιφρονούντων.

Ο Θάνος Μικρούτσικος ξεφτιλίζει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ!


Ο Θάνος Μικρούτσικος ξεφτιλίζει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ!Χειμαρρώδης ο Θάνος Μικρούτσικος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του mega τα έβαλε με το όλον ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως «είναι αδιανόητο να σωθεί η χώρα ακολουθώντας τη σημερινή πολιτική».

Η βλακεία είναι αήττητη!


Τελικά όσους κυβερνώντες και να αλλάξουμε, ο μόνος θεσμός λειτουργεί, που βασιλεύει πιο πολύ και από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, που αντέχει...

ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ! ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 118 ΛΕΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ


Αδίστακτοι και αποφασισμένοι ήταν οι 4 Ουκρανοί λαθρομεταφορείς.Δεν δίστασαν να ρίξουν στο "ψαχνό"τα ξημερώματα στους άνδρες του λιμενικού του Μεσολογγίου.Δεν πέρασε μια εβδομάδα όταν οι άνδρες του λιμενικού Μεσολογγίου του πληρώματος των πλωτών μαζί με άνδρες απο το λιμεναρχείο Αστακού και Λευκάδας,έπιασαν για ακόμη μια φορά σκάφος γεμάτο λαθρομετανάστες.

Οι μεγαλύτεροι δανειολήπτες της Ομοσπονδ ιακής Τράπεζας των ΗΠΑ


. (Κατά την κρίσιμη περίοδο της κατάρρευσης Lehman).

Ας δούμε τι έκαναν οι Αμερικανοί, κατά τη δική τους κρίση του 2008.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζά τους διέθεσε περίπου 7,7 τρις δολάρια, για την στήρηξη του τραπεζικού συστήματος. Δείτε τη λίστα παρακάτω. Από αυτά τα χρήματα (δάνειο με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο), υπολογίζεται ότι οι τράπεζες αφενώς διασώθηκαν και αφετέρου κέρδισαν έως τώρα περίπου 13δις. Κεφάλαια δόθηκαν και σε αυτές που δεν είχαν πρόβλημα.
1. Morgan Stanley : $107 δις
2. Citigroup Inc. : $99.5 δις,....

Δεν είναι αστείο όταν...


 Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ;

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ


ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕΌσο κι αν ακουστεί εντελώς παράλογο, η προτροπή «Οργανωθείτε – Αντισταθείτε – Εξεγερθείτε» είναι του Γιώργου Παπανδρέου. Την είχε πει σε ομιλία του στο Θησείο, σε κάποια γενέθλια της 3ης Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ, τότε που έταζε σοσιαλισμό απέναντι στη βαρβαρότητα, που μίλαγε για ένα νέο πατριωτισμό, για μια κοινωνία Αρίστων, που υποσχόταν ένα Κίνημα με θεό του τον άνθρωπο και όχι το χρήμα. Πάνε αυτά… Όλοι είδαμε πόοοοοοσο τα πίστευε ο Γιωργάκης… Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή τα είπε ο αρχιψεύταρος Γιωργάκης δεν είναι και ορθά…

Το εργατικό δυναμικό του Γαβαλά



Suez: Η εταιρεία ύδρευσης που άφησε χωρίς νερό το Μπουένος Άιρες


Μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία Suez για την εξαγορά του 40% της εταιρείας νερού της Θεσσαλονίκης έναντι 100 εκατ. ευρώ.
Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία της εταιρείας, να πούμε ότι ήταν η εταιρεία που αγόρασε μαζί με την Vivendi την εταιρεία ύδρευσης (Obras Sanitarias de la Nacion) του Μπουένος Άιρες. Μόλις ιδιωτικοποιήθηκε το νερό στο Μπουένος Άιρες, η τιμή πήρε την ανηφόρα, ενώ η ποιότητά του πήρε την κάτω βόλτα (800.000 πολίτες έμειναν χωρίς νερό), καθώς βέβαια και οι υποδομές

Χρεώνουν ακόμη τους τοκετούς στα δημόσια νοσοκομεία


Μετά το σάλο που προκλήθηκε με το "κούρεμα" του επιδόματος τοκετού το οποίο θα δίδεται πλέον μόνο επιλεκτικά και σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου ότι οι γυναίκες που θα γεννούν δεν θα πληρώνουν από την τσέπη τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί αποκαλύπτουν ότι τα νοσοκομεία συνεχίζουν να ζητούν χρήματα για νοσήλια από τις γυναίκες που γέννησαν.

Όλα γίνονται για να επιβάλουν την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση


Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εδώ και 20 μήνες, με τον λαό της να εξαθλιώνεται, κρίση η οποία έχει ήδη προσβάλλει πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εσχάτως την Αμερική, με τους Οίκους Αξιολόγησης να έχουν αναγορευτεί...

Συνταξιούχος ετών 45 από την Ολυμπιακή η εθνοσωτήρας Μιλένα Αποστολάκη!


Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;

Όχι, απλά.... ανήκει στους εκλεκτούς "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου.

Κι όμως αποτελεί γεγονός, η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.

Ο ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 1999


Νί­κου Χει­λα­δά­κη, Δη­μο­σι­ο­γρά­φου-Τουρ­κο­λό­γου

Τὸν Δε­κέμ­βριο τοῦ 1998, ὀ­κτὼ μῆ­νες πε­ρί­που πρὶν ἀ­πὸ τὸν με­γά­λο καὶ αἱ­μα­τη­ρὸ σει­σμὸ τῆς Τουρ­κί­ας, ἡ Πα­ναγία τῶν Ὀρ­θο­δό­ξων μὲ ἕ­να ἐν­τυ­πω­σια­κὸ τρό­πο προ­ει­δο­ποι­οῦ­σε γιὰ τὴν κα­τα­στρο­φὴ ποὺ θὰ βύ­θι­ζε στὸ πέν­θος δε­κά­δες χι­λιά­δες Τούρ­κους. Τὸ ἐκ­πλη­κτι­κὸ εἶ­ναι ὅ­τι αὐ­τὴ ἡ συγ­κλο­νι­στι­κὴ προ­ει­δο­ποί­η­σή της πέ­ρα­σε στοὺς ἴ­διους τούς Τούρ­κους μου­σουλ­μά­νους, οἱ ὁ­ποῖ­οι τα­ρά­χτη­καν ἀ­πὸ τὸ γε­γο­νὸς αὐ­τῆς τῆς κα­τα­πλη­κτι­κῆς ἐκ­δή­λω­σης τῆς Πα­να­γίας. Τὸ γε­γο­νὸς ἑρ­μη­νεύ­τη­κε σὰν ἕ­να ἐ­σχα­το­λο­γι­κὸ μή­νυ­μα γιὰ κά­ποι­ο με­γά­λο κα­κὸ ποὺ ἔρ­χον­ταν ἐξ αἰ­τί­ας τῆς ἀ­πο­στα­σί­ας καὶ τῶν ....

Γιατί προτείνω συγκρότηση Βουλής Πολιτών


Γράφει ο Κώστας Χρυσόγονος
καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής ΑΠΘ και Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Στην πολιτική και συνταγματική θεωρία γίνεται, συνήθως, αντιδιαστολή μεταξύ της αρχαίας άμεσης Δημοκρατίας και της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας.

Πως να σταματήσετε την υπερακατανάλωση τροφών!


Κάθε ένας από εμάς θέλει να φανεί λεπτός και όμορφος,το μόνο... που έχετε να κάνετε για να διατηρείτε το σώμα σας σε φόρμα. Απλά να σταματήσει υπερκατανάλωση τροφής και να αρχίσετε τακτική άσκηση. Οι περισσότεροι από μας παραπονιούνται για την υπερκατανάλωση τροφής και οι προσπάθειές τους να ελέγξουν την υπερκατανάλωση τροφής καταλήγει στην κατάθλιψη. Πριν από την εύρεση της λύσης για να σταματήσει η υπερκατανάλωση τροφής θα πρέπει να βρούμε τις αιτίες που προκαλεί υπερκατανάλωση τροφής.Λόγοι υπερκατανάλωσης τροφής

Το τελευταίο φασιστικό κράτος της Ευρώπης


Στην πολύπαθη χώρα μας είναι πολλοί αυτοί που έχουν εξισώσει αλλοτινά αυταρχικά ή μιλιταριστικά καθεστώτα, με τα αντίστοιχα φασιστικά της Ευρώπης του περασμένου αιώνα. Υπάρχει όμως μια ιδιαίτερα σημαντική ειδοποιός διαφορά. Σε αυτό που η ιστορία έχει ονομάσει φασισμό, το καθεστώς καταλαμβάνει την εξουσία με απολύτως δημοκρατικό τρόπο, στηριζόμενο σε...

Αντίδραση αποστράτων: «Φθάνει πια με τον μπαμπούλα της χούντας»


Αντίδραση αποστράτων: «Φθάνει πια με τον μπαμπούλα της χούντας»Η έκρηξη ήταν αναμενόμενη και ήρθε από την Ανεξάρτητη Κίνηση Αποστράτων.

Με επιστολή της προς τη πολιτική ηγεσία τη καλεί να βάλει τέλος στην προσπάθεια συνδυασμού των όσων έγιναν στη ΣΣΕ και της παρατεταμένης φημολογίας περί κινδύνου πραξικοπήματος. Αν και χθες ο ΑΝΥΕΘΑ Γ.Ραγκούσης αλλά και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος νωρίτερα έχουν κάνει το διαχωρισμό, το κλίμα παραμένει βαρύ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΩΫΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ...


Στις 12 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (οδός Εθνικής Αμύνης 4) η παρουσίαση του 60ου βιβλίου, τρίτομου έργου 1640 σελίδων, του μοναχού Μωυσέως Αγιορείτου:

Ο Καμίνης θα στολίσει το ψηλότερο ΠΑΓΚΑΚΙ στον κόσμο


Ο Καμίνης θα στολίσει το ψηλότερο ΠΑΓΚΑΚΙ στον κόσμοΈχουμε πληροφορίες πώς θα στολίσει ο δήμαρχος Καμίνης την Αθήνα τις μέρες των γιορτών.

Υπάρχουν διάφορες σκέψεις , από τις οποίες επικρατέστερες είναι δύο:

α. Θα στολίσει ένα συμβολικό παγκάκι στην πλατεία Κλαυθμώνος

β. Θα....

H κωλοτούμπα του ΠΑΣΟΚ για τα blogs


Πόσο πιο αποκρουστική μπορεί να είναι η αλήθεια ;
του Βασίλη Μπαλάφα

Τα τελευταία δύο χρόνια - δυστυχώς - έχουμε συνηθίσει να μην νιώθουμε έκπληξη από τη συνεχή διαπίστωση ότι η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 βασίστηκε εξ ολοκλήρου σε μια σκηνοθετημένη παράσταση, με κεντρικό πυρήνα στο σενάριό της τα ακατάσχετα ψεύδη και τις γνωστές ρυπαρές μεθοδεύσεις και μεθοδολογίες.

ΓΕΝΕΤΙΚΗ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ!)




Δείτε το βίντεο...

Χωρις Αναισθητικό




Δείτε το βίντεο...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ&ΚΚΕ



ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ… «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΤΗΣ… ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ!!!


Γράφει η Romfea.gr
Από την τελευταία εκπομπή του ΣΚΑΪ και από πολλά άλλα προγενέστερα δημοσιεύματα της Romfea.gr, έχει γίνει πλέον κατανοητό ακόμα και σε ανθρώπους που ήταν τελείως αρνητικοί για το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία ότι η υπόθεση Βατοπαιδίου όχι μόνο δεν ήταν σκάνδαλο της Μονής ή της εκάστοτε Κυβερνήσεως που ασχολήθηκε καθηκόντως με το θέμα αυτό, αλλά αντίθετα αποκαλύφθηκε και θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται ότι σαφώς πρόκειται για σκευωρία.

Ο πανικός Κουτρουμάνη – Προβόπουλου και οι αθλιότητες του ΣΚΑ


...που ρίχνουν την αποκάλυψη μας για τα ασφαλιστικά ταμεία σε … προχθεσινή ερώτηση του Βορίδη!
ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πανικόβλητος ο Κουτρουμάνης, με την βοήθεια των ΜΜ”Ε”, προσπαθεί να διαχειριστεί τις εγκλήσεις των έξι ασφαλιστικών ταμείων ρίχνοντας τον προβολέα στην …προχθεσινή ερώτηση Βορίδη και Άδωνι. Δηλαδή, θέλει να μας πείσει ότι υπουργοί της κυβέρνησης αποκαλύπτουν μέγα κυβερνητικό σκάνδαλο!

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ


Πώς θα σας φαινόταν να περπατάτε στο δρόμο και ειδικό πρόγραμμα να μπορεί να σας αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook; Κάτι που ακούγεται μάλλον τρομακτικό, έγινε πρόσφατα πράξη…

Μνημείο για τους 38.000 Έλληνες που έσφαξε ο Στάλιν


Μνημείο για τους 38.000 Έλληνες που έσφαξε ο ΣτάλινH ανέγερση μνημείου για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στα γκουλάγκ της Σιβηρίας κατά την περίοδο 1937-1938 φαίνεται να γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, χάρη στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας (ΑΓΟΟΡ), βουλευτή της Ρωσικής Δούμας, Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βενιζέλος… τρέμει τη «λευκή απεργία» των φορολογουμένων


Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με ένα θηριώδες έλλειμμα που ξεπερνά το 11% και δημόσιο χρέος που θα προσεγγίζει το 160% του ΑΕΠ, ενώ ο Σεπτέμβριος αναμένεται καυτός σε κοινωνικό επίπεδο, όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα λάβουν ειδοποιητήρια πληρωμής των έκτακτων εισφορών για εισοδήματα, Ι.Χ. και....
ακίνητα.

Αλλο ένα "νόμιμο" έγκλημα της κυβέρνησης Παπαδήμιου (Βίντεο)


Την είδηση που παραθέτουμε στο βιντεάκι που φτιάξαμε δεν την γνωρίζαμε αφού δεν την διαβάσαμε σε καμιά φυλλάδα, δεν την ακούσαμε σε κανένα τηλεοπτικό μέσο μαζικής εξαπάτησης. Αυτά δεν χαραμίζουν ούτε μονόστηλο, ούτε δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου σε μια είδηση που για μας είναι συγκλονιστική.

Άσε μας ρε Αβραμοπουλε με τις …συμβουλές σου!


Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τόσο πιο πολύ αρχίζω να καταλαβαίνω πως νιώθει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Πως νιώθει με όλη αυτή τη πολιτική φούσκα που τον περιτριγυρίζει. Με όλους αυτούς τους άδειους, τους μοιραίους που πριόνιζαν την καρέκλα του
Κώστα Καραμανλή και σήμερα το παίζουν σωτήρες του Έθνους! Αντώνη ξεκαθάρισε το κόμμα. Όσο είναι ακόμα καιρός. Βγάλε το γιαταγάνι…

Ημέρες Νηστείας Από την Μοναστηριακή Κουζίνα


Υγιεινή διατροφή και ισορροπημένη δίαιτα για αποτοξίνωση και μακροβιότητα με εύκολες συνταγές για την σύγχρονη οικογένεια.
Οι συνταγές των φαγητών και γλυκών τα οποία περιλαμβάνει αυτό το βιβλίο, επιλέχθηκαν από τους πατέρες της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος. Είναι η πεμπτουσία της μαγειρικής που προέρχεται από την παλαιά αλλά και νεότερη μοναστηριακή παράδοση,

Τρόπους για το πώς να βγάλετε άμεσα χρήματα


Ας ελπίσουμε ότι είστε ένα άτομο που δεν είναι σε κρίση αυτή τη στιγμή, αλλά δυστυχώς όμως, πολλοί από εμάς είναι!


Εποχές σαν αυτές δημιουργούν ευκαιρίες, για να δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Ίσως προσπαθήσουμε να κερδίσουμε χρήματα ή να ανοίξουμε μια νέα μικρή επιχείρηση με τέτοιον τρόπο που δεν θα το είχαμε επιχειρήσει αν δεν υπήρχε η κρίση

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή για ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα βιολογίας στο ΒΙΟΛΟΓΙΑonline.gr!


Γιατί να επιλέξετε μαθήματα Βιολογίας on line


Μια οικονομική λύση (-50% της αρχικής τιμής) και ιδανική για όσους μαθητές έχουν πρόβλημα χρόνου ή απόστασης και θα ήθελαν μαθήματα στο χώρο τους, αξιωποιώντας έτσι πλήρως τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους

“Δεν γυρνάμε στη φωτιά και το σίδερο για 500 ευρώ”, απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργικής


ΨΗΦΙΣΜΑ
Προς την εργατική τάξη, Τον εργαζόμενο λαό.

Συνάδελφοι
Διαδώστε το μύνημά μας: Οι χαλυβουργοί δεν λυγίζουν!

Στην πύλη της Χαλυβουργίας γράφουμε όλοι μαζί μια ακόμη σελίδα στο μεγάλο βιβλίο των αγώνων του λαού μας.

Υπουργοποίηση...από το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα Λαμπράκη



Ένας ακόμα δημοσιογράφος που εγκαταλείπει τη θέση του για να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος ή κάτι αντίστοιχο... Όσο θυμάμαι εγώ (εντάξει δεν είμαι και πολύ μεγάλος βέβαια), αυτό το φαινόμενο επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (Παναγιωτόπουλος στη ΝΔ, Ρουσόπουλος στη ΝΔ, κτλ).

Χάρτινο κράτος, χάρτινοι νόμοι


του Γιάννη Κανελλάκη
Μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι αυτό το κράτος παραμένει ένα χάρτινο κράτος, χωρίς υποδομές... χωρίς αρχές, χωρίς κανόνες, χωρίς συντάγματα. Κι αν υπάρχουν αυτά σίγουρα δεν τηρούνται, δεν εφαρμόζονται. Όπως λένε και πολλοί λόγιοι, κάθε νόμος που ψηφίζεται όλο και κάτι θα εξυπηρετεί, είτε πολιτικούς, είτε

YouTube Analytics για τα στατιστικά των βίντεό σας


YouTube Analytics για τα στατιστικά των βίντεό σαςΜία νέα λειτουργία

Το YouTube Analytics είναι μια νέα λειτουργία στατιστικών του Youtube. Η λειτουργία αυτή, που ουσιαστικά αντικαθιστά το εργαλείο Insight, έχει ένα απλούστερο design και αναλύσει σε βάθος τα στατιστικά στοιχεία των βίντεο σας.

«Είμαι ένας Τραπεζίτης... θεόσταλτος»!


«Είμαι ένας Τραπεζίτης... θεόσταλτος»!Μια ευγενική απάντηση στους πραιτωριανούς των Μνημονίων», που κυκλοφορεί από τιςεκδόσεις Λιβάνη.
Διαβάζουμε (σελίδα 131):
«Ενα αποκαλυπτικό παράδειγμα για το τι κρύβεται πίσω από τον ορό "πολιτική δικτύωση",
που χρησιμοποιείται για να περιγραφεί "κομψά" η διαπλοκή μεταξύ κεφαλαίου - αστικού πολιτικού συστήματος και εν γένει αστικού εποικοδομήματος, είναι το ακόλουθο που..

Η Ντόρα συμφωνεί με τις βρισιές παγκάλου απόλυτα!



TI ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;


Ακούστε για να επωφεληθείτε...

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΤΗ


ΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ
ΒΗΜΑ 20/10/1996

Άφεση αμαρτιών ύψους 500 δισ. δρχ.
Τα ιδιωτικά και τα κρατικά διυλιστήρια απαλλάσσονται, - και στο μέλλον - από οφειλές


ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ και πρόστιμα ύψους πάνω από 500 δισ. δρχ. απαλλάσσονται τα δύο ιδιωτικά (Βαρδινογιάννη και Λάτση) και τα κρατικά διυλιστήρια υγρών καυσίμων με την αποδοχή από το υπουργείο Οικονομικών γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Κάλυψε Πάγκαλο και Παπακωνσταντίνου ο Παπαδήμος


Δεν ξέρουμε τι αντίδραση περίμενε από έναν τεχνοκράτη πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως ο Λουκάς Παπαδήμος κάλυψε πλήρως... τόσο τον Θεόδωρο Πάγκαλο όσο και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ»


«Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά .

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΣΟΦΟΝΙΟΥ


ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΣΟΦΟΝΙΟΥΓιορτάζουμε σήμερα 3 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Προφήτου Σοφονίου, ας πούμε λίγα λόγια:

Έζησε τον 7ο αιώνα π.Χ., επί βασιλέως Ιωσίου. Είναι ο ένατος από τους μικρούς λεγόμενους προφήτες και καταγόταν από τη φυλή του Συμεών ή κατ' άλλους του Λευΐ. Το όνομά του σημαίνει:...

Ο κομματισμός έχει αρνητικές συνέπειες στην ακαδημαϊκή ζωή


Η Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) κρίνει από ικανοποιητικά έως πολύ καλά, τα προγράμματα σπουδών περισσότερων από τα μισά τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, "ορισμένα μάλιστα εφάμιλλα της αριστείας", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση.

Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος


Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος για πολλούς έχει ήδη αρχίσει. Οι πολιτικές του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε παγκόσμια κλίμακα έχουν διαστάσεις πολεμικής, λένε οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, και ο «πόλεμος» με πέτρες και ρόπαλα ενάντια σε όσους προσπαθούν να τον επιβάλλουν έχει ήδη αρχίσει.

Το «μαγείρεμα» του Παπακωνσταντίνου και το ξεπούλημα της ΔΕΗ


του Αριστοτέλη Βασιλάκη
Όπως όλα δείχνουν σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αφού...
όπως προκύπτει – απ’ όλες τις πλευρές πλέον – επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, παραποιήθηκαν τα στοιχεία του ελλείμματος για το 2009 με αποτέλεσμα να «φουσκώσει» υπερβολικά και να κλείσουν οι αγορές για την Ελλάδα και η χώρα να μπει στην μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στην Γκιλοτίνα του Μνημονίου!

Διασώστης με υπερβάλλοντα ζήλο


Διασώστης με υπερβάλλοντα ζήλοΜια... άβολη στιγμή σε τηλεπαιχνίδι




ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ



Κίνδυνοι στην Ανατoλική Μεσόγειο.



Διάλεξη του Δημοσιογράφου Δημητρίου Καψάλα για τις τελευταίες εξελίξεις στα Εθνικά θέματα.
Δείτε το βίντεο...

Πως τα καθάρματα εφαρμόζουν στην Ελλάδα και τους Έλληνες "Το δόγμα του Σόκ"...


Για το best seller της Naomi Klein "το δόγμα του σόκ" έχουμε ασχοληθεί από τους πρώτους στο διαδίκτυο...διαβάζοντας το βιβλίο μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο για αυτά που μας ετοίμασε ο δοσίλογος πρωθυπουργός της χώρας Γ.Α.Παπανδρέου σε συνεργασία με τους αδελφούς του Αμερικανούς.

Ένα κράτος ΕΧΘΡΟΣ του λαού του


Ένα κράτος ΕΧΘΡΟΣ του λαού τουΚάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι που μας ξαφνιάζει, όχι γιατί περιμένουνε από αυτό το κράτος να σκύψει με ενδιαφέρον πάνω απο όσους το έχουν ανάγκη αλλά γιατί δεν περιμένουμε να δειχνει τοση αναλγησία σε τόσους πολλούς μαζί.

The arrivals pt.22 (our satanic pop culture)



Π. Καψής: Δεν γνωρίζω το θέμα σας


Εκπλήξεις περίμεναν τον Παντελή Καψή κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ως νέου υπουργού... Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς τον περίμεναν εκτός από τους ρεπόρτερ και απεργοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Βίντεο απάντηση στην εκπομπή του Channel 4 "Go Greek for a Week"




Δείτε το βίντεο απάντηση...