Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Zeitgeist αναίρεση αστήρικτων θέσεων



anti-ntp.net: Mία διαφωνία φίλε αρθρογράφε: Υπάρχουν άνρθωποι και συγκεκριμένες οικογένειες που κινούν τα νήματα και βρίσκονται πίσω απο το σύνολο των συνομωσιών. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είπαμε το zeitgeist σου εκθέτει σχεδόν όλη την αλήθεια (11/9 Νέα τάξη πραγμάτων, τραπεζίτες κτλ) ταυτόχρονα όμως σου πλασάρει ως αλήθεια οτι ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ και οτι είναι φανταστικό πρόσωπο. Την στιγμή που έχουμε ακόμα και ιστορικούς που δεν είχαν καμία σχέση με τον Θεό - όπως ο Τάκιτος- να τον αναφέρουν ως ιστορικό πρόσωπο που θαυματουργούσε.
Άν θρωποι και ιδέες πίσω από την ταινία zeitgeist Γι' αυτούς που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις ζυμώσεις και τις εξελίξεις στον χώρο της νεοεποχίτικης διανόησης, ήταν θέμα χρόνου πριν το συνομωσιολογικό πνεύμα της εποχής οργανωθεί σε....
σύστημα και φυσικά, αγγίξει θρησκευτικά θέματα. Η μόνη έκπληξη ήταν ίσως, ότι τελικά τίποτα δεν είναι άσχετο ή ανεξάρτητο, τίποτα δεν είναι αυθόρμητο, αλλά όλα έχουν τον σκοπό και τον στόχο τους και εργάζονται ασταμάτητα για την επίτευξή του.

Και αφού μας παραμύθιαζαν κάποια χρόνια με τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας, για ανθρώπους πίσω από παρασκήνια που κινούν τα νήματα, που βρίσκονται πίσω από κάθε πόρτα και παρακολουθούν, που καθοδηγούν την παγκόσμια ιστορία, πολιτική, δημόσια και ιδιωτική ζωή, και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτοί που μας τα αποκαλύπτουν είναι οι ίδιοι εκτός συστήματος, outsiders με υψηλό I. Q., που μπορούσαν να βρουν την αλήθεια που κρύβονταν πίσω από τα γεγονότα, να τα ερμηνεύσουν, και να μας ενημερώσουν, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι και αυτοί μέρος του δόλιου μηχανισμού εκμετάλλευσης, χειραγώγησης και παραπλάνησης του κόσμου, με μόνο στόχο την προσβολή της αξιοπιστίας του Χριστιανισμού. Για άλλη μια φορά ο Χριστός και οι Χριστιανοί κατασυκοφαντούνται, όχι από καινοφανή κινήματα αλλά από τις ίδιες παλιές, γνωστές οργανώσεις του αποκρυφισμού, της θεοσοφίας, του μασονισμού. Στην χώρα μας- δόξα τω Θεώ- υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται... Παρακολουθούν με προσοχή "τα σημεία των καιρών", τις ποικίλες ενέργειες τέτοιων οργανισμών, που γεννούν και διαδίδουν ως νόσο νεοεποχίτικα κινήματα. Ο μιμητισμός, η ψευτοκουλτούρα και η επίδειξη διανόησης βοηθούν πολύ στους σκοπούς αυτών που θέλουν να ελέγξουν και να υποτάξουν τα πάντα. Οι δε στόχοι και ό,τι θεωρούν εχθρικό πιστεύουμε ότι αξίζει από όλους να ερευνηθεί ποιοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι. Τι τους ενοχλεί και τι θέλουν επιτέλους να πετύχουν ελέγχοντας την σκέψη μας; Ας σκεφτόμαστε! Ένα τέτοιο κίνημα είναι και το Zeitgeist, και αυτό που σκοπεύει να κάνει το παρόν κείμενο είναι να δείξει ότι και αυτό, όπως και τόσα άλλα κινείται στους γνωστούς χώρους των αποκρυφιστικών ιδεών της θεοσοφίας-μασονισμού.
πηγη

7 σχόλια:

kotsos_gr είπε...

Συμφωνώ μαζί σου και έχω να προσθέσω και κάτι. Πιστεύω ότι απλά αποτελούν μέρος της όλης προσπάθειας αυτών που "ξεσκεπάζουν" λειτουργώντας ως βαλβίδα ασφαλείας. Αυτό που θέλω να πω είναι πως παρότι πολύς κόσμος "άνοιξε" τα μάτια του με αυτές τις ταινίες, καμιά αλλαγή δεν συντελέστηκε. Συν τις άλλης, ακολουθεί το μοτίβο όλων των άλλων κατευθυνώμενων θεαμάτων με αποκορύφωση το μίσος εναντίων της Χριστιανικής Θρησκείας, λες και δεν υπάρχουν άλλες, ποιο επιβλαβείς για το άνθρωπο, θρησκείες να ασχοληθούν.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι ηταν μεγαλο σοκ για εμενα και απαντω στον κυριο απο πανω, οταν πρωτο ειδα την πρωτη κατα σειρα ταινια τους.Θα διαφωνισω ομως στο οτι δεν εγινε τιποτα οπως λετε γιατι τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο για εμενα αλλαξαν παρα πολλα.Η δικη μου γνωμη ειναι οτι το κινημα αυτο θα μπορουσε να κανει πολυ μεγαλυτερο ντορο παγκοσμιος,αλλα εκανε ενα λαθος.Ξεκινησε με ενα πολυ ευαισθητο θεμα...το θεμα της θρησκειας στην πρωτη του παραγραφο κιολας..
Η αληθεια για το ιντερνετ ειναι η αντιστροφος αναλογη απο τα νεα του χωριου που μαθαινανε καποτε οι ανθρωποι μονο απο τους παπαδες της εκαστοτε εκκλησιας τους.Τωρα ποια οι καθημερινες πληροφοριες που δεχετε το ανθρωπινο μυαλο ειναι κατα μερικες εκατονταδες περισσοτερες καθημερινα.
Εκει Που θελω να καταληξω ειναι οτι πρεπει ολοι μας να διαβαζουμε και να ενημερωνωμαστε απο αυτον τον διαολο αλλα ο καθενας μας να βαζει και το δικο του φιλτρο σε ολα αυτα.(Sorry για τα ορθογραφικα...τοσα χρονια greeklish οσο νανε εκαναν το κακο τους).

Ανώνυμος είπε...

επιβλαβεις ειναι ολοες οι θρησκειες απ την στιγμη που τις ξεχωριζουμε κιολας.... βραστα

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε για τίποτα. Τα φίδια που πολεμούν το Χριστιανισμό υπάρχουν αιώνες τώρα. Όταν κάποιος πολεμάει με τόσο μίσος μια ιδέα, μια θρησκεία, ένα ιδανικό κλπ. το μόνο που καταφέρνει είναι να δηλώνει ότι ΦΟΒΑΤΑΙ! Όλοι οι σιονιστονασόνοι τρέμουν τον Χριστιανισμό. Ποτέ δεν ασχολήθηκαν με ισλαμιστές, βουδιστές και όλους τους υπόλοιπους ...ιστές. Το πρόβλημά τους παραμένει ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός.Τους καίει αφάνταστα! Και θα τους καίει και στο μέλλον

Διογένης είπε...

"Sorry για τα ορθογραφικα...τοσα χρονια greeklish οσο νανε εκαναν το κακο τους"

Αυτό, φίλε μου, ξαναπές το! Αν έχεις Facebook κλπ. θα σου πρότεινα να το γράψεις σε περίοπτη θέση! Πάντως, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά, ειλικρινή μου συγχαρητήρια γι' αυτήν τη μεταστροφή σου στον γραπτό λόγο. Και να είσαι σίγουρος ότι μόνον κερδισμένος θα βγεις από αυτήν την αλλαγή. Κι αυτό γιατί, απλούστατα, όταν γράφεις greeklish το μυαλό σου τείνει προς την αδρανοποίησή του. Αντιθέτως, άμα προσπαθείς να γράφεις σωστά ελληνικά, το γυμνάζεις. Κι επιπλέον, αν νομίζεις ότι έχεις να πεις κάτι, τώρα υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να το μάθουμε κι εμείς. Ως γνωστόν, η ανάγνωση των greeklish είναι εκνευριστικά κουραστική. Πολλοί, ιδίως όταν ένα σχόλιο ξεπερνάει τις δυο-τρεις σειρές, το προσπερνούν.

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Χριστιανισμός θα μπορούσε ποτέ να εκλείψει. οι πάντες έχουν στραφεί εναντίον του χωρίς ουσιαστικά να μπορέσουν να σβήσουν τη σπίθα. αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της ενάντιας προπαγάνδας που έχει υποστεί η μεγαλύτερη θρησκεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκατό χρόνων, εύκολα φτάνει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αληθινή πίστη με πραγματικό υπόβαθρο και αυτό γιατί τα τραύματα που φέρει είναι απλώς γρατζουνιές. αρκεί μόνο ένας αληθινός πιστός για να κάνει πολλούς αν όχι να πιστέψουν, τουλάχιστον να σκεφτούν. και αυτό συμβαίνει στις μέρες μας εφόσον οι άνθρωποι στρέφονται ολοένα και περισσότερο στον ένα και μοναδικό Θεό. τα χρόνια που έρχονται η πίστη θα γιγαντωθεί, είναι αναπόφευκτο γιατί είναι το μόνο αληθινό όπλο που είχαμε, έχουμε και θα έχουμε ποτέ. αλίμονο σε όσους μείνουν μακριά Του. η μέρα της κρίσης φαίνεται να πλησιάζει.

Ανώνυμος είπε...

δέιτε και αυτό έχει να πει πολλά http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/