Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε το video με τις απίστευτες καταγγελίες του Απ.Γκλέτσου


Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται το νοσοκομείο Λαμίας όπως και ο συνεργάτης του Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.
Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας...

στο LamiaReport είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τις έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως μας κατήγγειλε, ζήτησε τα κλειδιά της "Παραμυθοχώρας" από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα.
Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή.
Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ... όταν άκουσα τις καταγγελίες τρελλάθηκα...είπε μεταξύ άλλων στο LR

Δείτε το video

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σου φταίνε οι ναρκομανείς ρε σαχλαμάρα!

Ανώνυμος είπε...

ηρέμησε ρε φίλε. σου την έχουν πέσει ποτέ πρεζάκια να δεις τη γλύκα; ή είσαι από εκείνους που θεωρούν ότι όλα λύνονται με τη συζήτηση; δοκίμασε να βγάλεις άκρη με κάποιον που έχει "βαρέσει" και έλα να με βρεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι ναρκομανείς βλάπτουν τον εαυτό τους αλλά και την κοινωνία όταν στερέψει το μετρητό και προχωράνε στα επόμενα στάδια (κλοπή,εμπόριο ναρκωτικών κλπ).
Αλλά σε παιδότοπο ρε παιδιά;Έλεος.Φωνάξτε τους εκεί που παίζουν τα δικά σας παιδιά.
Ο άνθρωπος παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα,αντιμετωπίζει παληκαρίσια κάθε λογής αποβράσματα και του την λέτε κιόλας;
Δεν βλέπετε πως άνδρες που δεν διστάζουν να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους,την υγεία τους ψυχική και σωματική για το κοινό καλό, δεν υπάρχουν πιά;
Τελικά έχει χαθεί η δυνατότητα στοιχειώδους λογικής και διάκρισης ορθού από λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ο 1ος είμαι
10:33, πρεζάκι ευτυχώς δεν μου την έχει πέσει. Όμως έχω συζητήσει πολλές φορές με πρεζάκια. Για πες μας τώρα. Για ποιον λόγο στην πέφτει ένα πρεζάκι; Μήπως έχει όρεξη για φασαρία ή γουστάρει να γίνεται κλέφτης; Ο 10:47 έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

10:56


Ποιός του είπε ρε να μπλέξει στην μαστούρα ;

Σου φταίω εγώ αν εσύ γίνεις πισωγλέντης και δεν μπορείς να βρεις χαρά ;

Κοίτα ρε να δεις που << κάποτε θα μας πουν και μαλάκες >> ( Μηλιώκας )

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Και δίκιο να έχει, το χάνει από τον τρόπο του. Η μόνη πληροφορία που έδωσε στην μονταρισμένη συνέντευξη είναι ότι ο υπεύθυνος του χώρου ήταν δική του επιλογή. Όλη την άλλη ώρα έβριζε τους αλήτες. Αλήτες είναι τα ματ και οι ασφαλίτες.

Ανώνυμος είπε...

δεν τον δερνουν για ναρκωτηκα τον δερνουν για την σταση που κραταει σαν ανθρωπος και σαν δημαρχος...παλιο το κολπο....

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο πρωτος (10.7) την μαλακια του ,και τσιμπησατε σαν χανοι ολοι οι υπολοιποι.
Ο καυγας δεν γινεται για τα πρεζονια αλλα για τους εμπορους των ναρκωτικων,καταλαβατε? Γιαυτο τον λογο καλα κανει (και ας μην τον συμπαθω).Μακαρι και αλλοι δημαρχοι να ειχανε τα κοτσια του.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε 10.07 τι βλακας εισαι?η παραμυθοχωρα ειναι για παιδακια τι δουλεια εχουν εκει μεσα ναρκομανεις και εμποροι ναρκωτικων?μπραβο στον Γκλετσο!!!παλικαρι!!

Ανώνυμος είπε...

καλα κανει ο αποστολησ γιατι ειναι αρσενικοσ οχι σαν τον μπουχεσα τον καμινη ...και κατι μαγκεσ σαν τον πρωτο που εγραψε ασ περασει την πειραιωσ μετα τησ 5 το απογευμα η την σοφωκλεουσ η την σωκρατουσ μαζι με το παιδακι του και μετα να ερθει να μασ γραψει εκθεση ιδεων!

Διογένης είπε...

Επιτρέψτε μου κι εμένα να πω δυο λόγια επί του θέματος. Όποιος δεν τα καταλάβει, μπορεί να ψάξει και θα διαπιστώσει τι εννοώ και κατά πόσο ισχύουν.

Κατ' αρχάς, να ενημερώσω κάποιους ότι καθημερινά συναντούν και ίσως συνομιλούν με "ναρκομανείς". Οι εξαρτημένοι "ναρκομανείς", δηλαδή οι τοξικομανείς, δεν είναι ούτε για "κυνηγητό" ούτε για τιμωρία. Ήδη έχουν τιμωρηθεί από μόνοι τους με τον χειρότερο τρόπο. Την αγάπη και τη βοήθειά μας χρειάζονται αυτοί οι δυστυχείς. Οτιδήποτε άλλο τούς βλάπτει. Και, νομοτελειακά, αποδέκτες αυτής της "βλάβης" γινόμαστε κι εμείς.

Τα "ναρκωτικά" (αδόκιμος, συσκοτιστικός όρος για τις απαγορευμένες ψυχοτρόπες ουσίες, που συντηρείται σκοπίμως κι εκ του πονηρού) μπορεί να βλάπτουν λίγο ή πολύ, αλλά υπό ελεγχόμενες συνθήκες δεν σκοτώνουν. Αρκεί να αναφερθεί ότι στην Ελβετία εφαρμόζεται κρατικό πρόγραμμα απεξάρτησης ηρωινομανών με ηρωίνη. Η άγνοια, η παραπληροφόρηση, ο δόλος –στοιχεία που πηγάζουν από την απαγόρευση των ουσιών– και φυσικά οι ίδιες οι συνθήκες της απαγόρευσης μπορούν άνετα να οδηγήσουν σε σωματικά και διανοητικά δεσμά ή στον θάνατο.

Η πολιτική της απαγόρευσης και της καταστολής δεν αποτρέπει κανέναν από τα "ναρκωτικά". Αντιθέτως, μπορεί εμμέσως να κατευθύνει προς αυτά –ιδίως τα παιδιά και τους νέους–, με ενδεχόμενη κατάληξη στον θάνατο.
Επιπλέον, όσο αυστηροποιούνται τα μέτρα απαγόρευσης και οι ποινές για τα σχετικά αδικήματα, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αυξηθεί η κατανάλωση των απαγορευμένων ψυχοτρόπων ουσιών και δη των εξαρτησιογόνων. Αυτό είναι λογικό, αν πρωτίστως ληφθούν υπ’ όψιν οι οικονομικές παράμετροι του ζητήματος.
Το μόνο που μπορεί να καταφέρει η απαγόρευση είναι να στερήσει –προσωρινά– τις ψυχοτρόπες ουσίες από αυτούς που επέλεξαν να τις καταναλώνουν και, με πολύ χειρότερο τρόπο, από εκείνους που βρέθηκαν στο στάδιο να τις έχουν ανάγκη για να ζήσουν. Η οποιασδήποτε μορφής στέρηση, το πιθανότερο είναι να οδηγήσει στην κατάχρηση των ουσιών (ποσοτική και σε ρυθμό επανάληψης).

Η ανθρωπότητα επί χιλιετίες χρησιμοποιούσε ελεύθερα τις ψυχοτρόπες ουσίες. Και ό,τι και να της συνέβαινε εξαιτίας των ουσιών, η κατάσταση δεν θύμιζε ούτε στο ελάχιστο τη σημερινή τραγική. Για την εξυπηρέτηση ασύλληπτου μεγέθους οικονομικών και πολιτικών σκοπιμοτήτων εμφανίστηκαν οι αυτόκλητοι προστάτες της και επέβαλαν την –ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ– ενοχοποίηση και απαγόρευσή τους. Και από κει και πέρα, το όποιο πρόβλημα υπήρχε, μεταλλάχθηκε, προστέθηκαν νέα και όλα μαζί συνεχώς διογκώνονται.

Το εκ του πονηρού στημένο "πρόβλημα των ναρκωτικών" έχει τερατωδώς μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που αντιλαμβάνονται ή φαντάζονται οι πολλοί. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα των "ναρκωτικών" στρέφεται εναντίον του συνόλου των ανθρώπων (εξαιρουμένων των αριθμητικά και υπαρξιακά ελαχίστων) και δεν αφήνει ανέπαφη καμία πτυχή της κοινωνίας.

Αν υποθέσουμε ότι τα "ναρκωτικά" σκοτώνουν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου απαγορεύσει να αυτοκτονήσω.

Να είστε καλά και να προσέχετε.

Υ.Γ.
Επειδή το καταδικαστέο συμβάν έγινε σε δημόσιο χώρο και μάλιστα σε παιδότοπο!!!... (Αργά τη νύχτα;;; Αργά τη νύχτα δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο ο χώρος που συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό...)
Κατά την άποψή μου η "χρήση ναρκωτικών" πρέπει να απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου στους δημόσιους χώρους, τους χώρους συνάθροισης κοινού, τα εμπορικά καταστήματα κλπ. (και δεν εννοώ στις ερημιές της υπαίθρου ή σε εκτός λειτουργίας ιδιωτικό εμπορικό κέντρο). Όποιος θέλει, να κάνει ό,τι θέλει σπίτι του και κατ' εξαίρεση σε εξειδικευμένα "πολιτιστικά κέντρα" (όπως έλεγε και ο Γιαννόπουλος για τις μπουζουκλερί.)

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_8979.html

Ανώνυμος είπε...

ARKETA FRAGAKIA VGAZOUN OI YPEFTHINI? APO TA NARKOTIKA? ASTHNOMIA? DIKIGOROI? GIATRH? ISAGELIA? EXOUN APOVLAKOSI XILIADES PAIDIA? KAI SKOTONOUN ALLA TOSA? KATHE MERA? KAI TH KANH TO KRATOS KSERETE VAZY PERISOTERI PREZA MESA STHN ELLADA??? APO ENA MIKRO ERGOSTASIO STA [SKOPIA] ERXETE KAI APO TOURKIA??? KAI KANEIS THEN KANEI TOIPOTA KAI KSERETE GIATH?????? DIOTH TO KRATOS POULAI THN HROINI...? KAI DEN KINIGAI
KANENA ALLO EKTOS APO TON KATANALOTI? POU EINAI TA ANILIKA PAIDIA KAI OXH MONO???? TH NA KANEI O GLETSOS GIA THN PEZOUPOLH??????? 5 EYRO POULANE H ENXROMOI THN DOSH???? PANTOU STHN ATHINA??? KOLOMPATSI KANETE OTH DEN KSERETE MOUNOSKILA ASFALITES... OI MPASTOI POULANE THN HROINOI KSYPNATE OLOI KAMIA FORA...