Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο! Δεν υπάρχει αυτή η είδηση: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και στην …Unicef!


Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι ??

Τι δουλεια εχει ο Λαμπρος Κανελλοπουλος… αυρτος της ΓΣΕΕ και πρωην υφυπουργος και βουλευτης ΠΑΣΟΚΟΣ .. Προεδρος στη UNICEF ?

Καλη η Unicef δε λεω… θα ασχοληθω άλλη ....
μερα μαζι τους, αλλα ΓΙΑΤΙ εβαλαν προεδρα τον Κανελλοπουλο ? Εχει φοβερο βιογραφικο και ιδιαιτερες ευαισθησιες ?? Τι ταλεντο χρειαζεται να εχει ο Προδρος της UNICEF ?? Ποιοι ΧΟΡΗΓΟΥΝ τη UNICEF ? Σε ποια κλαμπς μετεχει?
Σε ποια φορα? Ποιους βλπεπει ??

Οταν ειδα την υπογραφη του φαρδεια πλατεια στον ισολογισμο… επαθε ενα πολιτισμικο σοκ.. τελικα το ΠΑΣΟΚ ειναι ΕΔΩ !

τετοια παλικαρια σαν τον Κανελλοπουλο αξιζουν μια θεση ΕΥΘΥΝΗΣ … μια αποκατασταση ρε παιδι μου..

ΠΠ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :Εξελέγη βουλευτής της Β΄Αθήνας στις εκλογές του 1993 και του 1996. Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Μετέχει στη Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :

Διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από 22.1.96 έως 25.9.96. Έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα (1967-74). Εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣO.Κ. από την ίδρυση του και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 1984. Γραμματέας της Π.Α.Σ.Κ.Ε. από το 1986. Μέλος της Επιτροπής επεξεργασίας του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑ.ΣO.Κ. (1993). Γραμματέας του Τομέα Συνδικαλιστικού του ΠΑ.ΣO.Κ. (από τις αρχές του 1994). Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣO.Κ. από το 1984. Διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Νοέμβριος 1983-86). Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γ.Σ.Ε.Ε. (1986-88). Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. (1989-93). Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (1990-93) και μέλος του προεδρείου της Oικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1990-92).



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η Unisef?Από πότε?

Ανώνυμος είπε...

Aυτό ήταν ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ!!!! Αυτό το ΑΡΧΙ-ΛΑΜΟΓΙΟ, αυτός ο κοινός απατέωνας του κοινού ποινικού δικαίου, ο ...κατσαβιδάκιας του ΟΤΕ που ήταν αρχηγός μιας κλαδικής του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και που ξαφνικά έγινε...αρχι-συνδικα-λήσταρχος και στη συνέχεια ...ξέρετε τώρα, βουλευτής, υφυπουργός και τα ρέστα, αυτός που έφαγε με δέκα μασέλες, όταν ο ΟΤΕ παραδινόταν στον Κόκκαλη και την Ιντρακόμ, έφτασε να γίνει ...πρόεδρος της...Unicef! Κί ύστερα σου λέει "οι κλέφτες πάνε φυλακή και οι απατεώνες δεν έχουν μέλλον"! Πιο μεγάλη παπαριά απο αυτή δεν υπάρχει! Οχι κύριοι, οι ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ γίνονται ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ, μ'εχρι πρόεδροι διεθνών οργανισμών γίνονται! Κι ας μη ξέρουν ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ! Αρκεί να εξακολουθούν να είναι αυτό που ήταν πάντα! ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Μπράβο μας Ελληνες! Να τον...χαιρόμαστε! Να τον χαίρεσαι τον γόνο σου πατρίδα μου! Έλεγα κι εγώ, πού να εξαφανίστηκε άραγε αυτό το ...λαμόγιο! Πού να χάθηκε άραγε! Αμ δε χάθηκε κακομοίρη μου!!! Εσύ θα χαθείς σε λίγο, έτσι που δε βάζεις μπουκιά στο στόμα σου γιατί δεν έχεις φράγκο μέσ' τη τσέπη επειδή ήσουν όλα αυτά τα χρόνια τίμιος και βλάξ! Πάρτα λοιπόν να μη στα χρωστάω!