Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσωπο της χρονιάς αναδείχτηκε ο Ερντογάν από το περιοδικό Time


Πρόσωπο της χρονιάς αναδείχτηκε ο Ερντογάν από το περιοδικό Time«Είναι υπέρμαχος της Ισλαμικής δημοκρατίας. Απογείωσε την Τουρκία στη δεύτερη θέση της λίστας των πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενων οικονομιών. Παρ’ όλο που δεν είναι Άραβας, είναι ο πλέον λαοφιλής ηγέτης του αραβικού κόσμου… Οι διπλωματικές του επισκέψεις ξεσηκώνουν πλήθη ενθουσιωδών θαυμαστών που θα ζήλευε ακόμη και ο διασημότερος ροκ σταρ». Με αυτό το σύντομο… βιογραφικό, το περιοδικό Time παρουσιάζει το πρόσωπο της χρονιάς 2011: τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ωστόσο, η προσωπικότητα του Τούρκου Πρωθυπουργού διχάζει. Ενώ στη δημοσκόπηση του περιοδικού βγήκε μακράν μπροστά σε ψήφους στο ερώτημα «ποιο είναι το πρόσωπο που επηρέασε περισσότερο τον κόσμο το 2011;», ο Ερντογάν πήρε και τις περισσότερες αρνητικές «ψήφους». Περισσότεροι από 180.000 έχουν έντονα αρνητική εικόνα για τις πολιτικές που ακολουθεί ο Τούρκος Πρωθυπουργός, κυρίως όσον αφορά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

ΠΗΓΗ: 24h NewsRoom

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα ευλογει τα γενια του! Ετσι, απλά και ωμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑ.ΛΑ.ΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οταν βλεπετε τετια πραγματα παρ οτι ηταν πισω στουσ ψηφους, παει να συναντησει τον Αλλαχ ο ανθρωπος! Τι να κανωμε ετσι ειναι το συστημα, σε χρισημοποιει και μετα !!!!!
Αυτα βλεπει κι ο Βεν Ιζελ και θα την κανει το Γεναρη!