Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ – Television Turn-Off


ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ – Television Turn-OffΤης ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΛΥΓΕΡΟΥ: Επειδή κατέχουν τα μήντια έχουν τέτοια δύναμη και είναι οι μόνοι τους οποίους δεν πολεμάμε!!! Τους αφήνουμε να μας μολύνουν το μυαλό, κι ενώ έχουμε το πάνω χέρι, από εμάς ζούνε/διατηρούνται. Υπάρχουν λόγω των τηλεθεάσεων, ζούνε από τα νούμερα που εμείς τους δίνουμε, για να μας δίνουν σαν πληροφοφία ό,τι θέλουν αυτοί!


Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ΤΕΛΕΙΩΣ.

Μπορούμε να τους τσακίσουμε, αναίμακτα και νομιμότατα!!!!

Δεν περίμενα ότι σήμερα υπάρχει κόσμος που τους βλέπει, πόσο μάλλον κόσμος που τους πιστεύει. Κι όμως φίλε μου.. Σήμερα στην εξόρμηση στα λεωφορεία μάς έκαναν ντου οι πολίτες!!!!!! Τι φώναζαν; “Δεν πληρώνετε εσείς οι τσαμπατζήδες και θα την πληρώσουμε εμείς”!!!!!!! Μου φάνηκε απίστευτο. Πέρασαν τα μήντια μία οφθαλμοφανέστατη αναλήθεια και έγινε πιστευτή!!

Πραγματικά η μερίδα που βάλλεται περισσότερο (ο μεροκαματιάρης) τους πιστεύει και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γι’ αυτό. Πρέπει να πολεμήσουμε τα μήντια. Αν διαλύσουμε αυτούς (που μπορούμε, έχουμε όλη τη δύναμη) θα νικήσουμε ταυτόχρονα και τους άλλους.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

4 σχόλια:

Greekfox είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=87OhaIMFxYs ΜΑΣΟΚΑΝΑΛΑ.

Greekfox είπε...

Eλληνικά κανάλια ή ευρωπαϊκά κανάλια όπως θές πες τα ένα είναι μονό σίγουρο μισούν τους έλληνες……κομπάρσοι που ήρθαν με ελληνικές ταυτότητες,να φέρουν εις περάς την αποστολή τους για το τέλος της πατρίδας μας…..Κάθε ένας από αυτούς έχει ένα συγκεκριμένο στόχο,κάθε ένας από αυτούς ξέρει ακριβώς τι πρέπει να πει στον ελληνικό λαό ώστε να πετύχει τα σχεδία του αφεντικού,του και όχι αυτά που πρέπει όπως θα έκανε ένας πατριώτης…αλλά θα μου πεις σιγά μην έβαζαν τα νεφελιμ και η μασονία έναν πατριώτη θα τους το έκλεινε το μαγαζί, πάντα επιλέγουν τα χαζά τα πουλημένα ανθρωπάκια,που δεν έχουν στο αίμα τους τίποτα το πατριωτικό,παρά ένα κενό που μπορεί να κάνει οτιδήποτε,αρκεί αυτό να είναι (χρήμα ακριβό αυτοκίνητο ακριβό σπίτι) χαϊβάνια της σόου μπιζ,που τα βλέπεις και τα λυπάσαι, ελληνικά κανάλια που ψάχνουν το στραβό και το κακό του λαού,για να το δείξουν και όχι φυσικά τα εγκλήματα των πολιτικών,που παραβιάζουν κατά συρροή το σύνταγμα και τους νόμους του……Προς όλους εσάς του σπουδαγμένους και τους καλοντυμένους,και της καλοβαμμένες και τους σκηνοθετάδες που είστε στα κοντρόλ, και διαβάζετε τα μασονικά κείμενα που σας δίνουν τα αφεντικά σας,ώστε να φέρετε διχόνοια στον ελληνικό λαό ένα σας λέω…..ο καιρός έχει γυρίσματα και οι φάτσες σας είναι όπως η ιστορία δεν την ξεχνά κανένας,εγώ προσωπικά σας έχω σιχαθεί μέχρι αηδίας,(μασοκαναλα προδότες σιχαμάρες της ελληνικής σκηνής) που θα καεί με εσάς μέσα……..στα έσχατα χρόνια που έχετε βάλει την Ελλάδα θα είστε μέτοχοι της καταστροφής,και το όνομα σας θα το θυμούνται όλοι οι έλληνες που στο ψηφιακό κόσμο πουλήσατε την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

αν προλαβουν να την πουλησουν......
γιατι θα τους εχει "καθαρισει"ολους ο λαος
σιμα ειναι η ωρα........

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω αρχισει ηδη και το διαδιδω να κλεισουν τις τηλεορασεις.η καλυτερη δυσφημιση ειναι το στομα