Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα οι S-300PMU1 με επαναπιστοποιημένα βλήματα στην Κρήτη


Πλήρως επιχειρησιακά ήταν και παραμένουν τα αντιαεροπορικά σύστηματα μεγάλου βεληνεκούς S-300PMU1 της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΜΚΒ) καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία ολοκληρώθηκε η επαναπιστοποίηση των βλημάτων 48Ν6Ε του....
συστήματος από Ρώσους τεχνικούς που παρέμειναν στην 126 Σμηναρχία Μάχης για αρκετούς μήνες. Υπενθυμίζεται πως σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό, ο τότε επικεφαλής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας και νυν Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, δήλωνε κατηγορηματικά και απερίφραστα:

«Αυτή τη στιγμή στην 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο Κρήτης είναι απολύτως έτοιμη μία Μοίρα S-300. Απολύτως έτοιμη και ενταγμένη στα εθνικά σχέδια». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει δρομολογηθεί και η περίφημη πρώτη βολή αποδοχής του συστήματος στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

strategyreports

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ S-300 ΒΕΒΑΙΑ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ, ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ! ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΚΡΗΤΗ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ 'ΘΕΣΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΥΓΟ(ΤΟΥΡΚΟΙ=ΕΒΡΑΙΟΙ=ΕΧΘΡΟΙ). ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ. ( ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩΛΟΕΛΙΤ ΣΑΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΔ Κ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ .ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΩΡΙΑ ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΤΙΑ=ΘΑΝΑΤΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ).