Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΑΡΞ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ROTHCHILD??


ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ
Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. Ο ΜΑΡΞ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ FRANCES RIGHT ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΝΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΝΟ. ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ(ΕΛΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ). ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ....
ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΞΑΝΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 90%,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ;; ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ;; Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ RIGHT,ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

25 σχόλια:

CenotapheR είπε...

Follow the money για να δεις την άλλη πλευρά της αλήθειας!

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Ακριβώς..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά. Γράψτε όμως περισσότερα γιά τό θέμα , φίλοι τής Αντινέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

το έχετε χάσει εδώ μέσα, καιρό τώρα

Ανώνυμος είπε...

το άρθρο το έγραψε ο μπουμπούκος,θυμίζει δηλώσεις του κολοτούμπα που πλασάρει αντικομμουνισμό για να στηρίξει ιδιωτικοποιήσεις-ξεπούλημα

ουστ λαμόγια ,το πρόσωπο του αντι-νέα ολοένα φανερώνεται τον τελευταίο καιρό πιο έντονα

Ανώνυμος είπε...

ρε πατε καλα...???πετατε οτι να ναι...τουλαχιστον δειξτε ενα στοιχειο.ενα πιστοποιητικο γεννησεως...κατι...απλα πυροτεχνηματα...ενταξει λοιπον και ο Χιτλερ ειναι απογονος του Χριστου λεω.θα με πιστεψετε?

Ανώνυμος είπε...

γραψτε κατι παραπανω μωρε ποιος να τα πιστεψει αυτα εδω? ακου εκει ξαδερφια ο μαρξ με τον ροθτσιλντ..οτι ναναι
οπως ειπε και ο απο πανω το εχετε χασει εδω καιρο εδω μεσα

Ανώνυμος είπε...

Ότι νάναι, όμως εσείς δεν καταλάβατε από που βγήκε ο κομμουνισμός, καπιταλισμός κλπ. Μία λέξη και αρχίζει από "εβρ" και τελειώνει σε "αίοι"...
Όλα τα άλλα που λέτε είναι ότι νάναι...

Ξυπνήστε, και μην ακολουθείτε ιδεολογίες που θα μας καταστρέψουν, είτε "αριστερές" είτε "δεξιές"..

Εμείς οι Έλληνες δεν τα χρειαζόμαστε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Άντε επιτέλους κάποιοι παίρνουν πόδι από εδώ μέσα. Η αντινέα τάξη δεν είναι για τα δόντια σας...θέλετε αλλα 10 χρόνια για να συνέρθετε εσείς από το υπνοτικό που σας ρίχνουν. Πάτε να διαβάσετε καμμία φτιαχτή θεωρία πάλι σαν πολλές που κυκλοφορούν για να ξεγελούν κόσμο και ''διανοούμενους'' που θα φέρουν το κακό που έλεγε ο Πατέρας Παϊσιος. Βρε πάρτε χαμπάρι, πολιτισμός και ακμή υπάρχει μόνο με ελληνισμό και ορθοδοξία!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η μαλακεία αρχίζει να πηγαίνει σύννεφο εδώ μέσα, επειδή ο κάθε ψυχοαρρωστιάρης ή πληρωμένος φασιστομαλάκας βρίσκει βήμα για να "κοινωνικοποιήσει" την πιο απίστευτη ηλιθιότητα, επειδή πριν λίγο διάβασα πάλι εδώ μέσα, ότι ο Βενιζέλος λέει, είναι ανυπότακτος και για αυτό τον πολεμάνε λέει, τα συμφέροντα (έλα μυνί στον τόπο σου...), λέω να αρχίσω να την κάνω σιγά σιγά για άλλα μπλογκς και να αφήσω εσάς μόνους σας στον αγώνα ενάντια στους εβραίους, στους μωαμεθανούς, στους ιλλουμινάτι, στους εξωγήινους που θέλουν να καταλάβουν τη γή μας και δε συμμαζεύεται. Καλό βόλι νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πάρτε χαμπάρι, πολιτισμός και ακμή υπάρχει μόνο με ελληνισμό και ορθοδοξία! Στο ορθοδοξία γέλασα, πως φαίνεται ο ανιστόρητος!

Ανώνυμος είπε...

Ας πουμε τοτε και για την καταγωγη του Αδολφου Χιτλερ : http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/216-2010-10-17-08-47-29.html
και για τους χρηματοδοτες του : http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/148-2010-09-14-00-34-46.html
(και ας δουμε και τα αποτελεσματα του Β'Π.Π που ξεκινησε ο Χιτλερ ,οπως τη δημιουργια του Εβραικου κρατους !!!!),
και μετα ας δουμε σε ποια χωρα εδρευουν οι moodys ,fitch ,s&p's ,που βουλιαζουν μια-μια ΟΛΕΣ τις χωρες του ευρω ,και τι καταγωγη εχουν οι διευθυντες τους.
Αντε γιατι μας τα πρηξατε οι φασιστες εδω μεσα. Αντι να το δειτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και πατριωτικα, κοιτατε να επιτεθειτε στην αριστερα , η οποια παρολα τα λαθη της ΔΕΝ ευθυνεται για την καταντια μας , γιατι ΔΕΝ κυβερνησε ποτε !!!
Δειτε και για το 1940 τη σταση της , (της χειμαζωμενης απο το φασιτικο Μεταξικο καθεστως), αριστερας !!!
http://arcadians.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=595:--40q&catid=89

Υ.Γ :επιλεγω σκοπιμως blogs μη αριστερα στις αναδημοσιευσεις.

Ανώνυμος είπε...

Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις;΄χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν το εχει πει η ξερολα η Λιανα ειναι μαλακια

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΝΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80 ΤΙ ΗΤΑΝ;; ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΚ ΜΗΜΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;; ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ(ΚΚΕ ΤΟ ΕΛΕΓΕ), ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΩΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ LIGHT ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ-ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΟΣ=0 ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 10% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΦΟΡΩΝ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ.
ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΣΤ. ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ,ΠΕΙΤΕ ΤΟ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΞΟΥΝ ΤΡΑΣΤ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ.

Διογένης είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι στο σχόλιο 17 Δεκεμβρίου 2011 2:19 μ.μ., για τους χρηματοδότες και συνεργάτες τού Χίτλερ. Μπας κι αρχίσουν να ξυπνάνε κάποιοι.

Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο, λέει... Όσο πιο βρομερά είναι, τόσο περισσότερο τρίψιμο χρειάζεται...

http://www.jewsagainstzionism.com/antisemitism/nazisupport.cfm

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΡΕΕΕΚΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ,ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΑΠΑΛΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΓΕ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΡΑΒΒΙΝΟΙ&ΣΙΑ(ΜΕ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ). ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΒΑΙΑ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχαίος Ελληνας φιλόσοφος Ηράκλειτος ήταν εβραίος κι αυτός και μασώνος;Ηταν και κολλητός του Ρότσιλντ;Ο Αρχίλοχος;Λαμόγιο κι αυτός;Οποιος δεν έχει επιχειρήματα φαντάζεται διάφορα...Ρίξτε τα όλα στις συνομωσίες και καθίστε σπίτι μετά να κλαίτε τη μοίρα σας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάρξ σαν συγγραφέας δανείστηκε όλα του τα συνθήματα.Ήταν ο Ζαν Πωλ Μαρά που έγραψε τισ φράσεις:Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα-Το προλεταριάτο δεν έχει τίποτε να χάσει παρά τις αλυσίδες του.Πήρε το σύνθημα η θρησκεία είναι το όποιο του λαού από από τον Εβραίο συγγραφέα Χάιντριχ Χάινε.Ο Κάρλ Σάππερ έγραψε το Εργάτες όλου του κόσμου ενωθείτε.Δεν ήταν ούτε η Δικτατορία του προλεταριάτου μια από τις ιδέες του Μάρξ-ο συγγραφέας του ήταν ο Λουί Μπλανκί.
Στα 1841 ο Εβραίος Ιλλουμινάτι(Ιλλουμινάτι και Ιησουήτες είναι το ίδιο) Κλίντον Ρούσβελτ εξέδωσε το βιβλίο του η επιστίμη της διακυβέρνησης θεμελιωμένη στο φυσικό νόμο όπου βάσιζε τις διδασκαλίες του στα διδάγματα του Βάισχαουπτ.Έξι χρόνια αργότερα ο Μάρξ χρησιμοποίησε τις αρχές του Ρούσβελτ για να γράψει το Κομμουνιστικό του Μανιφέστο..Στο έργο της εξαπάτησης προπαγάνδισε τα παρακάτω σχέδια των Ιλλουμινάτι:Την κατάργηση της ιδιοκτησίας,της οικογένειας,του εθνικισμού,του πατριωτισμού,το δικαίωμα της κληρονομιάς,την θρησκεία και όλα τα ήθη.Ο Μάρξ και ο Ένγκελς ανέφεραν έμμεσα πως πρέπει να επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση για το καλό των εργατών.Ο Μάρξ ήταν Μασόνος 33 βαθμού δηλ.Εωσφοριστής ..Μασόνος(Εωσφοριστής) ήταν και ο Ένγκελς ο Στάλιν ο Τρότσκι Λένιν Grand Orient Lodge..
Από το πολύ καλό βιβλίο!!
UNDER THE SIGN OF THE SCORPION:
Τhe Rise and Fall of the Soviet Empire by Juri Lina
http://www.gnosticliberationfront.com/books_and_extensive_articles.htm

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΓΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ; ΑΝΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό μόνο για Έλληνες http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ WIKIPEDIA ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ;;
Nathan Mayer Rothschild - Wikipedia, the free encyclopedia
en.wikipedia... - Προσωρινά αποθηκευμένη - Μετάφραση αυτής της σελίδας


1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx. Their children were: Charlotte Rothschild (1807–1859) married 1826 Anselm von Rothschild ...

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ SITE;;
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.com/2011/02/nathan-mayer-rothschild-1777-1836-man.html?zx=c1ba6774dc6b746a

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είμαστε αμόρφωτοι. Μαρξ, Σταλιν, Λένιν... όλοι τους ήταν Σιωνιστές.

Κάποιους δεν τους αρέσει η πληροφορία και κατηγορούν το αντι-ντπ ως φιλο-αδωνικό. ΕΛΕΟΣ.

Ψάξτε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας σώσει. Αλλά αν νομίζετε ότι αυτά τα ξέρετε σωστά όπως τα ξέρετε και δεν θέλετε να ακούσετε τα άλλα, τότε είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι των επιλογών σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ''ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ'' ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΧ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΛΙΤ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ-ΔΕΞΙΕΣ Κ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΤΣΑ ΧΑΤ Κ ΔΕΞΙΑ ΛΟΝΔΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΣ ΕΛΕΟΣ! ΡΟΤΣΙΛΔ Κ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ. ΟΛΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟ ΡΟΤΣΙΛΔ- ΔΑΒΙΔ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΚΙΝΑ? ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ε? ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΟΡΣΑΣΗΦ(ΜΩΗΣΗΣ) ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΣΦΑΞΑΝ ΤΟ 40(ΧΙΤΛΕΡ) ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΚ(ΣΤΑΛΙΝ). ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Κ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ( ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ) ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΠΑΛΙ(144000).