Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Paul Wright στους Financial Times: "Χρυσωρυχείο η Ελλάδα σε Μακεδονία και Θράκη"


Συνέντευξη έδωσε στους Financial Times έδωσε o Paul Wright, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καναδικής εταιρίας "Eldorado Gold" που έχει πάρει άδεια από το Ελληνικό κράτος για την εξόρυξη χρυσού στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Η....
παραγωγή εκτιμάται σε 350 χιλιάδες ουγγιές ετησίως από το 2015 όμως που εκτιμάται ότι θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία. Η ίδια εταιρία περιμένει άδεια για να λειτουργήσει ένα άλλο ορυχείο χρυσού στο Πέραμα της Θράκης με δυνατότητα παραγωγής 150 χιλιάδες ουγγιές ετησίως, αναφέρουν οι Financial Times.

"Η ύπαρξη χρυσού στις συγκεκριμένες περιοχές και η επένδυση της Eldorado θα δώσουν οικονομική ανάσα στη χώρα μας και θα "σπάσουν" τον αρνητικό κύκλο λιτότητας ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας" τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold, Paul Wright.

geopoliticsdailynews

2 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Η Γερμανία χρεώνεται τον ιμπεριαλισμό και το μίσος των Ευρωπαίων, αλλά στην πραγματικότητα η Γερμανία λειτουργεί για λογαριασμό τρίτων.

Λειτουργεί για λογαριασμό των "αφεντικών" της Μέρκελ.
Αναζητώντας αυτά τα "αφεντικά", εύκολα περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Εκεί όπου βρίσκεται η FED του Εβραίου Μπενράνκε ή η Goldman Sachs του Εβραίου Μπλάκφεϊν.

Αυτοί οι Εβραίοι είναι οι εμπνευστές του ιμπεριαλισμού της Νέας Τάξης και απλά οι κυβερνήσεις των χωρών είναι οι "υπάλληλοι", που εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς τους.

Υπάρχει μια εβραϊκή παγκόσμια "υπερκυβέρνηση" και δωσίλογοι λακέδες της, οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες των χωρών που παίζουν στην "παράσταση".
Κάποιος πρέπει να παραστήσει τον ιμπεριαλιστή και αυτόν τον ρόλο για την Ευρώπη τον έχουν δώσει στη Γερμανία.

Η Γερμανία των χαφιέδων της κυβέρνησης Μέρκελ.

Αυτή η Γερμανία ασκεί τον εσωτερικό ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό υποτίθεται μαζί με τη Γαλλία.

Ποια Γαλλία όμως είναι αυτή, που αποτελεί το ένα σκέλος του περίφημου Γαλλογερμανικού άξονα; Η Γαλλία με το καθεστώς Σαρκοζί;

Η Γαλλία με πρόεδρο τον Εβραίο Σαρκοζί;

Η Γαλλία με Υπουργό Εξωτερικών τον Εβραίο Κουσνέρ;

----------------------------
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Θανάσης Ταλαγάνης είπε...

στην βραζιλια μπορεισ να παρεισ αδεια για ορυχειο να βγαζεισ οτι θελεισ -διαμαντια μεταλευματα ισωσ και πετρελαιο...οτι βρισκεισ ομωσ σε χρυσο πρεπει να το δινεισ στο κρατοσ τυχον παρακρατησει χρυσου απο το ορυχειο σου τυμωρειτε με θανατικη ποινη....και δω μασ λενε οτι θα μασ κανουν τη χαρη να μασ παιρνουν το χρυσο αλλα θα μασ δωσουν "θεσεισ εργασιασ " ιλοτεσ το δικο σου χρυσο...