Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Mόσιαλος: Κυβέρνηση Παπαδήμου τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο


Mόσιαλος: Κυβέρνηση Παπαδήμου τουλάχιστον μέχρι και τον ΣεπτέμβριοΤη συνέχιση του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου, τουλάχιστον, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2012, ζητά ο πρώην υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Real News.



«Χρειάζεται μια ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού» δηλώνει ο κ. Μόσιαλος, τονίζοντας ότι «η πολιτική στην Ελλάδα για πολλά χρόνια είναι το πιο κλειστό επάγγελμα. Είναι καιρός να ανοίξει κια αυτό»

Στη συνέντευξή του, παράλληλα θεωρεί αναγκαία την επίτευξη συμφωνίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για κυβερνητική συνεργασία και μετά τις εκλογές. Ο κ. Μόσιαλος ζήτησε, τα δύο μεγάλα κόμματα να συμφωνήσουν σε ένα μινιμουμ ενεργειών και δράσεων και για μετά τις εκλογές και να προχωρήσουν απο κοινού στην υλοποίηση των δεσμεύσεων.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να υπερβεί την ιδεολογία του κρατισμού, τον εναγκαλισμό του με τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευνοϊκά για την επιχειρηματικότητα» είπε, σημειώνοντας ότι «για πολλούς καταγράφηκε ως κόμμα που εκπροσωπεί τον δημόσιο τομέα, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η υπέρβαση αυτών των αδυναμιών πρέπει σήμερα να αποτελεί το κύριο μέλημά μας και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η πολιτική και ιδεολογική μας συζήτηση».

Για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, ο κ. Μόσιαλος δηλώνει ότι ο «καλό είναι να περιμένουμε να εκφραστεί» ο Γιώργος Παπανδρέου. «Οι όποιες αλλαγές πρέπει να είναι τέτοιες που να συμβάλλουν στη μεταρρύθμιση του κοινωνικού και παραγωγικού μας μοντέλου» καταλήγει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΕΙΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ
ΟΥΔΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.