Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Νάνα Μούσχουρη: Η τραγουδίστρια της HTTAΣ – Ουστ!


Νάνα Μούσχουρη: Η τραγουδίστρια της HTTAΣ – Ουστ!
Αν η Σοφία Βέμπο, ήταν η τραγουδίστρια της νίκης, σε δύσκολες μέρες, η Νάνα Μούσχουρη είναι η «τραγουδίστρια της ήττας» πια!
Η κ. Μούσχουρη,στις πιο δύσκολες ώρες , έκανε δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, που δεν...
θάκανε ούτε η Μέρκελ, της οποίας μάλιστα δηλώνει και … θαυμάστρια των έργων της.
Τι έπαθε η Μούσχουρη, που έκανε καριέρα με τα «παιδιά του Πειραιά». ( Λέγοντας το βέβαια, χειρότερα από τη Μελίνα) . Μέχρι και ευρωβουλευτής έγινε…
Η Μούσχουρη εμφανίζεται
«οργισμένη για την κατάσταση στην Ελλάδα» εμφανίζεται , σε συνέντευξή της στηWelt Online:
Μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο απ΄ ότι η Ευρώπη την Ελλάδα»
«Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και το θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα»
«Με τη στάση της Merkel συμφωνώ απόλυτα»
«Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους»
«Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε., ζούσαμε σε ένα ψέμα. Σε μια ψεύτικη ευημερία»
«Κατανοώ με τη στάση των γερμανικών ΜΜΕ απέναντι στην Ελλάδα» (η ερώτηση σφορούσε στο δημοσίευμα του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου)
Και εμείς αλλάξαμε γνώμη για τη Μερκούρη, που τόσες συναυλίες της κάναμε στα Ηρώδεια . Αξίζει να το πούμε, αυτό που σκεφτόμαστε! Ουστ!
ΠΗΓΗ: pamelouketo

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ήμασταν περήφανοι που η Κα Μούσχουρη ήταν Ελληνίδα... Σήμερα, (στα δύσκολα) ντρεπόμαστε για τον ίδιο λόγο.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Κα ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ...
ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΗ ΓΊ'ΑΥΤΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ !
Ε ΡΕ Μ...ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Θα ξαναπώ αυτό πυ έλεγε ένας Αρχηγός (όπλου), """δεν φοβάμαι τον τούρκο, τον γενίτσαρο φοβάμαι'''.

Ανώνυμος είπε...

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.Δεν έμαθε ότι αυτά τα χρέη δεν δημιουργήθηκαν από τον λαό ούτε διατέθηκαν για τον λαό.Κι αν θέλει να υποκλίνεται στην Μέρκελ να μάθει και να διαβάζει την αληθινή ιστορία της μανδάμ που δεν την ήξερε ούτε η μάννα της και να δεί πώς έφτασε εκεί που έφτασε να ρίξει μια ματιά στο google "η Μέρκελ κόρη του Χίτλερ"να δεί πόσα απίδια παίρνει ο σάκος και ποιάν θαυμάζει.
Ομοιος τον όμοιο,νυν και αεί

ΠΥΘΙΑ είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑ'Ι'ΜΕΡ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΑΜΟΛΙΝΕΝΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΚ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΠΗΓΑΙΝΕ CERN NA ΔΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ! Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

να τους χαιρομαστε τους προοδευτικους και αριστερους καλλιτεχνες!!!
ολους αυτους που τους ταιζε επι χρονια το υπουργρειο πολιτισμου.
ευγε κυρια Μουσχουρη, ....τετοια βοδια ημασταν και σε λατρευαμε για 10ετιες!!!!!
πισσα και πουπουλα τωρα πια
ο λυκος πεταξε την προβια!!!!

Ανώνυμος είπε...

εμ βεβαια,τι περιμενες ;;; οτι θα παραταγε τους τιτλους της και την αριστοκρατια για τους ψωρο-ελληνες....λες και δεν ηξερε τα προβληματα μας ολα τα χρονια (ασε που ηταν κι ευρωβουλευτης,τρομαρα μας...) οσο τσεπωνε τα μισθα, τις βουλευτικες της αποζημιωσεις τσιμουδια για την ταμπακερα και βγηκε τωρα να μας την πει !!!!...λες και φταιει ο ελληνικος λαος για τα σημερινα οικονομικα προβληματα....περσι δεν ηταν που μας κατηγορουσαν οι κωλο-ευρωπαιοι οτι ειμαστε τεμπεληδες,καλοπερασακιδες,λαμογια κλπ,κλπ και γι'αυτο επρεπε να μπουμε στο ΔΝΤ για να στροσουμε στην "πιατσα",τωρα ξαφνικα τι εγινε ;;; εγιναν και οι Ιρλανδοι,οι Πορτογαλοι,οι Ιταλοι,οι Ισπανοι ,οι Αμερικανοι κλπ,κλπ τεμπελιδες και ανεπροκοποι ;;;; και η κα Μουσχουρη τι εχει να πει γι'αυτο ;;;; ας μας πληρωσουνε οι κωλο-γερμαναραδες και οι αλλοι κωλο-ευρωπαιοι αυτα που μας χρωστανε (πολ.αποζημιωσεις Β'παγκ.πολεμου,ελγινια μαρμαρα κλπ)και μετα το ξανασυζηταμε....δηλαδη και κεραταδες και δαρμενοι !!!!! αλλα αυτα την κα Μουσχουρη δεν την αποσχολουν βεβαια,διοτι δεν θελει να απογοητευσει την ευρωπαϊκη "αριστοκρατια"....ομως αφου εκανε τις επιλογες της ,καλου κακου ας μην ξαναπατησει στην ΕΛΛΑΔΑ μας ,διοτι το γιαουρτωμα και οι κλωτσιες θα πανε συννεφο.....ας μας αφησει στην ησυχια μας λοιπον....να ξερει ομως οτι τουτος ο λαος μετα απο καταστροφες και περιπετειες ανα τους αιωνες, παντα εβρισκε την δυναμη και το κουραγιο να ξαναρχισει να φτιαχνει πανω στις σταχτες...η ιστορια το δειχνει και ολοι αυτοι οι ανιστοριτοι ανθελληνες ας το θυμουνται...γιατι αυτη τη φορα οι γερμανοτσολιαδες θα εκτελουνται ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.....ολοι οσοι εβλαψαν αυτον τον ιερο τοπο ας μην το ξεχασουν,γιατι ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Η εν λόγω Κυρία αν δεν το γνωρίζεται έχει τιμηθεί με έναν τίτλο από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ο τίτλος αυτός, τον οποίο σημειωτέων τον φέρει και η κυρία Βαρδινογιάννη Μαριάνα,είναι της "Πρέσβυρας Καλής Θελήσεως". Ο τίτλος αυτός δεν απονέμεται τυχαία.Απονέμεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν προσφέρει πολλά,όχι στην πατρίδα τους, αλλά στην λέσχη!! Τώρα μην σας ξενίζει τι λέει η παραπάνω ανθελληνίδα σιωνίστρια.Γιατί σιωνιστές δεν είναι οι εβραίοι το Θρήσκευμα,αλλά οι νεόκοποι ασπαζόμενοι το ταλμούδ.

ANAΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

ΤΕΡΜΑ Η ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ!
ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Mousxouri po*tana kologria evraia psofa g*miola..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τυχαίες οι επιλογές κάποιου. Η Μούσχ ουρη διάλεξε να ζει στο εξωτερικό. Βεβαίως και δε νιώθει και πολύ ελληνίδα, έχει αποκτήσει άλλη νοοτροπία στο βορρά, τη νοοτροπία του έντιμου! Σαν τους Γερμανούς εντιμότατους φίλους μας που διέφθηραν, έκλεψαν και σκότωσαν τους πάντες για να βασιλεύουν αυτοί! Εδώ και η κουτσή Μαρία κατάλαβε τι κλεφταράδες και άρρωστους έχουμε από πάνω μας και η Μούσχουρη κατανοεί τη στάση των γερμανών έναντι υμών!

Γιατί την ψηφίσαμε; Για το ταλέντο της; Πρέπει κάποτε να εκτιμούμε τον εαυτό μας περισσότερο και να στηριζόμαστε σ' αυτόν και μόνο. Επιβάλλεται να αλλάξουμε κριτήρια. Η κυρία αυτή καλά θα κάνει να μην ασχολείται με την Ελλάδα γιατί δεν ανήκει εδώ! Το απέδιξε. Κρίμα

A.K είπε...

Ανώνυμε που έκανες σχόλιο στο 11,29 μ.μ στις 13/12. Η ηλίθια αυτή που όλοι ξαφνικά ασχολούμαστε μαζί της μόνο αριστερή δεν είναι . Πριν πεις ή γράψεις κάτι καλό είναι να είσαι ενήμερος πάνω σ`αυτό . Δεξιά κάργα είναι η κιουρία και φιλοβασιλική .Κολλητή με τον Κοκό . Μη λες άρες μάρες κουκουνάρες , αδερφέ .Εκτίθεσαι . Οχι οτι οι αριστεροί είναι πιο πατριώτες ή η δεξιοί .ΟΛΟΙ είμαστε πατριώτες . Πλην των πολιτικών . Ομως να λες και τν Μούσχουρη αριστερή είναι σαν να λες τον Τσίπρα Βασιλικό .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΆΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΣΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ,ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

νανα καλη ψυχη 77 εφτασεσ. ασ σβγαλοθμε τα καστανα εμεισ απο την φωτια ελληνεσ!

Ανώνυμος είπε...

ALLH MIA EBPEA KAMOUFLAPISMENH ME ELLINIKO ONOMA OPOS NAI H SIMPOLITRIA TIS DIAMANDOPOULOU.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΠΥΘΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ κυρια ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΨΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟΜΑ ΤΗΣ
**ΣΚΙΑ**

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ένας-ένας οι "ΝεοΤαξίτες" αποκαλύπτονται. Αντί να την σιχτιρίζετε τώρα, γιατί δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πως ανελίχθη το τραγουδοβόδι στην Ελληνική σκηνή την 10ετία του '70. Μετά το Πολυτεχνείο έγινε γνωστή. Για συνδυάστε τα!! Ο καθένας τους είχε πάρει και μια θέση.