Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το Environmental Defence Fund παραδέχεται τους ψεκασμούς


Δείτε το βίντεο!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για πόσο χαζούς μας περνάνε πια??

Ανώνυμος είπε...

τραγικοι ανθρωποι.. εχουν τη δυναμη να κανουν τον πλανητη γηινο παραδεισο, και επιλεγουν να τον καταστρεψουν.. τους οδηγει η παρανοια και ο εγωισμος η μανια της πυραμιδοποιησης των παντων εχει επηρεασει κατα πολυ την κατανομη των λεξεων και ποιος ειναι πραγματικα ποιος. χανουμε το φως μας, μας κραταν ομηρους σε ενα χωρο που δεν μπορουμε να δουμε την εξοδο. Ε λοιπον μπορουμε, αρκει να ενωθουμε, να αποδεχτουμε την αληθεια, ξεκινωντας με τους εαυτους μας, το μυαλο μας ειναι ενα πολυπλοκο μηχανημα για το οποιο δεν γνωριζει κανεις τι δυνατοτητες κατεχει αν το χρησιμοποιησουμε σωστα και συγχρονισουμε επισης τη συνειδηση μας με οτι λεμε πραττουμε και πιστευουμε. Υπαρχει η μια πλευρα ολων των πραγματων, η πραγματικη και αληθινη πλευρα τους, ολα τα υπολοιπα ειναι σαλτσες, χανομαστε σε ενα λαβυρινθο που εμεις αποδεχομαστε. Ξεχωριστε τον ψευτικο εαυτο απο τον αληθινο. Υπαρχει το κακοποιο στοιχειο που ειναι γνωστο για την αποπλανηση του. Ακολουθηστε την αγνη ενεργεια, τα αγνα συναισθηματα, και κατακραυγαστε το Ψ.ΑΙΜΑ.
' " '

Ανώνυμος είπε...

POIOI PSEKASMOI RE??? TI SXESI EXOUN OI PSEKASMOI GIA THN ALLAGH KLIMATOS ME TOUS PSEKASMOUS POU LETE ESEIS???AINTE KSIPNATE!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να σκοτεινιάσουν τον πλανήτη...μου θυμίζει την τριλογία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών με το "μάτι" που έβλεπε τα πάντα και το σκοτεινό ουρανό από πάνω...Μαυρίζουν την ψυχή μας και το μυαλό μας, τώρα θέλουν να μαυρίσουν και τον ουρανό μας...να κρύψουν τον ήλιο μας με προσχήματα γελοία...δεν θα τους περάσει...ξυπνάμε...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

14 Δεκεμβρίου 2011 9:59 π.μ.

Προφανώς δεν είδες όλο το βίντεο. Είναι καραμπινάτη η σχέση... ΈΛΕΟΣ πια!