Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Φίμωση τον blogs ζητάει ο Καρατζαφέρης




3 σχόλια:

Οβελίξ είπε...

Βρε ουστ παλιοφασίστα πουλημένε που θα μας ελέγξεις εσύ!!Οτι θες εσύ μόνο να περνάει προς τα έξω ε?!!Τι πολιτική να ασκήσεις εσυ βρε αγορασμένε!!!Θα τρέχετε να κρυφτείτε σε λίγο καιρό!!!Δεν θέλουμε άλλες "λύσεις" από εσένα και τους ομοίους σου!!

Kanenas είπε...

Είναι ερώτηση φιλοσοφική αυτή και μην βιαστεί κανείς να απαντήσει. Αυτός που ελέγχει από ποιόν ελέγχεται;
Και πριν βιαστεί να μιλήσει κανείς λέω από την αρχή ότι προσωπικά είμαι ενάντια στην φίμωση του ίντερνετ.
Αλλά είμαι ψυχολόγος με γνώσεις πάνω στην κατεύθυνση της μάζας (βλ. τσόμσκι) και όποιος θέλει να του δώσω ότι λίνκς θέλει να καταλάβει καλύτερα τι πάει να πει κατεύθυνση κοινού να μου το ζητήσει ή τουλαχιστον ας το ψάξει, κοτζάμ εκθέσεις υπάρχουν πάνω στο θέμα, ο τσόμσκι είναι πολύ καλή αρχή πάντως.

Εδώ αυτό το μπλόγκ έχει αναδείξει online εκβιαστές πολλοί από τους οποίους είναι μεγαλο δημοσιαγράφοι σε Megaλα μέσα.

Όσο η πίστη στα μπλόγκς ανεβαίνει τότε η ευθύνη αναγκαστικά ανεβαίνει με τον ίδιο ρυθμό. Αν θέλεις ο άλλος να πιστεύει σε αυτά που λες τότε ο άλλος πρέπει να πιστεύει ότι υπάρχουν επιπτώσεις στην περίπτωση που λες ψέματα. Ο λόγος που ο κάθε άνθρωπος θα πιστέψει ότι η γη είναι τετράγωνη άμα βγει από την τελεόραση έχει σχέση με την :

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΌΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ. ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (βλ. obama online campaign).

Το αντι ντπ αναγκάστηκε να κλείσει τα σχόλια απο τα spam που δεχόταν ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ για τα spam που δεχόταν σε κάθε ανάρτηση για το λαός. Και ας βγουν να με διαψεύσουν τα παιδιά αν λέω ψέματα.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να ελεγχθει απο τα μέσα. Κανένα ΕΣΡ δεν πρέπει να βγαίνει και δείνει πρόστιμα. Ούτε ο κάθε μεγάλος να μπορεί να στέλνει εξώδικα γιατί του βγάλανε τα άπλυτα στην φόρα.

Αλλά


Όταν κάποιος τρώει λάσπη τον άγνωστο λασπολόγο ποιός τον σταματάει;;;;;;;;;

Έχω πρόταση.

Να γίνει ένα site

Στο οποίο να παίρνουν μέρος όλα τα μπλογκς με επισκεψημότητα (πχ) 100 και πάνω των οποίων οι διαχειριστές να μπορούν να δίνουν βαθμό .. Πες τον βαθμό "σοβαρότητας" ή "ειλικρίνειας" ή κάτι τσπ. Έτσι όταν ο άλλος βγαίνει και λέει τα δικά του να ξέρει αυτός που διαβάζει ότι ναι μπορεί να έχει δίκιο του έχουν δώσει 8/10 ή να πει άστο αυτός είναι παπαγαλάκι του τάδε ή του τάδε έχει 1/10.

Εάν το ζητήσουμε. Εάν το προτείνουμε. Εάν το σπρώξουμε θα το έχουμε. Και θα είμαστε και οι πρώτοι που κάνουν κάτι τέτοιο. Ας είμαστε πρωτοπόροι σε κάτι.
Ζητάω από το αντι ντπ και από τον καθέναν μας να το σκεφτεί καλά και αν έχει κάποια σκέψη να αντιπροτείνει κάτι. Μαζί πρέπει να βρούμε λύσεις.

Φιλικά

Α.Μ

Kanenas είπε...

συγνώμη όταν είπα "...από τα μέσα" εννοούσα "εκ των έσω". .. ααα και επισκεψΙμότητα..

Φιλικά

Α.Μ