Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Προειδοποίηση από το Άγιο Όρος. Εντός ολίγου θα έρθουν πολλά δεινά, κλαίει ο γέροντας για αυτά που θα έρθουν…






Δείτε το βίντεο...







18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κλαίει ο γέροντας ποιος το είπε?
Τώρα κλαίει? Αυτές τις μέρες?

Ανώνυμος είπε...

η μόνη Μονή που δεν πήρε ευρωπαϊκά κονδύλια είναι η ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, άρα ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παπατζιδες!...Τα γραψατε ολα στα 00 σας και πηγατε και ζειτε ζωη και κοτα στο βουνο!...

ολη μερα δεν κανετε τιποτα παρα μονο πουλατε αερα κοπανιστο!...

ξυπνηστε ρε!

ο εβραιοχριστιανισμος κατεστρεψε τον Ελληνισμο!...

Διαβαστε ιστορια!...

Ανώνυμος είπε...

εσυ 4:25 τι σχεση εχεις με τον ελληνισμο ?
γιατι με το ψεμα, την αγνοια , την υπερβολη και τ ταυτοχρονα την υπερηφανεια σε αυτα που λες.... ουδεμια σχεση εχεις με τον ελληνισμο......

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΜΗΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ligo sevasmo re paidia........................... gia ta ithi kai etheima.
Nai pigenoume mprosta,(keitazontas piso).

O Ουρανός είπε...

Η ΚΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΑΛΘΕΙΣΑ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η επιστολή αύτη ευρέθη εις την Αγίαν πόλιν της Ιερουσαλήμ εις το χωρίον Γεσθημανή επάνω εις τον Τάφον της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

Είς το όνομα τού Πατρός και τού Υιού και τού Αγίου Πνεύματος Αμήν.
Διήγησις τού μεγάλου και φρικτού μυστηρίου όπου έγινεν εις την Αγίαν πόλιν της Ιερουσαλήμ εις την Εκκλησίαν Σιών.

Ήτο ημέρα Τετάρτη, ότε λίθος έπεσεν από τον Ουρανόν και αυτός ο λίθος ήτο μικρός, είχε δε μέσα γράμματα θεϊκά και ουδείς ηδύνατο να τον σαλεύσει.
Τότε ο Αγιώτατος Πατριάρχης των Ιεροσολύμων Ιωαννίκιος εσύναξεν όλους τούς Αρχιερείς και Ιερείς και άπαντας τούς Χριστιανούς και έκαμαν δέησιν προς τον Θεόν τρία ημερονύκτια γονυκλινώς και με θερμά δάκρυα παρακαλούντες τον Παντοδύναμον Κύριον.
Και ηκούσθη φωνή εκ τού ουρανού λέγουσα:
«Επάρατε αυτήν την πέτραν και ίδετε τα γεγραμμένα θεϊκά λόγια»
Τότε ό Αγιώτατος Πατριάρχης ερράγισε την πέτραν, και εύρεν εντός αυτής αυτά τα γεγραμμένα Άγια Λόγια, άτινα έλεγον ούτως :
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Όσοι επίστευσαν τω Αγίω Ονόματι μου και έγιναν Χριστιανοί, πέμπω αυτήν την Αγίαν μου Επιστολήν.
Είς τον κόσμον αυτόν αφήκα το Ευαγγέλιον μου και τα βιβλία της Εκκλησίας μου, διά να σάς διδάσκουν νύκτα και ημέραν διά να φυλάξετε τας εντολάς μου, και σείς ως ανόητοι τα καταπατείτε. Διά τούτο θέλω αποστρέψει το πρόσωπον μου από σάς και δεν θέλω σας λυπηθώ πλέον.
Εγώ σας έστειλα βάρβαρα έθνη και σας εμαστίγωσαν και σας επήραν τον βίον σας και σεις δεν μετανοήσατε δια να σας λυπηθώ και να σας λυτρώσω.
Ίδετε και στοχασθήτε , άνθρωποι μικροί και μεγάλοι, ότι εάν δεν φυλάξετε την Αγίαν μου Κυριακήν όπου εις αυτήν ανεστήθην, θέλω ανοίξει τούς καταρράκτας του ουρανού και θα βρέξω αίμα με φωτιά να σάς κατακαύσω. Αφρόντιστοι!δεν στοχάζεσθε, ότι την Αγίαν μου Κυριακήν ανέστησα τον πρωτόπλαστον Αδάμ μαζί με την Εύαν και τους έβαλα εις τον Παράδεισον από τον κατηραμένον τόπον της Κολάσεως, όπου τόσους αιώνας ήσαν κλεισμένοι, και εχάρισα τον Παράδεισον εις αυτούς και εις εσάς, διά να ευφραίνεστε αιωνίως μετ’ εμού εις την Βασιλείαν μου;
Και σείς, αφρονέστατοι και ανόητοι και φθονεροί εις την καρδίαν, αυτή την ημέρα την καταπατείτε με τα παμμίαρα έργα σας.

O Oυρανός είπε...

Στοχασθήτε, αφρονέστατοι, οτι θέλω κλείσει τον Ουρανόν να μη βρέξει πλέον και την γήν να μη βλαστήσει χορτάρι ούτε γεννήματα, ώστε να σπέρνετε και να μή θερίζετε, διότι διάγετε προς μέ κακώς και διεστραμμένως.
Και εγώ θέλω φερθώ προς υμάς με οργήν, θυμόν και αγανάκτησιν.
Ο ουρανός και η γή παρελεύσεται , οι δέ λόγοι μου ου μή παρέλθωσιν.
Εγώ σάς έστειλα σημεία, χειμώνας κακούς και χιόνας, ακρίδας, ανέμους και αστραπάς φοβεράς, θανατικά , λοιμούς, σεισμούς φοβερούς, και σεις ως λίθοι αναίσθητοι δεν μετανοήσατε ίνα εις πίστιν έλθει ή φθονερά σας καρδία και ν’ αφήσετε τα κακά σας θελήματα.
Την Αγίαν Κυριακήν και τας μεγάλας μου εορτάς τας καταπατείται με τα πονηρά έργα σας, υιοί διαβόλου και κληρονόμοι της αιωνίου Κολάσεως και όχι της Βασιλείας μου.
Καταπατείτε τα Θεία μου προστάγματα, το Θείον Ευαγγέλιον και την Αγίαν μου Εκκλησίαν.
Εγώ ευλόγησα την γήν να δώσει σίτον, οίνον, έλαιον και πάν αγαθόν, και εχορτάσατε και επροκόψατε, και σεις εστάθητε σαν διάβολοι και αχάριστοι ωσάν τον Ιούδαν σιμά εις εμέ, από τα κακά σας έργα και τας ανομίας σας τας παρανόμους.
Εβουλήθην να σάς αφανίσω, αλλά διά τας παρακλήσεις της Αγίας και Υπεραγίας Μητρός μου και πάντων των Αγίων μου σάς ευσπλαγχνίσθηκα. Και δια τας πρεσβείας της Παναχράντου Μητρός μου, των Αγίων Αποστόλων μου, των Προφητών μου, των Μαρτύρων μου, των Οσίων μου και των Δικαίων μου, δεν σάς τιμώρησα διά τας βδελυράς πράξεις σας.
Τί αγαθόν επράξατε, διά ν’ αξίζετε της Βασιλείας μου ;
Πτωχούς, ορφανούς , χήρας και παιδία ανήλικα, όπου φωνάζουν οπίσω σας, δεν εχορτάσατε ούτε εκυβερνήσατε, δια να σάς λυπηθώ και εγώ και να συγχωρήσω τας αμαρτίας σας.
Δεν βλέπετε τα αλλόφυλα έθνη, όπου νόμον δεν έχουν και νόμον πράττουν; Εγώ σάς έδωκα Αρχιερείς και Ιερείς διδών αυτοίς εξουσίαν τού δεσμείν και λύειν. Δεν βλέπετε αναίσθητοι, τί μέγα μυστήριον είναι ο αφορισμός;

Ο Ουρανός είπε...

Όποιος σταθεί αφορισμένος, δεν δύναται το σώμα του να διαλύσει η γή, ούτε η ψυχή του έχει ανάπαυσιν εις το αιώνιον πύρ της κολάσεως, έως ου να τον συγχωρήσει ο Ιερεύς όπου τον αφόρισεν. Αν δ’ ευρίσκεται αποθαμένος, πρέπει να τού δώσει ό αρχιερεύς την συγχώρησιν και ούτω δύναται να λυθεί το σώμα του και να ευρεθεί συγχωρεμένος εις τον αιώνα τον μέλλοντα.
Ενώ σας έδωκα Άγιον Νόμον δια μέσου του Προφήτου Μωϋσέως επάνω εις το όρος Σινά, και εις τους έσχατους καιρούς ήλθον και ενσαρκώθην εις την γήν εκ της Αγίας Μητρός μου και Αειπαρθένου Μαρίας και τον παλαιόν Νόμον πληρώσας αφήκα προς υμάς το Ιερόν Ευαγγέλιον μου, το οποίο είναι ή Καινή Διαθήκη μου.
Τα όσα έκαμα δια σάς το ανθρώπινον γένος , σείς όλοι τα καταπατήσατε με τας κατηραμένας βλασφημίας σας βλασφημούντες και καταπατούντες τον Σταυρόν μου και τα φρικτά Πάθη άτινα υπέφερα διά την ιδικήν σας αγάπην επάνω εις τον του Κρανίου τόπον, προσέτι υπέφερα εμπτυσμούς και κολαφισμούς, δια σάς ερραπίσθην, δια σάς εφόρεσα την κόκκινην χλαμύδα την οποίαν μου εφόρεσαν δι’ εμπαιγμόν, και εβάσταξα τον κάλαμον εις τας χείρας και με τόσους εμπτυσμούς και ονειδισμούς ωνομάσθην ψευδής βασιλεύς των Ιουδαίων, δια την ιδικήν σας Σωτηρίαν.
Δια σάς εβάσταξα τον Σταυρόν εις τους ώμους μου και εσύρθην εις τον του Κρανίου τόπον, δια σάς ετελείωσα την ζωήν μου επάνω εις τον Σταυρόν με τόσας πληγάς, χύνων το Πανάγιον αίμα μου, δια να ξεπλύνω τας αμαρτίας σας και δια να σας χαρίσω την Ουράνιον Βασιλείαν μου, απ’ όπου είσθε εξορισμένοι διά την παράβασιν τού πρωτοπλάστου Αδάμ.
Δια σάς εφόρεσα τον ακάνθινον στέφανον , κατατρυπών την Αγίαν Κορυφήν μου, δια να σας στεφανώσω και να σας κάμω διαδόχους της Βασιλείας μου.
Δια σάς ηνοίχθη η Αγία μου πλευρά υφ’ ενός των στρατιωτών και εξήλθεν αίμα και νερόν, διά να δείξω ότι το νερόν είναι το Βάπτισμα και το αίμα είναι η Αγία Κοινωνία, όπου χωρίς αυτά τα δύο Μυστήρια δέν δύναται να ίδη τίς την Βασιλείαν του Πατρός μου του Επουρανίου.
Αλλά σείς δι’ ανταμοιβήν των Θείων μου ευεργεσιών, υβρίζετε και καταπατείτε τον Σταυρόν και τα Πάθη μου.
Ίδετε άνθρωποι και στοχασθήτε από τα βιβλία της Εκκλησίας μου, ότι την Αγίαν μου Κυριακήν, την οποίαν καταπατείτε με τα άνομα έργα σας, εις αυτήν την Αγίαν ημέραν μέλλω να κάμω την Δευτέραν μου Παρουσίαν και να τελειώσω τον κόσμον, ν’ αποδώσω του καθ’ ενός κατά τα έργα όπου έπραξε.

Ο Ουρανός είπε...

Και όσοι εβάσταξαν τας εντολάς μου και εποίησαν τα προστάγματα μου, θέλουν λάμψει ώσπερ τον ήλιον, και θα ακούσουν να τους λέγω,
Δεύτε οι ευλογημένοι του Πατρός μου , κληρονομήσατε την ητοιμασμένην υμίν Βασιλείαν από καταβολής κόσμου.
Και οι αμετανόητοι αμαρτωλοί θ’ ακούσουν την φρικτήν μου απόφασιν,
Πορεύεσθε οι κατηραμένοι είς το πύρ το αιώνιον το ητοιμασμένον τω διαβόλω και τοις αγγέλοις αυτού. Πορεύεσθε είς το πύρ το αιώνιον, είς το σκότος το εξώτερον είς την γέεναν του πυρός μαζί με τον πατέρα σας τον διάβολον. Δι’ αυτόν εδουλεύσατε , δι’ αυτόν εκοπιάσατε εις την ζωήν σας και αυτόν απολαύσατε.
Υπάγετε καταλαληταί. Υπάγετε καταδόται. Υπάγετε επίορκοι, όπου δι’ ολίγον χάρισμα, ή και από πάθος κινούμενοι, ομνύετε παρανόμως το Ευαγγέλιον μου και καταστρέφετε τον πλησίον σας με την ψευδήν μαρτυρίαν σας, όπου πολλάκις επήρατε αθώους εις τον λαιμόν σας, και εξολοθρεύσατε παιδία και οικογένειας , και διαστρέψατε τας όψεις της φύσεως διά το πείσμα σας και τα τέλη σας και δια τον παράνομον φθόνον σας.
Υπάγετε τώρα να κατακαίεται ό λάρυγγας σας από φωτιάν άσβεστον είς τον αιώνα τον άπαντα, μαζί με τον πατέρα σας τον διάβολον.
Υπάγετε αντίδικοι, οίτινες δέν εφροντίσατε διά να αρέσητε είς
εμένα όπου σας έπλασα και σας έδωκα τα μάτια και τα επίγεια αγαθά μου να χαίρησθε, αλλά εφροντίσατε ν’ αρέσητε τού πατρός σας του διαβόλου , διό και τα έργα του εποιήσατε.
Υπάγετε , αχάριστοι και αχόρταγοι, όπου διά θεόν την κοιλίαν σας προσκυνάτε και λατρεύετε, μή βαστώντες τας Τεσσαρακοστάς , αλλά καταλύετε κρέας και οψάριον, μή βαστώντες τας Τετάρτας και τας Παρασκευάς , αλλά καταλύετε κρέας και οψάριον και εί τι άλλο σάς εδίδασκεν ο διάβολος , διά να τον αρέσητε.
Δέν στοχάζεσθε, ότι την Τετάρτην παρεδόθην εις τας χείρας των Ιουδαίων διά την σωτηρίαν σας και την Αγίαν ημέραν της Παρασκευής ετελείωσα την ζωήν μου επάνω εις το ξύλον του Σταυρού, χύνων το αίμα μου διά να σας ξεπλύνω από τον βόρβορον της αμαρτίας, και να σάς χαρίσω την Βασιλείαν μου όπου δια σάς εσταυρώθηκα; Και σείς, εις αυτήν την Αγίαν ημέραν της Παρασκευής καταλύετε κρέας και οψάριον , ωσάν χοίροι άγριοι και όχι ωσάν άνθρωποι Χριστιανοί.
Ίδετε και στοχασθήτε από τα βιβλία της Εκκλησίας μού ότι την ημέραν της Παρασκευής όπου εσταυρώθην , όλη ή οικουμένη γνωρίζουσα με διά ποιητήν και πλάστην ετρόμαξεν, ο ήλιος εσκοτίσθη και ή γή εσείσθη, το καταπέτασμα τού ναού είς το μέσον εσχίσθη, τα μνημεία ηνεώχθησαν, οι νεκροί εσηκώθησαν από τα μνημεία , γνωρίζοντες με διά Θεόν και Σωτήρα του κόσμου.

Ο Ουρανός είπε...

Και σείς εις αυτήν την Αγίαν ημέραν πράττετε τα άνομα έργα σας. Κατηραμένος και αφορισμένος και ασυγχώρητος ό λάρυγγας όπου καταλύει την Τετάρτην και Παρασκευήν κρέας και οψάριον χωρίς σωματικής ασθενείας .
Στοχασθήτε ότι θέλω ανοίξη τους καταρράκτας του Ουρανού, να βρέξω ύδωρ κοχλάτο εις τας δέκα Φεβρουαρίου και κανείς δεν θα ηξεύρη, και θέλω βρέξη εις την ογδόην Απριλίου αίμα και πυρ να κατακαύσω τας αμπέλους σας, και τα χωράφια και τα χόρτα, και θέλω ρίψη «θηρία πτερωτά και ανήμερα» να σας καταφάγουν, και να φωνάζετε ο εις εις τον άλλον «εβγάτε εσείς οι αποθαμένοι να έμβωμεν ημείς οι ζωντανοί, διότι δεν ημπορούμεν πλέον να υποφέρωμεν την οργήν και τον θυμόν του παντοκράτορος Θεού». Και πάλιν, λέγω, θα πέμψω σκότος αστραπάς και βροντάς, να σας κατακαύσω και να μη σας λυπηθώ.
Αλλοίμονον εις εσάς τί απολογίαν έχετε να μοι δώσετε την Ημέραν της Κρίσεως;
Την ώραν εκείνην θέλει τρέμει ο ουρανός και η γή, και αλλοίμονον εις εκείνους όπου έπραξαν του διαβόλου τα έργα.
Ίδετε άνθρωποι , να απέχητε από τας αμαρτίας, από την υπερηφάνειαν, τον φθόνον, την πονηρίαν, την μοιχείαν, την κλοπήν, όπου κλέπτετε ό ένας τόν άλλον.
Εάν αυτά δέν αφήσετε, θέλετε ιδεί τα φοβερά μου σημεία και θα γνωρίσετε την οργήν μου, όπου ο ουρανός θέλει τρέμει και η γή θα σείηται , ό ήλιος θα σβήσει, ή σελήνη και τα άστρα θα πέσουν, ή θάλασσα θα βρωμίσει, τα πηγάδια θα ξηρανθούν, και σείς θα τρέμητε ώς τα φύλλα τού δένδρου, και ανάπαυσιν ποσώς δέν θα έχητε.
Αλλοίμονον εις εκείνους όπου βλασφημούν το όνομα μου με την βρωμεράν των γλώσσαν, καταπατούντες τον Σταυρόν μου.
Θέλουν ιδεί τον Σταυρόν την ημέραν τής κρίσεως νά έρχηται μετά των ουρανίων ταγμάτων επί των νεφελών του ουρανού μετά δόξης και θα τους κυριεύσει τρόμος ανέκφραστος και αιώνιος.
Τότε θέλει τούς σύρει ό ποταμός ό πύρινος, εκεί έσται ο κλαυθμός και ο τριγμός τών οδόντων.
Αλλοίμονον εις εκείνον τον Ιερέαν , όπου δέν διδάσκει κάθε Κυριακήν τον λόγον του Ευαγγελίου θέλει δώσει φρικτήν απολογίαν δια το ποίμνιον του την φοβεράν Ημέραν της Κρίσεως.
Σας λέγω δε δια την Αγίαν μου Επιστολήν ,
ότι δέν εγράφη από χέρι ανθρώπου,
και όποιος άνθρωπος ευρεθεί να φλυαρήσει δια αυτήν και να ειπεί ότι είναι από χέρι ανθρώπου, να είναι επικατάρατος και η ψυχή του να είναι μετά του Ιούδα του προδότου και να κληρονομήσει το ανάθεμα Σοδόμων και Γομόρρων και να βασανίζηται εις το πύρ το αιώνιον το ητοιμασμένον τω διαβόλω και τοις αγγέλοις αυτού.
Και πάλιν λέγω ότι, όποιος δεν δεχθεί την Αγίαν μου Επιστολήν με όλην του την καρδίαν , να κληρονομήσει την γέεννα του πυρός την άσβεστον, επειδή δέν επίστευσε την Επιστολήν του Ποιητού τού ουρανού και της γής, αλλ’ είπεν ότι είναι γεγραμμένη από χέρι ανθρώπου.

Ο Ουρανός είπε...

Ακόμη σας λέγω ότι, όποιος υβρίζει τον Ιερέαν τού Θεού τού Υψίστου και δεν τον αγαπά και δεν τον ευλαβείται ως τού Πανάγιου Θεού υπηρέτην, όπου το άγιον πνεύμα κατέβη εις την κεφαλήν τού, θέλει να δώσει φοβερήν απολογίαν εις την Ώραν της Kρίσεως. Αλλοίμονον εις εκείνους τούς γονείς όπου δέν ερμηνεύουν τα τέκνα των και δέν τα παρακινούν να πηγαίνουν εις την Αγίαν Εκκλησίαν, καλύτερον να μή τα γεννούσαν, διότι θέλουν δώσει φρικτήν απολογίαν την Ημέραν της Κρίσεως.
Ευλογημένος να είναι εκείνος ό Χριστιανός και από τον Πατέρα μού, όπου πάρει την Αγίαν μού Επιστολήν μέ όλην τού την προθυμίαν, και την διαβάζει είς τον οίκον τού.
Και άν έχει αμαρτίας ωσάν τας τρίχας της κεφαλής τού και ωσάν τα φύλλα τού δένδρου, όλαι συγχωρούνται και λειώνουν.
Συγχωρεί και ευλογεί ό θεός τον οίκον τού και τα έργα τού και όλα τα αγαθά τού.
Ακόμη σας λέγω ότι, όστις θρέψη πεινασμένον και ενδύσει γυμνόν, και δεχθεί ξένον είς το σπίτι τού και τού δώσει ελεημοσύνην, θέλουν πληθύνει τα αγαθά τού και θέλω τον ευλογήσει ωσάν τον Αβραάμ και τον Ισαάκ και τον Ιακώβ. Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήσει εν τη σκοτία αλλ’ έξει το φως της αληθείας.-+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Διά τούτο αγαπητά τέκνα μού, εγώ ό αμαρτωλός τού Χριστού Πατριάρχης Ιωαννίκιος, σάς δίδω ευλογίαν και παρακαλώ σας,μαζί με όλους τους αρχιερείς όπου έστειλαν είς τον κόσμον την Αγίαν ταύτην Επιστολήν, όπως την δεχθείτε μετά πάσης προθυμίας.
Και ευλογημένος ό άνθρωπος όπου την έχει είς το σπίτι του, δέν θέλει τού συμβεί ποτέ κανένα κακόν, ούτε του εγγίσει ό διάβολος τα πράγματά του, και τον δέχεται ο Θεός είς την Βασιλείαν του.Και να γνωρίζη κάθε άνθρωπος και να ηξεύρη ότι, όστις διαβάζει την ευχήν ταύτην μίαν φοράν την ημέρα και την κρατεί επάνω του, δεν φοβείται κακόν θάνατον, ούτε ποταμόν, ούτε από εχθρούς, αλλά διασκορπίζονται εν τω ονόματι Ιησού Χριστού.Αμήν.
Όποιος ομοίως την διαβάζει μετά πίστεως επάνω εις άνθρωπον, όστις έχει τον πειρασμόν εις το κορμί του, παρευθύς υγιαίνει από πάσαν πράξιν του διαβόλου εν τω ονόματι Ιησού Χριστού.Αμήν.
Ακόμη έχει χάριν αυτή η ευχή, όποιος την διαβάζει μίαν φοράν την ημέραν, εκείνος όστις θέλει του έλθη ο θάνατος ο διωρισμένος, θέλει ιδή την Κυρίαν του Κόσμου τρεις ημέρας ενωρίτερον.
Ακόμη όποιος την διαβάση επάνω εις γυναίκα όπου μέλλει να γεννήση, ελευθερώνεται ογληγορώτερον εν τω ονόματι Ιησού Χριστού.Αμήν. Χάρις είη υμίν και ειρήνη υπό τού θεού Πατρός, Κυρίου δε ημών Ιησού Χριστού. Εις δόξαν τού Πατρός και τού Υιού και τού Αγίου Πνεύματος νύν και αεί και εις τούς αιώνας των αιώνων.Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Kales oi efhes,alla ta 4 Evagelia einai arketa gia na sothei o anthropos.Ta ipoloipa einai gia mi Hristianous.Stin palia thiathiki, o Theos eipe...ti the imera ti evthomi ta savata.Then eipe tin kiriaki.Episis i Anastasi tou Kiriou egine 3 meres meta ton thanato tou, pou simainei Theftera kai ohi Kyriaki.Me afto thelo na po oti an fas kreas tin Tetarti,then nomizo na einai logos gia na katastrafei kaneis.Afta ola einai Evraikoi nomoi apo Evraious gia Evraious.Oi Iouthaioi ta ekanan ola afta kai omos o Theos tous katarastike. Oi grammateis kai oi farisaioi nistevan kai omos timorithikan apo ton Theo.Afto pou thelei o Kirios kai Hristos mas einai na Ton agapame apo tin karthia mas, na Ton pistevoume, na agapame alilous-kai afto eithika to tonise.Afto simainei na leme ohi sti via pasis fiseos. na min pligonoume tous anthropous.na min klevoume, na min apatame kai apo kamia fora as pigainoume kai stin eklisia, kai as milame kai se kanenan kliriko pou kai pou. apo kei kai pera O Hristos tha mas theixei ton thrpmo.Sas parakalo, eseis pou then pistevete ston Hristo, min vrizetai tous iereis kai tous monahous oso sintiritika kai na miloun.Etsi emathan kai afto pou emathan me afton ton tropo to lene.Nomizo oti ehoun to thikaioma afto.Kai o kosmos ehei to thikaioma na tous vrizei, alla pros ti ofelos? Ti kerthizei kaneis an vrisei kapoion ierea? Tipota.Ego then eimai iereas kai then eho prosvasi se Orthothoxi Eklisia giati then iparhei etho pou katoiko,kai ten eho sinantiseis me kanenan Ellina, giati apla then iparhoun Ellines etho pou vriskomai.Afto mou ethose tin efkairia na meletiso thiaforetikous anthropous kai thriskeies ontos hristianos orthothoxos, kai thilono me 100 tois 100 sigoyria oti:O Hristianismos einai i pio anoteri thriskeia apo oles giati vasizetai stin agapi tin eleftheria kai to pio simantiko sti sinhoresi kai ola afta einai politima thora apo ton Hristo kai mono.I agapi then sosou afinei perithoria na pligoseis kanenan;I eleftheria sou theinei ekloges kai thialegeis shetika me to ti theleis na kaneis kai me to pos theleis na ziseis. i sinhoresi; Pethene epano ston Stavro me pono anthropino.Evrise kanenan? katathikase kanenan? katastrepse kanenan? Ohi. Apenantias,parakalese ton Theo kai Patera Tou na sinhoresei aftous pou ton skotosan.Tous tholofonous Tou.Poio allos tha to ekane afto? I poios ithi to ehei kanei? Kanenas.Mono o Hristos to ekane kai afto gia na ehoume emeis oi anthropoi tin eleftheria mas apo tis amarties. Gia Afton mila i Elliniki Orthothoxi Eklisia.Einai athiko lipon na tin vrizei kaneis afou then ehei peiraxei kanenan opos o Kirios tis o Hristos. Episis sas thilono oti tromera theina einai kathothon kai mono i eklisia tha mporesei na sas voithisei. Na eiste proetoimasmenoi gia to heirotero. Ehete empistosini ston Hristo kai tin Orthothoxia.Tha tous hreiasteite sto mellon. O Hristos then tha sas prothosei potekai oute tha sas arnithei pote, ektos an vevaia ton arnitheite protoi eseis.An ithi ehete arnithei ton Hristo,akoma ehete tin efkairia na Ton psaxete meso tis Ellinikis Orthothoxis Eklisias. An then ehete prosvasise eklisia,valte ton Hristo stis karthies sas kai prosefhitheite se Afton. Aftos tha sas theixei ton thromo kai to ti prepei na kanete.

Ανώνυμος είπε...

Τι κοροϊδεύετε τη θρησκεία ρε καραγκιόζηδες? Είστε σείς άξιοι? Ρετάλια ε ρετάλια! Πηγαίντε να δείτε πως ζούνε οι μοναχοί και μετά μιλάτε! Και το κυριότερο: Αν αντέξετε τη ζωή που ζούνε τότε τηλεφωνήστε μου. Ξεφτίλες που έχετε άποψη επι παντώς επιστητού...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, ΛΕΩ ΕΓΩ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΡΙΧΤΟΒΡΕΧΤΗ ΓΙΑΧΒΕ ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ? ΚΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑ-ΝΗΣΤΙΚΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ? ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ? ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ---> 9:51
Τι ξερεις εσυ απο θρησκεια καλε μου ανθρωπε?Ξερεις την πραγματικη σημασια των λεξεων : "πίστη" ή "θαυμα"?Γνωριζεις ο,τιδηποτε περι χριστιανικης ορθοδοξης θρησκειας?Μα σαφως και οχι!Αντθετως γραφεις ο,τι σου κατεβει στο κεφαλι χωρις να σκεφτεις την ουσια!Πού στηριζεις αυτην την "ανηθικοτητα" του λογου σου?Την αισχροτητα του λογου σου περι τα ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ?!Μαλλον εισαι κι εσυ απλα ενα "ΘΥΜΑ" των ΜΜΕ,για αυτο ΌΤΑΝ και ΆΜΑ καταφερεις να συνειδητοποιειθεις ΚΑΠΟΤΕ(αμην και ποτε) και γυρισεις παλι στον πλανητη ΓΗ,μιλωντας με επιχειρηματα και με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ του λογου,και αφου εχεις διαβασει/ερευνησει περι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ τοτε...ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ'ΒΡΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/04/blog-post_3810.html

Ανώνυμος είπε...

9:51 ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ! ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ? ΓΙΟΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΑΠ΄ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΡΕΚΑΜΨΕΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΦΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΩΝ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.........?