Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αν δεν μας φοβούνται, είναι πολύ μακριά απ την εποχή τους


Αν πέρασες απο εργοτάξιο και δεν εισέπνευσες κούραση, αν βρέθηκες έξω απ' την βουλή και δεν μύρισες την βρώμα απο κοστούμια καθαρά, δεν είσαι κοντά στην εποχή σου.
Αν πέρασες έξω απ τα δικαστήρια, και δεν ένιωσες ότι θα μπορούσες να είσαι και συ μέσα, δεν έχεις πιάσει αρκετά το νόημα της εποχής σου.



Πολλές φορές δεν είσαι ακραίος.Σε κάνουν ακραίο.Ακόμη κι αν αρχικά είχες διαλλακτική διάθεση.Η ευθύνη είναι δικιά τους.
Αλλά με ποιόν να συζητήσεις και τι.Με αυτόν που θα σε απολύσει αν διεκδικήσεις αυτά που υπέγραψες στη σύμβαση;Όχι.Μίλα με εκείνον
ο οποίος θα σε μπορούσε να σε καταλάβει.Με τον πρώτο δεν συζητάς.Σε απολύει!

Αν πέρασες έξω απο Α.Τ σε ημέρα γενικής απεργίας και δεν ένιωσες σημάδι ενός νέου που δέχτηκε καταστολή, τότε έχουν βάλει σημάδι το μυαλό σου.
Και το πέτυχαν.Σου φώναξε η ιστορία των νεκρών εργατών της Θεσσαλονίκης του 36.Δεν την άκουσες.Και σε πέτυχαν.Δεν πειράζει όμως είμαστε πιο
πολλοί απ τις σφαίρες τους.Και δεν είμαστε άοπλοι.Έχουμε όπλο και μάλιστα πιο δυνατό.Την αλληλεγγύη και τον αγώνα.

Κάποιοι είπαν πως οι βουλετές και οι υπουργοί δεν φοβούνται κανένα απ αυτά τα δύο.Αν ισχύει όμως αυτό γιατί μας φιμώνουν;Γιατί μας καταστέλουν; Γιατί προσπαθούν να εξισώσουν την βία διαδηλωτών σε πάνοπλους αστυνομικούς με την βία των αστυνομικών σε ανήλικους διαδηλωτές?Γιατί πέταξαν 2,600 χημικά στους αγανακτισμένους της πλατείας συντάγματος το καλοκαίρι;Αφού δεν μας φοβούνται.

Αν είσαι βουλευτής ή υψηλά ιστάμενος εκμεταλλευτής και δεν μας φοβάσαι, είσαι πολύ μακρια απ την εποχή σου.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+1000 αρκει μονο να καταλαβουμε και εμεις οι ιδιοι την δυναμη μας!!!!!!!!