Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν δικτατορία;


Μας τρομοκρατούν για εκτροπή πολιτεύματος, αλλά την έχουν προετοιμάσει μεθοδικά...
Πριν από αρκετές ημέρες το Forbes είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο, το οποίο δήθεν μεταξύ σοβαρού και αστείου περιγράφει πως καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν μια στρατιωτική δικτατορία. Το συγκεκριμένο εφιαλτικό σενάριο μεταδίδεται όλο...
και πιο συχνά ως φήμη ή ράδιο αρβύλα. Από περιοδικά και εφημερίδες άλλων χωρών, μέχρι και από Ευρωπαίους ηγέτες, με τρόπο αινιγματικό. Οι οικονομικές πολιτικές που εφαρμόζονται ως τώρα, δεν γίνεται να προχωρήσουν μακροπρόθεσμα. Όχι με συνεχείς αντιδράσεις του λαού, που πρέπει να καταπνίξουν. Σε όποια χώρα εφαρμόστηκε νεοφιλελεύθερη πολιτική, ο αυταρχισμός της εξουσίας συνδυάστηκε με στρατιωτική δικτατορία.

Ο φόβος έχει διαχυθεί προσεκτικά και κάποιοι αντιλαμβάνονται πως αν το ντόμινο της οικονομικής κατάρρευσης πέσει σε όλη την Ευρώπη, η αστική δημοκρατία δεν θα επαρκεί για να ελέγξουν τα πλήθη των πεινασμένων και των απογοητευμένων. Για τις ελίτ η κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πιο…(απο)φασιστικά μέσα. Επίσης, η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη έχει αποκτήσει ορατότητα ακόμη και στους πιο “αθώους”. Στην Ελλάδα για παράδειγμα, το ΛΑΟΣ, ενώ ψήφισε το μνημόνιο (και όχι μόνο) τώρα δίνει βάση στην “εθνική” υπόσταση, προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους. Κι ας είναι το κόμμα της κωλοτούμπας, προτείνει συνεχώς την -δήθεν- λύση της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, προκειμένου να φάει ένα κομμάτι της πίτας.

Οι “εθνικόφρονες” εύκολα μπορούν να πείσουν πως παλεύουν εναντίον της σύγχρονης κατοχής για την ελευθερία της Ελλάδος. Επίσης η ΝΔ, έχει αυξήσει τα ποσοστά της και επισήμως δεν έχει αποκλείσει συμμαχία με το ΛΑΟΣ. Μια ενωμένη δεξιά λοιπόν! Προσθέστε και το ανέκδοτο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και συμπληρώνεται η εικόνα. Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ, ειδικά μετά από μια πιθανή κατάρρευση μετά την διακυβέρνηση Παπαδήμου, μπορεί να μπει στο περιθώριο ή να μιλήσουν τα πιο δεξιόστροφα μέλη του. Η Αριστερά ακόμη μια φορά είναι κατώτερη των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις δογματικά και καθεστωτικά.

Ειδικά αν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ ή την αποπέμψουν από την Ε.Ε για παραδειγματισμό, θα οδηγηθεί στην απόλυτη φτώχεια σε όλους τους τομείς. Σε μια τέτοια κατάσταση, φανταστείτε τι έχει να γίνει, με τον οποιονδήποτε (εν δυνάμει) από εμάς να είναι απελπισμένος. Η πείνα μπορεί να φέρει τρομακτικές παρενέργειες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν για να θέσουν την χώρα σε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” και να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο. Η δικτατορία θα είναι γεγονός και η ευρωπαϊκή προοπτική όνειρο από τα παλιά.

Το εσωτερικό θα είναι καμένη γη και οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι πολλαπλοί. Μας τρομοκρατούν για εκτροπή πολιτεύματος, αλλά την έχουν προετοιμάσει μεθοδικά. Παιχνίδια με τις ψυχές των λαών.

Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ,μην μπαίνετε έχει ιούς.
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

Γελιο!

http://www.youtube.com/watch?v=nU-id3jseVc&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://asimpiestos.blogspot.com/2011/12/video.html

Ανώνυμος είπε...

"Το σημερινό καθεστώς σε Ιταλία και Ελλάδα θα έκανε πολύ χαρούμενο τον Χίτλερ αν ζούσε σήμερα και θα τόνιζε οτι αυτή ειναι η δικτατορία που είχε ονειρεύτει..." και "οι δυο αυτές Χώρες διοικούνται απ΄την Goldman Sachs με καθεστώς δικτατορίας!" Tony Gosling στο RussiaToday πριν 3 μέρες (watch?v=bJVgNxMZB-Y).Επίσης ο Alex Jones δήλωσε οτι ετοιμάζεται επέμβαση του στρατού ακόμα και στις ΗΠΑ! Τα γεγονότα υπάρχουν,συμβαίνουν ήδη,τα φωνάζουν στο εξωτερικό και εδώ ορισμένοι ζουν σε άλλες εποχές και περιμένουν απο Παπαρήγα,Τσίπρα ή καποιον άλλον να δώσει τη λύση. Η υπόθεση είναι των λαών και μόνο με ενότητα,μέσα απο λαικά κινήματα θα ανατραπούν αυτά τα σχέδια.Μόνο η ενότητα του λαού τους φοβίζει,τίποτα άλλο..

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ.ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ,Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΕΨΕΙ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ.