Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μια ακόμη απάτη των Αμερικανών.


Δείτε το βίντεο!

Πίσω από μάθε απελευθερωτικό, αντιδικτατορικό ή πατριωτικό κίνημα βρίσκονται ξένα συμφέροντα, τα παγκόσμια συμφέροντα του Ηγεμόνα. Το ίδιο και ....
στην Ρωσία κατά τις πρόσφατες εκλογές, όπου τα κινήματα αυτά διαπίστωσαν δήθεν παρατυπίες κ.λπ.

του Εμμανουήλ Σαρίδη

από το Ιστολόγιο, Berlin Athen

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&tx_ttnews%5Btt_news%5D=2450&cHash=1ec38d2f77f8cfe210f8389eb5add91e

Δεν είναι μόνο ο Geoffrey Παπανδρέου, που έπαιξε – με μεγάλη επιτυχία – το ρόλο του Δούρειου Ίππου για την άλωση της Ευρωζώνης από τους χρηματοπιστωτικούς ιπποκόμους του Ηγεμόνα, αλυσοδένοντας μαζί και την Ελλάδα στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως τους, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ναι, το εκάστοτε κόμμα της Δυναστείας Παπανδρέου τέθηκε από τότε που ιδρύθηκε στην υπηρεσία του Ηγεμόνα, με την υπαγωγή της Ελλάδος στην λεγόμενη Δύση από τον πρώτο Παπανδρέου, τον εκσυγχρονισμό της, δηλαδή την διάλυση δομών και κρατικής ισχύος από τον δεύτερο και την απώλεια της εθνικής της αυτοδιάθεσης (μέσω Μνημονίων κ.λπ.) από τον τρίτο και φαρμακερό Παπανδρέου.

Και το κόμμα αυτό δεν καταβαράθρωσε μόνο την Ελλάδα, αλλά και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως και για την ανάμειξη του Ηγεμόνα στα εσωτερικά ξένων κρατών. Έτσι μεγάλη ήταν η έκπληξή μου, όταν την βραδιά των πρόσφατων εκλογών είδα στην γερμανική τηλεόραση έναν αντιπρόσωπο του ΟΑΣΕ να λέει ότι οι εκλογές δεν έγιναν σωστά, υπήρξαν παρατυπίες και άλλα τέτοια. Κάπου την ξέρω αυτή τη φάτσα, είπα μέσα μου, και ώσπου να προλάβω να σκεφθώ παραπέρα, αναρτήθηκε το όνομα του κατηγορητή: Πέτρος Ευθυμίου. Ναι, έτσι είναι αγαπητοί μου, το κοπάδι αυτό που συγκεντρώθηκε γύρω από τους Παπανδρέηδες και το ΠΑΣΟΚ τους, μπορεί για την δόξα, την ματαιοδοξία και το χρήμα να πουλήσει ακόμη και την μάνα του. Ξέρει αυτός ο αντιπρόσωπος του ΟΑΣΕ που βρίσκεται η Ρωσία; Ποιός ξέρει. Είναι όμως μια από τις φιγούρες που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας, για να δείχνει, ότι δεν είναι μόνο η περίφημη διεθνής κοινότητα, δηλαδή οι ΗΠΑ, που αποφασίζουν ποιός είναι σωστός ή όχι, ποιόν θα πρέπει να ανατρέψουμε ή πότε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο για να αποκαθηλώσει κάποιον δικτάτορα, αλλά και άτομα με λιγότερο νιονιό, όπως ο νοτιοκορεάτης γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Ban Ki-moon, ή η δικαστής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Fatoumata Dembélé Diarra απο το Μαλί, που αποφασίζουν ποιός έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον κόσμο. Και μην νομίζεται ότι αυτοί που εγκλημάτησαν και θα δικαστούν είναι οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ, όχι, στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για φιγούρες, που η Δύση η ίδια ξεσήκωσε ή ενέπλεξε σε πολέμους και τώρα, πάλι η Δύση με τους υποτακτικούς της, δικάζει.

Ας παραμείνουμε στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα στη Ρωσία. Και για τις οποίες τα μαζικά μας μέσα, εδώ στη Γερμανία, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν, ότι δεν έγιναν σωστά, ότι υπήρξαν πιέσεις από δω και από κει και ότι πρέπει να ξαναγίνουν. Το ότι πρόκειται για σκέτη προπαγάνδα δεν χωρεί αμφιβολία. Γιατί όμως; Πρώτα, γιατί αν ύστερα από τόση φασαρία ξαναγίνουν εκλογές, το κόμμα του Πούτιν θα χάσει ακόμη περισσότερους ψήφους, που θα πάνε στα κόμματα της αντιπολιτεύσεως και θα μπορούν έτσι να μπλοκάρουν ότι νομοσχέδιο θα φέρνει για ψήφιση ο Πούτιν. Το ξέρουμε άλλωστε από την δική μας περίοδο 2004-2009, που οτιδήποτε μεταρρυθμιστικό έφερνε ο Καραμανλής για ψήφιση, συναντούσε την λυσσώδη αντίσταση του Geoffrey. Και δεύτερο, γιατί η Ρωσία με τον Πούτιν άρχισε να δυναμώνει και να μην χαίζεται πλέον επάνω της όταν ακούει ΗΠΑ, όπως επί Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν, που άφησαν τους εβραίους ολιγάρχες να την κατακλέψουν και σχεδόν είχε πάψει να υπάρχει.

Στο berlin-athen.eu έχω ασχοληθεί πολλές φορές με οργανώσεις, κινήματα και μεμονωμένα άτομα, που χρηματοδοτούνται γενναία για να κάνουν αντιπολίτευση Το ότι ο George Soros έχει γίνει συνώνυμο των πάσης φύσεως απελευθερωτικών, αντιδικτατορικών, πατριωτικών ή δημοκρατικών κινημάτων, είναι πλέον τοις πάση γνωστόν. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι η χρηματοδότηση τέτοιων κινημάτων από άλλες πηγές, υπουργεία εξωτερικών, μυστικές υπηρεσίες, ιδρύματα πολιτικών κομμάτων, φιλανθρωπικές οργανώσεις κ.ά.. Από τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Γαλλία και άλλες χώρες.

Στην περίπτωση της Ρωσίας ο πόλεμος προπαγάνδας εναντίον της – και εναντίον της Κίνας, του Ιράν και της Συρίας, βρίσκεται τελευταία σε μεγάλη ένταση. Στην Ρωσία ο Ηγεμόνας φαίνεται να νοσταλγεί την χρυσή εποχή του Γκορμπατσόφ και του Γιέλτσιν, όταν οι διάφοροι ολιγάρχες σε συνεργασία μαζί του κατόρθωσαν να γίνουν κύριοι των φυσικών πόρων της χώρας – που απόκτησαν σε τιμές ευκαιρίας. Και βέβαια είναι και η στρατηγική του Πούτιν, που σε συνεργασία με την Κίνα κατόρθωσε να επανακτήσει την βιομηχανική βάση της χώρας του, που τους είναι από καιρό τώρα ένα αγκάθι στο μάτι. Γι’ αυτό και η προπαγάνδα που εξαπέλυσε μέσω ΜΜΕ και υποκινημένων κινημάτων εναντίον του Πούτιν κατά τις πρόσφατες εκλογές, έχει φτάσει στην διαπασών.

Στην ιστοσελίδα bueso.de διαβάζω, ότι την περασμένη Παρασκευή η αγγλόφωνη ηλεκτρονική εφημερίδα Russia Today ανέφερε, ότι το U. S. State Department χρηματοδότησε μια ρωσική οργάνωση παρακολούθησης των εκλογών ονόματι GOLOS. Η Russia Today (RT) αναφέρεται σε μια είδηση που δημοσιεύθηκε στην ρωσική Life News, η οποία είχε στην κατοχή της έναν μεγάλο αριθμό από e-mails μεταξύ της GOLOS και του U. S. State Department. Σύμφωνα με αυτά τα e-mails το U. S. State Department πλήρωνε για κάθε μία καταχώρηση για εκλογικές παρατυπίες, ανάλογα με την επιτυχία που είχε. Η GOLOS δεν είναι όμως ο ανεξάρτητος οργανισμός, που αυτοπαρουσιάζεται, αλλά χρηματοδοτείται από τα ταμεία του State Department για να προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα. Ένα έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) προς την GOLOS περιγράφει με λεπτομέρειες, τι θα πλήρωνε η USAID για δημοσιεύματα σχετικά με παρατυπίες στις εκλογές και τι πακτωλός χρημάτων θα εισέρεε, αν οι εκλογές θα επαναλαμβάνονταν. Η Russia Today (RT) γράφει, ότι το U. S. State Department ανέφερε το ποσό των 9.000.000.000 δολαρίων που διέθεσε για τις ρωσικές εκλογές.

Αυτό είναι ένα επίσημο νούμερο, ο Πούτιν όμως είπε σε μια συνάντηση με το προσωπικό της εκλογικής του εκστρατείας την περασμένη Πέμπτη, ότι τα χρήματα που διέθεσαν οι Αμερικανοί είναι πολύ περισσότερα. Και η υπουργός εξωτερικών Hilary Clinton στηρίχθηκε σε μια κριτική που έκανε για τις ρωσικές εκλογές σε μία συνάντηση του ΟΑΣΕ στο Βίλνιους στις 6 Δεκεμβρίου στις αναφορές της οργάνωσης GOLOS, χωρίς να περιμένει την επίσημη έκθεση του Γραφείου για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ΟΑΣΕ, που ανέφεραν ότι οι εκλογές διεξήχθηκαν χωρίς παρατυπίες. Την πάτησε όμως και ο δικός μας παπαγάλος Ευθυμίου, που επανέλαβε τα ψέματα της Χίλαρη.

Ενώ η προπαγάνδα από τα δυτικά ΜΜΕ έδινε και έπαιρνε. Παράδειγμα ένα βίντεο, που έδειχνε συγκρούσεις με αστυνομικούς, φωτιές και τραυματισμούς που δήθεν έγιναν κατά τις διαδηλώσεις στην Ρωσία. Στην πραγματικότητα όμως ήταν από διαδηλώσεις στην Αθήνα. Το βίντεο είναι από τον Fox-News, έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς προπαγάνδας των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι ειδήσεις που μεταδίδουν, αυτά ξέρει ο κόσμος. Τα ίδια όπως στην Ελλάδα





Για την οργάνωση GOLOS χρησιμοποιήθηκαν ορισμένα υλικά από το

http://www.bueso.de/node/5204 11.12.2012



Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων “Αλληλέγγυον”

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

Τηλ. 2105141443

www.pamet.gr pametopo@gmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρο σχέδιο τού Εβραιοσιωνισμού προκειμένου νά βγάλουν ...νόθες τίς εκλογές στή Ρωσία.

Ανώνυμος είπε...

Einai gegonos oti mi kivernitikoi organismoi proothoun simferonta ton amerikanon kai tis evropaikis enosis pou simainei simferonta tis neas taxis pragmaton kai ontos hrimatothotountai apo H.P.A. kai evropaiki enosi. Valte mesa kai ti souithia pou taha to paizei outheteri.Einai i proti hopa stin evropi pou thehetai tous nomous tis neas taxis pragmaton kai proothei tin pagosmia thiktatoria horis na to parei hampari kaneis.Apo tin alli kai o kommounismos then einai i lisi tou provlimatos oso thavmasia kai na einai i Liana Kanelli pou ego prosopika tin latrevo san thimosiografo. Oute oi Ellines tou exoterikou then mporoun na thosoun ti lisi. Ta pragmata tha exelihtoun pros to heirotero pagosmios.I Ellatha htipietai ithiaitera giati einai i moni hora pou o laos tis then masaei horto kai antisteketai.Afto to xeroun oi prothromoi tou pagosmiou kiverniti kai gia afto htipoun tous Ellines athiakopa meso politikon kai nomon kai mi kivernitikon organismon. Tin lisi tin ehei i Elliniki Orthothoxi Eklisia. Then hreiazetai na tin pistepsete an then sas aresei, akouste omos ti ehei na sas pei gia to kako pou erhetai kai gia to pos mporeite na glitosete. Oso gia aftous pou htipoun epanelimena tous Ellines pou ainai i vasi tis eleftherias kai theloun na zoun me eleftheria,aftoi loipon, tha htipithoun poli sklira sto mellon,afou empistevontai tis zoes tous ston thiktatora tou planiti pou aftos o ithios tha tous katastrepsei kai telika o ithios tha katastrafei apo ton Hristo, pou ta eipe ola pos tha ginoun, prin ginoun.Prosexte to microchip pou tha perastei sto heri i sto metopo.Arnitheite to kai me tin zoi sas akoma.